Anhora Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Ya bu LG'lerin tek sorunu pil tüketimi aslında. Ekran deli gibi yiyor bataryayı. Gece yatmadan açık bıraksan, sabaha kadar %15 pil tüketimi oluyor. Pil tasarrufu modu yine biraz çare oluyor. Bunu çözseydik iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 gece yatmadan açık bıraksan %15 mi tüketiyor? ney? ekranı mı açık bırakıyorsun anlamadım? piyasada üstüne pek batarya yok note gibi ekranı çok büyük telefonlar hariç. hatta g2'nin ünlenme sebebi buydu. 3000mah batarya var 3'te ve 4'te de. bir sorunu yok batarya açısından (tüm smartphoneların çektiği sorunların ötesinde tabii, 1.5 gün çıkarıyor işte günün ortasında yolda bırakmıyor yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Yok stand by'a alıyorsun işte. Ben %100 parlaklıkla tam kullanımda 8 saat'i gördüm. G2'de batarya sorunu yoktu galiba evet. G3'te hızlı pil tüketimi sorunu var. Bu arada pil tasarrufuyla bile 1.5 günü görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 sende bir sıkıntı var abi gece şarjdan çekiyorum sabah %100 bilemedin 99 alıyorum ben. 75 koyayım 74 alıyorum yani. telefonunu uyanık tutan bir şeyler var bi incele. %100 parlaklıkla 8 saat gören kaç telefon var zaten sdkfj. ama kullanmıyorken o kadar gitmez bir sorunun var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 LG'de kendine bi kullanıcı tabanı yaratabildi sonunda yahu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Arkaplanda açık uygulama da yok fazla. Pil kullanımında ekran %30 diyor diğerleri %3-5 onları da kapattım zaten. Bana mı denk geliyor hep bunlar :( IMAX de böyle oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 rootluysan betterbatterystats kurup cevabını bulursun net şekilde rootlu değilsen de rootla kur banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Bu senin en büyük sorunun şu anda sorunlarına sırt çevirme lütfen sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 PrudenT said: gece yatmadan açık bıraksan %15 mi tüketiyor? ney? ekranı mı açık bırakıyorsun anlamadım? piyasada üstüne pek batarya yok note gibi ekranı çok büyük telefonlar hariç. hatta g2'nin ünlenme sebebi buydu. 3000mah batarya var 3'te ve 4'te de. bir sorunu yok batarya açısından (tüm smartphoneların çektiği sorunların ötesinde tabii, 1.5 gün çıkarıyor işte günün ortasında yolda bırakmıyor yani) Sony Z3 te HTC M9 da batarya ömrü olarak G3'ten iyi. Sarjın uzun gitmesi olayı G2'de kaldı. 6-7 kullandım G3 klasik bir gün batarya ömrünün üstünüe göremiyorsunuz. Şu anda Z3 kullanıyorum aynı yoğunluk kullanım ile iki katı batarya ömrü sunuyor. Yazık bu Sony'ye valla şu telefonlar ile pazarda başarısız oluyor elin korelisi geliyor hedelerini hödölerini koşturuyor yurdum insanına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Yalnız m9 da z3 de bir üst tier zaten su an. M8 ve z2yle karsilastirirsin anca yani. Yeni işlemci falan filan doğal fark olacak tabii ki. Sony nin benim için sorunu güzel bulmuyorum abi telefonu. Şık değil yani bence. Yoksa taş gibi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 G3 ve G4 ayni ekran tipi QHD yani normal telefon ekranlarinin 4 misli bir cozunurluk kullaniyorlar bu da 4 misli enerji tuketimi demek. Ekran parlakligini %20 ye dusurun pil gayet iyi ama %100de vs tutunca ekran acik oldugu surece pil kullaniminda her zaman en ustte ekran durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Karsilastirilan high end teller 1080p min. 4 kat diil fark ama pil icin dert tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Bunun makalesi vs vardi zaten IPS olmasi + 1440 x 2560 cozunurluk + 538ppi telefon degil sanki grafik tablet anasini satayim o kadar detayi kim ne yapacak. Tamam goze hos gozukuyor ama telefonun bataryasini bildigin somuruyor. Edit: Bunda 3000mAh degil de 3400mAh fln kullanilsa batarya normal seviyelerde dayanabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 baktilar en saglam pili koysak max max tas catlasa iki gun gidiyor bari sunu full full donanim yapalim 1 gun gitsin olayina gecti sanirim olay. ki mantikli gibi. ama mik kadar alete 2k ekran koymanin hic bir mantikli aciklamasi yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 G2'de kullanılan ekran güç tüketimini azaltan bir teknolojiyi* G4'e tekrar getirmişler. G3'teki gibi ekranı çok pil harcamaz diyorlar. Edit: *Graphic RAM'miş. http://www.androidauthority.com/lg-g2-comes-with-graphic-ram-but-what-is-it-254046/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Pazarlama stratejisi gibi geldi bana biraz , sonuçta G2'nin sarj süresini daha sorunsuz yapan ekran çözünürlüğü bence. Yap adam gibi 1080p ekran yardır iki gün haksız mıyım ? QHD ekranın kimse ne faydası olmuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 G2'nin ekranıyla G3'ün ekranı arasında çok fark var. İlk bakışta anlıyorsun renkler daha maviye dönük, daha canlı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 onun da sebebi çözünürlük değil aslında. 1440p tamamen manasız bu boyutta ekran için. elimde var ve saçmalık yani, 1080p yapıyorum hiçbir şey fark etmiyor doğal olarak. bu arada şarj süresi de fark etmiyor yani kath, olay parlaklık ve ekran boyutuyla ilgili sanırım daha ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 neyse G5 çıkınca onu alırız artık. Şimdilik beni etkilemedi, hatları da kaba geldi nedense. bu sene pas geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 G4 2K etmez ya. Ben şubatta G3'ü 1350'ye aldım. 2K vermeye değecek telefonlar iPhone ve Samsung Note. Ama bizim ülkemizde bunları 3K'ya satıyorlar o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 G3, 20 saniyede bir kendi kendine titriyor. Ne bildirim geliyor, ne led yanıyor. Kafayı yicem. Tüm uygulamaların bildirimlerini tek tek kapattım. Bildirim kısmından "Dokunmatik ekran geribildirimi ve sistem" i de kapattım. Yine olmadı. Nasıl çözeriz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 G3 ne kadar problemli çıktı G2 imin gözünü seviyim düşmediği zemin yüzey kalmadı hala banamısın demez G2 cidden iyi ya hatta fazla iyi yalnız G4 ile G3 arasında hiçbir fark yok donanımsal bir tane barometre koymuşlar o kadar bütün herşey aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Titreme Yüklediğin bir uygulamadan falan geliyordur. Var öyle bildiriminde bir sey çıkmadan vik vik öten uygulamalar oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 çok fazla tel değiştirmişsiniz yetinmiyosunuz hiçbişeyle ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 http://www.cnet.com/products/lg-g4/ Bu kaynaklara güvenilmez ya. Hep taraflılar. LG G3'le iki farkı var G4'ün: Kamera ve Arka Kapak. Powerfulmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar