Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG G4

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

gece yatmadan açık bıraksan %15 mi tüketiyor? ney? ekranı mı açık bırakıyorsun anlamadım?

piyasada üstüne pek batarya yok note gibi ekranı çok büyük telefonlar hariç. hatta g2'nin ünlenme sebebi buydu. 3000mah batarya var 3'te ve 4'te de. bir sorunu yok batarya açısından (tüm smartphoneların çektiği sorunların ötesinde tabii, 1.5 gün çıkarıyor işte günün ortasında yolda bırakmıyor yani)
Sosyal ağlarda paylaş

sende bir sıkıntı var abi gece şarjdan çekiyorum sabah %100 bilemedin 99 alıyorum ben. 75 koyayım 74 alıyorum yani. telefonunu uyanık tutan bir şeyler var bi incele.

%100 parlaklıkla 8 saat gören kaç telefon var zaten sdkfj. ama kullanmıyorken o kadar gitmez bir sorunun var :(
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

gece yatmadan açık bıraksan %15 mi tüketiyor? ney? ekranı mı açık bırakıyorsun anlamadım?

piyasada üstüne pek batarya yok note gibi ekranı çok büyük telefonlar hariç. hatta g2'nin ünlenme sebebi buydu. 3000mah batarya var 3'te ve 4'te de. bir sorunu yok batarya açısından (tüm smartphoneların çektiği sorunların ötesinde tabii, 1.5 gün çıkarıyor işte günün ortasında yolda bırakmıyor yani)

Sony Z3 te HTC M9 da batarya ömrü olarak G3'ten iyi. Sarjın uzun gitmesi olayı G2'de kaldı. 6-7 kullandım G3 klasik bir gün batarya ömrünün üstünüe göremiyorsunuz.
Şu anda Z3 kullanıyorum aynı yoğunluk kullanım ile iki katı batarya ömrü sunuyor.

Yazık bu Sony'ye valla şu telefonlar ile pazarda başarısız oluyor elin korelisi geliyor hedelerini hödölerini koşturuyor yurdum insanına..
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun makalesi vs vardi zaten IPS olmasi + 1440 x 2560 cozunurluk + 538ppi telefon degil sanki grafik tablet anasini satayim o kadar detayi kim ne yapacak. Tamam goze hos gozukuyor ama telefonun bataryasini bildigin somuruyor.

Edit: Bunda 3000mAh degil de 3400mAh fln kullanilsa batarya normal seviyelerde dayanabilirmis.
Sosyal ağlarda paylaş

onun da sebebi çözünürlük değil aslında. 1440p tamamen manasız bu boyutta ekran için. elimde var ve saçmalık yani, 1080p yapıyorum hiçbir şey fark etmiyor doğal olarak.

bu arada şarj süresi de fark etmiyor yani kath, olay parlaklık ve ekran boyutuyla ilgili sanırım daha ziyade
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...