yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 (Heinz ketçap - mayonez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 +1 ben de şekere abandım bugun. 1 haftadır yediğime dikkat ediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 sağlıksızlıktan çok zevksizlik görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 bu sağlıksızsa ben şansa yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Lavaboya koymasaydın keşke, tabak mabak alaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 2 kilo daha vermişim ben, 3 ayda 7-8 kilo falan verdim. öğle yemeği saatim falan düzensiz, kahve cart curt bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 en son ne zaman hazır meşrubat içtiğimi hatırlamazken şu anda düz kola bitirdim ve iceteaye geçiyorum. yanında brownie ve cips var abv senarious ve borastus. giderken niye götürmediniz abur cuburlarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 1. İki kişi bitiremedik. 2. Zevk aldık. Yani ortada bi zevksizlik yok. 3. O lavabo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 HAHahahaha :D :D P P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 olm dışarıda tıka basa yemekten geldik. lan şu patates kızartmalarını gördük ve canım çekti. ne kadar kötüsün ya?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 http://i.capsspot.com/s/23/10/967865.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 http://i.imgur.com/FNOoQPM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Patates kızartması aslında sağlıksız değil. Evde kendin kaliteli zeytinyağı ile yap. Glikoz şuruplu soslar yerine sosunu da kendin yap yarım kg yesen bile 100gr karb alıyorsun. Yarım çay bardağı zeytinyağı kullan kızartırkende. 750 kcal filan alırsın. Fakat 2 tane aptal poğaça ye hemen hemen aynı besin değerlerini alıyorsun. Buğdayın bağırsakların çalışmasını bozma işlevi de bonus. Onuda geçtim uyduruk bir bisküvi yiyin hemen hemen daha fazla karb ve bonus olarak şeker de almış olursunuz. Patates kızartmasına sağlıksız denmesinin sebebi bir çok yerde kızartılmış olduğu yağın artık neredeyse motor yağı gibi bişi olması ve yanında verilen soslarda glikoz şurubu olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Zeytinyagi kizartmaya uygun degil. Yuksek isida daha cok karbona donusen bir yag dolayisiyla daha sagliksiz. Zeytinyagi cig yenir. Kizartma icin aycicek kanola falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 yarım çay bardağı yağ ile teker teker mi kızartıcaz ben anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 tefalin ürünleri var ya az yağ ile kızartan, onlarla kızartabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Olm amma dert etmissiniz yagi. Ac kizart iste ayda bi defa. Olmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Actifry'ın kızarttığı patates babaanne sümüğüne benziyor biraz. biraz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Esh said: Zeytinyagi kizartmaya uygun degil. Yuksek isida daha cok karbona donusen bir yag dolayisiyla daha sagliksiz. Zeytinyagi cig yenir. Kizartma icin aycicek kanola falan http://authoritynutrition.com/is-olive-oil-good-for-cooking/ Bu arada kızartma için önerdiği yağlar insanı ölüme götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Asdfsd olm bildigin duman cikiyo lan zeytinyagindan, nasil daha saglikli olabilir kizartilirken? Ege koylusu zeytinyagi kizartir yillardir, 100 yasini da gorur ama yine de sacma geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Benim bildiğim rafine zeytinyağı yanma derecesi en yüksek olanı, sızma zeytinyağı ise kızartma için uygun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Kizartmayi komple cikaricaksiniz hayatinizdan eger saglik onemli diyorsaniz Meanwhile in thailand: Gene aksam yemegi saati yaklasiyor... Opsiyonlar Kfc Pizzaci (nugget, carbonare veya margarita) Oda servisi (sphagetti blogneise veya berbat hamburger) Sokak restorani (icinde ne oldugunu bilmedigim ve kokusu bile tahammul edilemez olan yiginla yemek, baharat overdose ve balik yagi garanti) Keske yemek yemeden yasiyabilsek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Yemek yollanıyor mu yemek yollayalım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar