di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Selam, iPhone'unuz iPad'iniz varsa farketmissinizdir muhtemelen, telefona tablete bisey geldiginde ya da siz telefonu tableti kullanirken dock'ta notification cikiyo hede on iPhone gibisinden. http://i.imgur.com/wvLD2Dt.png Sorun su ki telefonumda chrome yok lakin yine de goruyorum bunu. Niye sacmaliyo boyle var mi acep bileniniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 iphone alman için sana enerji yolluyo dünya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 iPhone var lan. iPhone ustune chrome yok. Yuklemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 o da başka bi enerji işte gölgelerin gücü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ne demek chrome yok iphonumda ya? paralel devletçi misin olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 hiç mi yüklemedin yoksa zamanında yükleyip sildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 safari mi kullanıyosun? yoksa nerdler gibi opera maxthon veya ff mi? ff var mı iphoneda onu bile bilmiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Sokayim senin gibi guruya afedersin. =) Hic yuklemedim. Kardesim kendine verdigim ipad mini'ye yuklemis ama o da kendi apple hesabini kullaniyo. Onun yukledigi chrome'un benim iCloud'um ustunden benim mac'le sync olacagini sanmiyorum -ki iphone diyo ipad demiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Google accountunla alakalı olabilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 işte bunlar hep apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Abi senin Google accountunla girmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 serjuhan said: Abi senin Google accountunla girmiş olabilir. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 serjuhan said: Abi senin Google accountunla girmiş olabilir. Yok ya mumkun degil. Cihazi resetleyip verdim, elimle apple account actim adamin gmail hesabini girerek. Bi de diyorum ya o ipad, bunda iphone yaziyo. Haliyle alakasiz gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Sevenleri ayırıyorsunuz, hep o yüzden oluyor ne oluyorsa. Bu arada Iphone'da Chrome olmaması, srsly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Yep. Telefonda tablette safari isimi goruyo gayet ki tablette browser'la olan tek aksiyonum PDF'leri acip bunu ibooks'a ekle demek. Chrome sacmaliyo ekleyemiyo falan. Bi de Mac'te de Chrome'a gayet uyuz olmaya basladim zira Frefox'un memory leak'li zamanlarini hatirlatmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 androidde chrome kullaniyordum ama iphoneda safari gayet basarili bence ozellikle patiye girerken son mesaja git sembolune tiklamasi buyuk azapti chrome'da ekran daha buyuk olmasina ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar