Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IMAX istinyepark Sorun

Editor

Öne çıkan mesajlar

Bu FPS olayı sanki imaxte kısıtlı gibi geldi bana kamera hizli hareketlerinde shutter oluyor farkettinizmi hiç ?

Bildiğin o an gözümü acıytıyor mesela hizli kamera geçişlerinde full blur oluo ama sanki blur filmden değil projektorden gibi rahatsız ediyor çünkü

Ona göre şikayet edelim bişiler yapsınlar
Sosyal ağlarda paylaş

O hizli sahneden bi bok anlamama olayi filmden dolayidir diye tahmin ediyorum (bkz : transformers, bkz: bilimum hizli dovus sahnesi ). Baktilar ki beceremiyolar kereografiyi, ya kamera acisi saniyede 100 kere degisiyo ya da belli belirsiz super hizli biseyler oluyo ama hic bisey anlamiyosun olandan.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim tek yaşadığım sorun Hobbit'in ikinci filmine önce istinye'ye gittim brightness düşüktü baya. Yani olması gereken parlaklık gözlüğü takınca gidiyordu. Aynı filme bir de 48 fps gittim marmarapark mıydı neydi orada da aynı şekilde gözlüğü takınca baya baya kararıyordu.

Son filme Akasya'da gittim keza Transformers'a da orada gitmiştim hiç öyle sorun yoktu. Hoş Akaasya'daki projektör ile İstinye'dekinin arasında model/fw vs. fark var mıdır bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...