Editor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Bu FPS olayı sanki imaxte kısıtlı gibi geldi bana kamera hizli hareketlerinde shutter oluyor farkettinizmi hiç ? Bildiğin o an gözümü acıytıyor mesela hizli kamera geçişlerinde full blur oluo ama sanki blur filmden değil projektorden gibi rahatsız ediyor çünkü Ona göre şikayet edelim bişiler yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 2. IMAX vakası mı olacak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Kamerada ise sinemanın suçu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Kameramı yazmışım projektor diyecektim yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Ust katta bi odada onun projektor, makarasinin 2 metre civari capi, git kir onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 beynine fazla şeker yollayıp turbo boost mu yaptın normal fps nin üstüne cıktın heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 shutter oluyo ne demek ya stutter demek isteyip yetemedi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 O hizli sahneden bi bok anlamama olayi filmden dolayidir diye tahmin ediyorum (bkz : transformers, bkz: bilimum hizli dovus sahnesi ). Baktilar ki beceremiyolar kereografiyi, ya kamera acisi saniyede 100 kere degisiyo ya da belli belirsiz super hizli biseyler oluyo ama hic bisey anlamiyosun olandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ben dedim gtx 970 takmayın diye, bunlar hep 3.5gb vram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 IMAX Projektorler tabi eskidi yeni filmler ağır geliyo ekran kartları yetmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ben hep istinye park'ta gidiyorum hiç gözüme batmadı valla. büyük ihtimal di'nin dediği gibi çekimden kaynaklanıyor. 2 tane transformers filmini imax izledim, döğüşş sahnelerinde hiçbir şey göremedim. normali de böyle zaten imax'inden ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 bingildak said: 2 tane transformers filmini imax izledim, yakalayın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Benim tek yaşadığım sorun Hobbit'in ikinci filmine önce istinye'ye gittim brightness düşüktü baya. Yani olması gereken parlaklık gözlüğü takınca gidiyordu. Aynı filme bir de 48 fps gittim marmarapark mıydı neydi orada da aynı şekilde gözlüğü takınca baya baya kararıyordu. Son filme Akasya'da gittim keza Transformers'a da orada gitmiştim hiç öyle sorun yoktu. Hoş Akaasya'daki projektör ile İstinye'dekinin arasında model/fw vs. fark var mıdır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 kopya kötüdür gözle anlayabilidiğin bir sorun varsa, birini yakalayıp sıkıştırsan söylerdi büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 dede miyim neyim 3d, imax falan böyle şeyler çok lüzumsuz geliyor, izleyin adam gibi filminizi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 hobbitler imax çekimi değildi en büyük dersi hobbit'te yaşadım imax konusunda asla imax çekimi olmayan filmi imax izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar