Editor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ekleri nerden ayıracağını nerden biliyor özel isimlerde ? safklasjfsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Siriye komut vererek gelen Mesajı da okutabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 http://i.imgur.com/HwO64Iy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 moriarty said: abi bazı şeyler türkçe olunca ilk başta alışması zor oluyo ya ahahhahaha. "Hey Siri, Ercan'ı ara" Abi Ben bunu yaptim. Google da aradi. Telefon et diyince ariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 https://www.yahoo.com/tech/how-to-teach-siri-who-your-phone-contacts-are-and-95100135039.html Lazım olur Birde şunlar http://recode.net/2014/07/17/10-tips-and-tricks-to-make-siri-more-useful/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 MrLevie said: benim anlamadığım, neden şarja bağlı olma zorunluluğu var "hey siri" için? androidde aylardır "ok google" muhabbeti lock screen açıldığı anda çalışır hale geliyor. ki çok daha stabil olan iOS'de cayır cayır yapabiliyor olmaları gerekli. Pil omru icin o sanirim , locked olsada home buttona basili tutunca aciliyor diger turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Sonra gelişir belki ama şu anda İngilizce versiyonuna göre çok zayıf. İngilizce konuşan Siri gayet normal tonlamalarla cümle kuruyor, Türkçe konuşanın kurduğu cümlelerin ise farklı parçalardan bir araya getirildiği belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Benim çok hüşuma gitti valla. Sabahtan beri pili yarıladım belki ama her türlü arama randevu ve mesaj işimi Siri hanımla hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 bi mekana girip burdan ekmek cikar mi diye sorsak ne der acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ingilizceye göre çok zayıf ya o kesin zaten. mesela çalan şarkıyı tespit et özelliği yok ( bi nevi shazam) ingilizcede vardı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 dün deneyimledim, güzel olmuş. gece telefonu şarja taktım, şifonyerin üzerine koydum. yattım yatağa, bağırdım uzaktan, hey siri alarmı kursana dedim. cevap geldi kaça kurayım diye ahaha. söyledim kurdu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ingilizce siri anlama olayinda baya iyi ya istedigin gibi aksanli falan konussan da gayet guzel cozuyor ama tabii kullanim alani kisitli, yani siri beni vpne bagla gibi sistem ayari gerektiren seyleri yapmiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 call ismail koca dedim calling serkan hoca dedi siri cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 açık uygulamaları kapatmıyo ya. ne kadar istesemde kapatamıyorum uygulamaları falan tarzı bişi diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ahahah bu hafta yağmur yağacak mı dedim bu hafta yağmaz dedi yalan söyleme dedim kontrol ettim mumum yatsıda sönmemiş dedi.akıllı da kaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar