Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Mum_Chamber, 20 Ocak 2005 23:41 tarihinde demiş ki: yüksek bir meblağ karşılığı transfer oldum. ve aylık ücret alıyorum. open source versek? bütün paraları sen yiyorsun bize kalmıyor :-P[signature][hline]Beş Hececiler
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 mage ps'si sormak içinn[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ultimatr takılırkene buldum burayı ilk zamanlar pek sallamadım ama sonrada bayabi hoşuma gitti.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 UltimaTR den bilgi almak için girmiştim. O zamanlar siteye Razordead accountuyla üye oldum.Ama nedense forumlara mesaj atmadım.Sonra Fistan accountuyla foruma katıldım. Razordead accountum hala durur ama hiç msj atmadım.bunuda burda ilk kez acıklıyorum dermişim ehehe.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: 26ee140, 20 Ocak 2005 23:32 tarihinde demiş ki: uo sux bak bu konuda haklısın iste =) uo hic oynamadım vede oynamayacam hehe
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ben de sanırsam ya UltimaTR ya da bi arkadaş tavsiyesiyle girip kaydımı yaptırmıştım sonra yüzüne bile bakmamıştım :-) uzun süre sonra tekrar bir yerde karşıma çıktı fekat ben kullanıcı adımı unutmuş, mail adreslerimi değiştirmiştim dayanamadım yeni hesap açtırdım şimdi zamanımın önemli kısmını burada geçiriyor, buradan fikir alıyor, buradan yeni oyunlara başlıyor ve arkadaşlar ediniyorum. teşekkürler pati, teşekkürler türkiye aaah ah[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ultimatr ye göz atıyodum sonra forum diye gözüme çarptı bi giriim dedim hoşuma gitti öle okuyodum sonra olympos açıldı bende mesaj atmaya başladım
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bnm ultima manyagı oldugum donemlerde uo emulatorlerini osi bolumunu fln aşırı okuyudoum bigün dayanamadım cevap vermem gerektigini hissettim bazı konulara ve üye oldum :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paticik Coca-Cola gibidir.Bağımlılık yapar.Duramazsın onsuz.Bu yüzden geliyom.[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! --------------------------------------------------- Sıkıldık Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Frigg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 babacum paticik radyonun linkini verdi "bak dinle ben buyda radyo yayını yapıyoyum" dedi sonra radyo yetmedi üye oldum hatta bide mesaj atmaya başladım,geyikleri görüp gülmek alışkanlık oldu :)
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 uodan tabiki :) atlanticde bi zamanlar bi macro bilmeyen adam wardi popeye ona macro yapamyi ogretmisti :) ne free server wardi trde ne bişi :D[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 karakedi ile snnde gmlik yaparken bir gün geldi "site aççam ben, dark pop falan da gelcek, sizi önce banlıcam sora admin yapcam" dedi ben de "ok" deyip gelmiştim, pop'u banlamadı ama o konuda kendisine kırgınım...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 dost onerısı(benım patıcıe gelis sebebim)[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 dynamick in sureklı attıgı lınkler vasıtasıyla.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 valla bilmem ki dalgasına takılıyodum arada bir falan.taa eskiden beri biliyodum ondan sonra girdim falan neyse fazla takılmasdım onceden de son zamanlarda cok takılmaya basladım[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
nameless Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 gameshow 2. defa çıkmaya başladığında görmüştüm UltimaTR'nin adresini o zamandan beri üyeyim ama 2sene hiç bakmadım bile siteye çünkü uo oynarken ard arda 250 milyonluk 2tel faturası getirdim :D[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Kendercik, 30 Haziran 2003 20:22 tarihinde demiş ki: Ultimatr'den gelmeyim ben de.. Ama çok uzun zamandır yazmıyorum 1-2 haftadır başladım tekrar takılmaya... Çok özlemişim :)[hline] bende hemen hemen senle aynı donemde takılıodum kendercik tabi o zamnalar bu kadar başlık bu kadar konu yoktu ben 1 senedir falan hiç uğramadım ya ama cidden özleito bende scp araştırmak için girmiştim[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim......
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkadaşım söylemişti bende girdim giriş o giriş[signature][hline]...Techno Cocaine...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Sadun'un intiharı...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Daoc sayesinde[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
eldin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kermit sayesinde gelmiş bulundum :) lineage2 felan derken bizde artık paticik üyesi olcaz inşallah...
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 valla bende uotr de görmüştüm ondan sonra girdik giriş o giriş başlarda biraz pasif kalsam da şimdi elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Öne çıkan mesajlar