di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Selam ahali, Baktim ki gecen seneden beri her senede 2-3 kere benzer sekilde konu acmaya yelteniyorum ve bu konuda yalniz degilim, dedim en iyisi konu acayim, tatil icin gidilecek gorulecek yerleri ve yapilabilecek aksiyonlari yazalim, kendi capimizda rehber olusturalim. Derseniz ki internette milyon tane site var niye ordan bakmiyosun, derim ki az cok bildigin tanidigim forum ahalisinin yorumlari kadar etkili olmuyor o sitelerde yazilip cizilenler. Bu kadar anlattiktan sonra Izmir ve cevresi icin kalabalik olmayan kafa dinleyecek plaj onerisi rica edeyim. Bi de Mayis sonu girilebilecek gibi olur mu acep oralarda deniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 çandarlı tarafları mayısta girersin denize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 kalem adasına da geçersin oralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 çandarlı körfezi çok güzeldi hakikaten, 15 sene oldu gideli ama çok güzel kafa dinleyecek yerdi hep emekliler falan. şimdi nasıldır bilmiyorum. çok uyguna sidede bi otele gidiyorum ben de ay sonunda, çok araştırdım ettim baya övüyorlar fiyatı da uygun. gidip görünce artık yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Mayis sonunda izmir taraflari uzuyor abi, oyle aman aman deniz sicakligi bulamazsin. ama girecek adam her halukarda girer. candarli'ya +1 benden de, cok sevmesem de cesme isinizi gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Soguk moguk gircem ya. En olmadi omurgayi beli birakir cikarim soguk suda. Zaten bozuk. Surasi neresi bu arada bileniniz var mi bu arada? http://www.myfikirler.org/wp-content/uploads/izmir-plajlari4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Google dayi Ladies Beach dedi ama bilemedim ben. Kusadasi cok ruzgarli olabiliyo, ama ben cok seviyorum. Izmir merkeze 1 saatte ulasiyorsun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 di said: Surasi neresi bu arada bileniniz var mi bu arada? http://www.myfikirler.org/wp-content/uploads/izmir-plajlari4.jpg http://travelwithscott.com/2012/05/05/the-other-side-of-the-coin-philipsburg/ sağ tık > search image on tineye https://chrome.google.com/webstore/detail/tineye-reverse-image-sear/haebnnbpedcbhciplfhjjkbafijpncjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Lan! Izmir'le alakali bi sayfada gorunce Izmir cevresinde bi yer sanip sordum ya. Izmir dediler Karayipler cikti. Yikildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 iztuzu oraya benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 sag tik -> search google for this image yapsak olmuyo mu? Aluriel said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 olur tabi niye olmasın hipsterlik yapasım geldi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 neden deniz ? neden türkiye ? mesela git roma ya dondurma ye dünyanın gelmiş geçmiş ( abarttım ok ) bütün sanatçılarının eserlerini gör saçma sapan arka sokaklarda bi bazilikaya gir ohannes ol bernini nin yaptığı çeşmelerden su iç falan bok mu var lan türkiye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 aynı zamanda ailesini de ziyaret edecek belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 gitsin çorba içsin o zaman, anne çorbası gidilmezse olmaz ne var ki bu ülkede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 üstelik başlık yanıltıcı maldivlere git ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Yunan adalari denmemis. Turkiyede tatil ne olm? Birakin bu ayaklari , artik siz ingilizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 in italyaya, gec ibizaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Valla bana artık ilgi çekici gelmiyor ama bölgeye yeni yeni gelenler vs. Cunda'dan başka yer beğenmiyor. Hatta bir gelen ertesi sene kesin geliyor vs... Patriçya tarafı muazzam bir bölge ama orası da pahalı yanılmıyorsam. Eğer para sıkıntısı vs. yoksa bir deneyebilirsin. Bu ünlü tayfa falan bile akmaya başladı oralarda yazlıklar vs. kapıyorlar paso asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Hala kar yağıyor yalnız memlekette, mayısta denize giremeyebilirsiniz bu sene egede. Akdenize bakmak daha sağlıklı olur. Ha şansımı denerim falan dersen Akyaka'yı tavsiye ederim ben de, bayağı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ben türkiyede henüz ölüdeniz gibi bir yer görmedim. apayrı bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 su anda en temizi bozyazi abi..yol olmayinca dogru durust yerlesim de yok..alirsin muz bahcesini ardina ..baliksa balik yengecse yengec.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 anamur burnunda antik kent var ona git gazipasa havalanından arabayla 1,5 saat fln yeni cazibe merkezi anamur giderken solda donerken de solda oyle acayip bir yer iste dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Esh said: Yunan adalari denmemis. Turkiyede tatil ne olm? Birakin bu ayaklari , artik siz ingilizsiniz Ingilizin fakiri, Turkiye'nin zenginiyim. Baldizin mezuniyeti yakin arkadaslarin dugunu falan varken 1-2 hafta oralardayiz ya, ondan soruyorum Izmir cevresi neresi var diye. Tatili de cikaralim aradan o sirada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Gidilmezse olmaz ne demek la ? Ben buna takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar