Goering Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 bunu mu almak mantıklı: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-MB-78LMT-USB3-AMD-FX-8-Core-FX-8350-CPU-8GB-Ram-Combo-set-NEW-/141474573559?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20f08aacf7 $295 + $44 + $79 yoksa TR'de intel veya AMD sistem mi zorlamak. (sanırım gümrük+shipping ile bir avantajı kalmıyor?) htpc tadında workstation olucak, dahili gpu da olabilir. edit: daha önce almıştım bu şekilde combo, gümrüğe takılmadan geçmişti... ebay'de de sanırım bazı satıcılar amazon gibi gümrük ücreti dahil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 veya bu: http://www.ebay.com/itm/AMD-FX-8320E-Vishera-8-Core-3-2GHz-CPU-GIGABYTE-GA-78LMT-USB3-Motherboard-/151635989109?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item234e359275 veya: http://www.ebay.com/itm/AMD-A10-7700K-Kaveri-3-4GHz-Socket-FM2-CPU-MSI-A78M-E35-Socket-FM2-mATX-MB-/151636001713?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item234e35c3b1 veya: http://www.ebay.com/itm/MSI-A68HM-E33-Motherboard-AMD-Quad-Core-Processor-Model-A10-7850K-Combo-set-/281631930296?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41929237b8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 takılma ihtimali yüksek gümrükte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Ebay'den alıcağına garantili ikinci el falan alsan daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Muhtemel takılır Oem ürünler değilde kişisel ürün diye geçerse gümrükçüler bide +%25 ödersin vergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Fistan said: takılma ihtimali yüksek gümrükte gümrük fiyata dahil, takılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Editor said: Muhtemel takılır Oem ürünler değilde kişisel ürün diye geçerse gümrükçüler bide +%25 ödersin vergi gümrük ücreti: shipping'e + %25 ztn ödüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 (Tam anlamadım ztn ödüyorum derken nedediğini.) Hayır bunun gönderenle alakasıyok Ebay dan alıyorum diyorsun... Gönderen şirket ihracatçı değilse zaten yapamaz öyle gümrük ödemesi. Senin gümrükten alırken kayda geçiriyorlar tc kimliğin varsa vergi no o şekilde vergi kesiliyor alıyorsun ürünleri... Tabi kargoyu takip etmen gerek iyi bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Editor said: (Tam anlamadım ztn ödüyorum derken nedediğini.) Hayır bunun gönderenle alakasıyok Ebay dan alıyorum diyorsun... Gönderen şirket ihracatçı değilse zaten yapamaz öyle gümrük ödemesi. Senin gümrükten alırken kayda geçiriyorlar tc kimliğin varsa vergi no o şekilde vergi kesiliyor alıyorsun ürünleri... Tabi kargoyu takip etmen gerek iyi bi şekilde. "gümrük ztn ödüyorum" 3. kere yazdım bak resmini de koyuyorum, o kadar link attım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 gümrükle ilgili sıkıntı yok, fiyat tavsiyesi istiyorum: "sadece işlemciyi ebay'den al." "sadece mini-atx mobo'yu ebay'den al." "ramleri burdan al" "combo fiyatı mantıklıymış" vs. gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Ram bilmiyorum ama o resimde iki gördüğüm parçanın 0 fiyatı bana gelişi anakart asus olabilir hatta 233$ Ha ayrıca... Madem öyle langur lungur mallar gelio e-bay den (senin iddana göre ki bence o fiyata gelmicek... amazon bile tam hesaplayamiyor.)ben boşuna veriyorum devlete vergimi boşuna ithalatçı ünvanim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Selam, Gümrüğe takılma falan olmadan hop diye teslim alırsın kapında; nice paketlerim o şekilde geldi. ebay artık bu tarz bir hizmet de sunuyor. Ama sizin ödeyeceğiniz %20 KDV'nin üstünde ücret alıyorlar, arada bu işlemleri yapan kurumun komisyonu falan da var. Bence MB sorununa karşı TR içinden alım yapmak daha mantıklı. En azından Asus'lu kombo bul. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Selam, @Editor Geliyor abi :) İddalaşmaya gerek yok, deneyimle sabit. Biz bunun adına ebay'de Global Shipping Program diyoruz! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Oo geliyorsa iyimiş, Sipariş verdiğin her ürün mü geliyor ? Her üründe bu olayı var mı ? Üçüncü seçenek en F/P olanı olur. Yalnız dikkatimi çekti. SI A68HM-E33 Motherboard + AMD Quad-Core Processor Model A10-7850K Combo set, Türkiyede daha ucuz. 222 dolar Set + 111.66 gümrük kargo = 333.65 Dolar = 855 tl http://www.ebay.com/itm/MSI-A68HM-E33-Motherboard-AMD-Quad-Core-Processor-Model-A10-7850K-Combo-set-/281631930296?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41929237b8 A10-7850K işlemci vatanda 517 tl http://www.vatanbilgisayar.com/amd-a10-7850k-soket-fm2-37ghz-4mb-onbellek-95w-32nm-islemci--r7-gpu.html ve MSI A68HM-E33 Amd A68H anakart hepsiburada 137.33 tl http://www.hepsiburada.com/liste/msi-a68hm-e33-amd-a68h-2133mhzoc-ddr3-soket-fm2-matx-anakart/productDetails.aspx?productId=bd305188&categoryId=152&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.dinamik&gclid=CP7Qq86C4cQCFQIGwwodAzgA8g Aranırsa daha ucuza da bulunabilir işlemci ve mobo diğer sitelerde sanırım. Yada yanlış mı hesap yapıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 iste geliyor da ne pahasina geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Selam, Şu an kur yüksek, ayrıca alınan gümrükleme hizmet bedeli de yüksek(gümrüğe takıldığında senin ödeyeceğin %20'den yüksek). Bundan dolayı tekrar tekrar düşünülmesi gereken bir mevzu. Herşeyi almak mantıklı değil, herşey de mantıksız değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 editör yeni sektörlere el atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 8350 8.8 ghz water cooling stable sırf fantaziden alınır haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bi ara wireless olan seyleri gumruk vergisini versen dahi geciremiyosun gibi bi olay vardi.kargoyla degilde yolcu yaninda gelirse gelebiliyo gibi bi olaylar.anakartlarin bazilarinda wireless da oluyo embed.onlarda durum ne bilen varmi? bu terane hatta ptt bandrolu gibi bi olaylarmiydi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 pulkas said: bi ara wireless olan seyleri gumruk vergisini versen dahi geciremiyosun gibi bi olay vardi.kargoyla degilde yolcu yaninda gelirse gelebiliyo gibi bi olaylar.anakartlarin bazilarinda wireless da oluyo embed.onlarda durum ne bilen varmi? bu terane hatta ptt bandrolu gibi bi olaylarmiydi neydi? TRT bandrolü lazım wireless, anten vs. olanlara. anakartta öyle bir şey olduğunu bilmiyordur gümrüktekiler, miniATX dışında zaten anakart pek alan yoktur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar