Madcat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Ben sictim yolda gelirken yalovaya kofteci yusuf falan yaptim. 2 hafta seyahatteyim ben yalan oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ye istedigini ya, amaç eçivmınt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Madcat said: Ben sictim yolda gelirken yalovaya kofteci yusuf falan yaptim. 2 hafta seyahatteyim ben yalan oldum. kofteci yusuf achievement unlocked in your stomach.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yusuf candır, 1kg köfte, sucuk ne varsa gömmek lazım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Dün kola içtim. Yürümedimde ama 21 litre olayında emin adımlarla ilerliyorum onu alırım gibi duruyor. Şu havalar düzelsin yürüme olayına geri dönücem ama bu aralar bu havalarda yalan olur yürüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 82den 96ya ordan da geri 82ye inmiştim şimdi 90 oldum büyük savaş halindeyim. Grego said: Absolut said: Yatarken koltukaltınıza tahin pekmez sürün hem sıcak sıcak uyursunuz hem de deriden kalori alırsınız direk :P sen kiloyu söyle title benden. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 1 ayda sporsuz 97'den 91'e düştüm, sonraki 1 ay diyeti bıraktığım için 1 kilo falan anca gitmiştir. Biraz daha sıkıp 80-85'e falan düşersem bana yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 sana yakısıyor be abi dengeli bi dagilimi var kilonun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bi penalty ekleyelim o zaman sana. bende drinking trap in 3. günündeyim. pazara kadar dayanırsam olacak bu iş. diarrhea song yazıldığı kadar kolay değilmiş. 2 günde toplam 3,5 litre falan olmuştur heralde. haftasonu küvete girip, içindeki suyu içe içe bitirip çıkayım diyorum. new achievements unlocked v1 bug fixes ; - hergün programda olma 2xp olayı kaldırıldı. bunun yerine 1 haftalık, hala bu işle uğraşıyor xp si duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Absolut said: 82den 96ya ordan da geri 82ye inmiştim şimdi 90 oldum büyük savaş halindeyim. Grego said: Absolut said: Yatarken koltukaltınıza tahin pekmez sürün hem sıcak sıcak uyursunuz hem de deriden kalori alırsınız direk :P sen kiloyu söyle title benden. : ) şimdi bırak onu bunu, yazıyor muyuz seni de. are you in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 :) Ben bu topigi favorilere ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 katılımcı olarak mı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Ya komik olacak ama topiğin ilk gazını kaçırdım şimdi baştan okuyup ne olduğunu achivement nedir hedef nedir falan anlamakla uğraşamıyacağım. Biriniz özetlerse hedef amaç sebep nedir bu topiğin ona göre karar vereyim. O kadar alakam yokki zayıflamak mı amaç kilo almak mı ona bile emin ediğilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 kilo almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 amaç ordaki achievement leri yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Grego haftasonu gelir de "ben achievement kasıyorum ondan Civ de yokum" dersen o zaman vericem ben sana achievement ı sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 haftasonu 1 gün yokum, gerisinde olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 5 gunluk kola orucumu bugun yaktim. god damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 guilt - restriction - abanma - guilt -restriction - abanma bu döngüyle 150 kilyoa kadar yolunuz var beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 laptop yamuldugu icin bakamadim, ama ben devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 laptop serviste olduğu için haftasonu güncelleyemedim dosyayı. unutuldu, boşverildi sanmayın. haftalık 1 kilomu aldım, şimdi veririm heralde. RamsesII said: Mithat said: Madcat said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Ben sen kaybolunca bildiğin saldım. Kilo 112 oldu. 110.4 falan olmuştu ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Bakıyorum da bir süre bilgisayarsız kalacağım için sekteye ugradı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 evet, ben hala 90 kiloyum. nerdesiniz pis şişkolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar