ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 allahın işine karışmayın. kaderin üstünde bir kader vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 bisikletle giderken bazen bakıyım naapcak diye kediye doğru yöneliyorum yolda. ya durup salak salak bakıyo devam etsem ezcem, yada kaçmaya çalışırken kendini dahada tekerin önüne atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 kedi ezmemek çok zor bir şey değil. ara sokakta gereksiz hız yapmayacaksın. yolda giderken intragram fotosonu likelamıcaksın sdfs. göz yolda olduktan sonrası kolay. yavru kediler şapşik olduğu için kaçsa bile kaçamayabiliyor böyle durumlarda yapacak bişi yok. ama genel olarak kediler araba çalıştırınca vınlıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 burdakiler mi salak o zaman. daha dün baktım duvarın üstünde yatıyor. geçerken parmağımla dokunuyum dedin. salak elimi farkedince elimin uzağına doğru yöneleceğine geri geri gelip parmağıma batırdı kendini. halbuki ben hafifçe dokunup geçecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 doğal seleksiyon abi yapıcak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar