Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ben bu bağımlılıktan dolayı çok çektim. şaka değil 2 kere falan dış kulak bi kaç kere de orta kulak iltihabı oldum. tabi sırf kaşımaktan değildir de dış kulaklar ondan oldu gibi. durup dururken bağımlı olmadım gerçi. aşırı ifrazat oradan da kaşınma yapıyor kulaklar. o çöpü sokup kaşımanın verdiği zevk bende çok daha üstlerde olabilir o yüzden. şöyle diyim de işin ciddiyetini anlayın o kulak çöpü kıpkırmızı kana bulanmadan çıkarmıyordum bazen. çünkü anca o zmn artık kaşınmayacak kadar acıyordu. en son baya kötü bi dış kulak iltihabı oldum işte 5 ay kadar önce 5 aydır temizim. bazen canım çekiyor ama.. kaşımayın. sokmayın o çöpü arkadaşlar hiç önermem. şöyle dıştan bi sıvayın kurulayın falan yeter yani.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Black-ice said: şöyle diyim de işin ciddiyetini anlayın o kulak çöpü kıpkırmızı kana bulanmadan çıkarmıyordum bazen. çünkü anca o zmn artık kaşınmayacak kadar acıyordu. o.o adam adeta öleceğini bilse bile küfredip dalıyor gibi birisi
Grego Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Grego said: lan bunu ben yazmadım, nasıl oluyor?
Grego Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Ç*klü fotoğraflarımı internete yaymazsanız sevinirim. özellikle kelepçeli olanları
Grego Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 hepsini görüyorsan bir ortalama al artık.
Öne çıkan mesajlar