Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 1 2 ay daha oturacaksan çek ihtarname bitsin ama "ev buldum abi gidiom yarın" diosan cidden avukatın cevabını bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 şirketin avukatıyla görüştüm bugün. adamın yasal olarak yapabileceği ne var gibisinden. depozitoyu kiraya sayamazsın evet dedi, senden sözleşme sonuna kadar olan kirayı bile isteyebilir dedi. bu ay kirası için icra takibi de başlatabilir isterse diyor. ha davalar, bu süreçler, yazışmalar uzun sürer vs.vs. ama hakkını uzun vadede alabilir diyor. tavsiyesi, mazluma yatmak. bakın bu ay kira veremedim, burada oturup 5-6 kira daha borçlanmak istemiyorum diye gir, anlaşmaya yanaşır diyor. sözleşme sonuna kadar mümkün değilmiş zaten çıkarması. sözleşme sonrasında da, ihtarname çekmesiydi, verilen zamandı derken, uğraştırırsak uğraştırırız yani diyor. yani kısacası adamı kaybedeceği paralar arasında seçim yapmaya zorluyoruz bir şekilde. ya depozitomu ver çıkayım, ya böyle daha da takayım istersen hesabı. sanırım bu yolu takip edeceğim. mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 yuh lan kiaray %10 zamn çok fena ilk imzayı atarken çok düşünülmüyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 mail trafiğinden buldum şimdi, 1200 lira kira. %8 yapalım demişim, adam da hayır %9,45 demiş. aradaki fark, 17 lira 40 kuruş. onu da yanlış hesaplamışım zaten, 1317 lira yerine, 1313,40 kuruş vermem gerekiyormuş abv. uyuz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ev nerde cihangirde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 yok, çok alakasız bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 1600 tl kira-aidat toplam veriyosan vardır bi sebebi de, ya sosyal çevre ya doğal güzellik felan olması lazım. 1+1 bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 1317 + 375 şeklinde kira ve aidat paylaşımı. yenibosna taraflarındaki dandirik otel benzeri evlerden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ya seviyeyi düşürücem ama "depozito zaten ev boşaltıldıktan sonra bakılır, taşınma maşınma hasar olur" denmiş ya (ki zaten çok mantıklı) kiracı çıktıktan sonra ev sahibinin duvara balyozla girip "bakın evimi ne hale getirdi!" demesini engelleyen şey nedir? yasal olarak yani. yoksa "la adam niye kendi duvarına girsin mal mısın" kısmını katmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 taşınma sırasında ve sonrasında kiracının çekeceği fotoğraflar mümkünde fotoğrafın bir yerinde o günün gazetesini tutuyor olsun yada taşınmanın ertesi günü ev sahibiyle beraber evi incelemek, ben taşınırken ev sahibini davet etmiştim anahtar teslimi için de kendisi gelemişti emlakçı gelmişti o da "ok" vermişti hoş benim o ev sahibi süper adamdı ya.. şimdiki gibi sünephe paracı emekli değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sözleşme bitene kadar beni çıkaramazsın, anlaşmazsak 6 kira daha takıyorum, geh anlaşalım minvalinde yazdım bakalım. tabi bunun kibar versiyonu oldu. cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bende haziranda çıkarken uğraşıcam benim ev sahibiyle. 500 lira depozito var, vermemek için elinden geleni yapabilir. Kiracının depozitoda hukuki hakkı var mı? Ev sahibi kafasından bir sorun uydurup depozitonun üstüne yatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bir önceki evde uğraşmayım dedim, bıraktım. bir ton vıtvıt konuşmaya başlamıştı, yok şurası şöyle, burası böyle. al tamam kes dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 türkiyedekiler vermiyo almanyada yıllık belli bi miktarı renovasyon parası diye alıyo üstüne bi de tertemiz bıraksan bile temizlik parası alıyolar zaten en az 2 yada 3 kira depozito alıyolar 900€ sana gelen 600€ oluyo max 1 yıl sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 depozito sadece eve verilecek zarar icin istenmez. dogalgaz, elektrik, aidat vsde borc takip kaybolmasin kiraci diye de istenir. her ne kadar servisler kiraci adina bile olsa is tahsilata geldiginde kiraci ortada yoksa mal sahibine kaliyo odemesi. kendini tabii ki garantiye al ama depozitonun ustune yatacak kesin diye paranoya yapma, herkes bi sekilde kendini garantiye almaya calisiyo iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 kirayı yatırmadığım için icra takibi başlatacak adam, bugün avukat arayıp göz tepesi verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 nasıl insanlar var lan, allahım yarabbim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 abi adam haklı hukuksal olarak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 geçen sene fransa'da erasmusken kiraladığım oda'ya verdiğim depozito'yu son kira'ya saydırmıştım allem edip kallem ederek sdfsdf 1317 ne anasını satayım. direkt kira'ya say depozito'yu. hiçbişey de yapamaz. istanbul'daki ev sahibim de bir enteresan. 45m2 evin iç boyası kaça patlar? neredeyse depozito'ya denk gelecekse bundan da kaçacam pis pis bırakıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 2 kutu gitse 15 kg 150 den 300..ki bu en kazik markanin en pahali boyasi..45 mt2 ye 2 kutu 15 lik bile gitmez..200 de boyayana ver..max 500.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ben haksız demiyorum da, gel, eve bak, kontrol edelim, anlaşalım, çıkayım aynı gün içinde diyorum, yok diyor. herifin peşinde dolaşamayacağım, e orası öyle değil ki burası böyle değil ki diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 abi kiracı 101 - kimden ev tuttuğuna dikkat et, kendini ona göre ayarla. ben en son evi müşavirden tuttum, bu adama senin yaptığını yapsam senin ev sahibi gibi elinden geleni ardına koymaz. pis adam çünkü. ayın 1'i ile 5'i arasında kira yatırılacak yazıyor, geçen ay 5'i saat 18:02'de aradı. çok şen, mutlu fln "CEMCİĞİM SEN HİÇ KİRAYI GEÇİKTİRMEZDİN YAĞGH, NOLDU EHUEHUEHU" dedi. takvime baktım, saate baktım kafamda laflar hazırladım sonra yuttum "kusura bakmayın işe dalmışım, yarın 9:00'da hesabınızda" dedim kapattım. bu adam böyle çünkü. 2 yıl bu evde kalıcam diye verdiğim depozitoyu "düşürdüm" gözüyle bakıyorum, birazını alırsam allah razı olsun diycem. kimden ev tuttuğunuza dikkat edin o sebepten ötürü. ben zorunda kaldığımdan bu adamdan ev tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bizim ev sahibi de tam tersi 1 ay gecikse bile sormuyo kadın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 benimde hep öyleydi ya, mülayim insandan ev tutmak en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 biz de sayko kiracı ile debelenmemek için evi satıyoruz. böyle durumlar saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar