Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mavi troll - yeşil troll

Bone

Öne çıkan mesajlar

warcraftta bu ikisi arasındaki fark tam olarak nedir?
yani warcraft 2'de yeşil (forest) trolleri bizim yandaşımızdı.
warcraft 3'de sadece ormanda dolaşan encounterlar olarak yer aldı.
orcların şamanizm'e geçmesiyle bağıntılı mı bu mavi troller?
thrall neden yeşil trollerden nefret ediyor?

yeşil orc - kırmızı orc arasındaki ilişki
mavi troll - yeşil troll'de mi var
yoksa bu trollerin hikayesi farklı mı?
bazı yerlere baktım ama pek açıklayıcı bilgi bulamadım.
bir de buraya sorayım dedim.

WoW'da bir expansion olursa, Horde ve Alliance'dan bağımsız bir başka grupta forest trolllerin (hastasıyım) olmasının imkanı var mıdır? Yoksa artık herşey çok mu geç :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben arthas abimize ne olduğunu görmek istiyorum.

@ bone : abi söylüyorsun işte mavi troll normal troll yeşil orman trolü.
kırmızı orklar bu demonun taint ettikleri yeşiller normal[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

renk farkını biliyorum zaten
yeşil troll ile mavi troll'un arasındaki farkı soruyorum.
hikayesel farkı
mesela yeşil troller w2'den sonra orclarla mı kavga etti?
mavi troller nerden çıktı?
mavi troller neden w3'de orclarla birleşti?

sadece renk farkı değil sanırım, blizzard mavi trolleri öylesine koymuş olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Mavi troller adalarda yaşayan troller oluyor. WC2 den sonra orman trolleri vahşileşiyorlar. Ya WC3 de yada FT de bir bölümde anlatıyordu bir troll shaman bunları. Orclara bağlı kalanlar ve vahşileşmeyenler olaydan uzak kalan ada trolleri (mavi troller).[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben öldürürüm, gerisine karışmam =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir durum var. Orc'lar shaman kültürüne dönmeden önce barbar ağırlıklı davranıyorlardı. O zamanki Horde'da tamamen saldırı amaçlı Ogre'lar ve vahşi Troll'lerle doluydu. Ama ne olursa olsun Orc'lar asla Troll^lere tam olarak güvenmedi. çünkü bu vahşi yaratıklar Orc'ları bile fırsat bulduklarında öldürüyorlardı. Hatta aç kaldıklarında birbirlerini bile öldürebiliyorlardı. O yüzden tamamen güvenilmezlerdi. Thrall'ın eforları sonucu Orc'lar insan toplama kamplarından ve demonic güçlerden kurtarılınca yavaş yavaş şaman kültürüne geri dönüldü ve yeni horde oluşturuldu : The Horde. İlk başta saf orclardan oluşsa da daha sonra şamanist bir kültüre sahip olan Troll'lerde benimsendi. Sonra yine aynı şekilde Şamanist oldukları için ve destek gördükleri için Tauren'ler le de güçler birleştirildi. En son da tamamen DÜŞMANLARI ORTAK OLDUĞU İÇİN forsaken'larla birleşildi.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Ejderin Günü isimli ilk Warcraft kitabında Troll'ler sadece orclarin ayak işlerine bakan ormanda gezen yaratıkları avlayan zavallı bir ırk olarak betimlenmişler.Tam bir yandaş değillerdi çünkü fırsat bulduklarında orclari bile öldürüyorlardı.Ikinci kitap olan Büyük Şef'te ise Troller'den hiç bahsedilmiyor.ücüncü kitabı ise daha yeni okumaya başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla Thrallın olayı şöyle;

Warcraftın 2. kitabını okuyanlar bilir,ikinci kitapta Thrall Lorderaon'daki Durnholde Keepteki baya bir orcu serbest bırakıyor.Sonra gemilerle,Medvih in ona vaadettiği yer,Kalimdor'a doğru yola çıkıyor.Bu sırada Maelstorm'a yakalanıyor ve gemisi karaya vuruyor.Karaya vurdukları yerde Taurenleri,Bloodhoof'un kabilesini buluyorlar.Onlar Thralla baya bi yardımcı oluyor falan işte.Sonra bunların yolu ayrılıyor,uzaklaşıyorlar.Thrall Durotarda kendi şehrini kuruyor,bu sırada sanırım Rexxar Echo adalarındaki Trollarla diplomatik olaylara giriyor ve onları hordeye katıyor.Sonra Cairne Bloodhoofu ve Ogreleride katıyor.Thrallın orada küçük bir Horde gücü oluşuyor ve bununla gidip Proudmoore'nin deniz üssünü dağıtıyor,kendisini öldürüyor Proudmoorun falan.Daha sonra bunlar Jaina ile cilveleşiyor falan,oralardada bitiyor hikaye sanırım.

Üçüncü kitapta Troller geçiyor,sadece Medvih'in çırağı 4 Troll türünden bahsediyor.Yeşiller Orman,Beyazlar Buz,Maviler heralde evcil mi desek ne desek o,Dördüncüsü neydi unuttum belki Fel Troll diye birşey vardır.

Dipnot:Karışık oldu biraz : )[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin

[Bu mesaj Freya tarafından 19 Ocak 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Warcraft III. Kitap Last Guardian'da geçen troll bölümünden alıntı:

"Ya Troller Ve Goblinler?" Dedi Medivh

"Troller...." dedi Khadgar. "Trollerin bilinen dört çeşidi var.Bir Beşincisi olabilir"
"Troller vahşidirler.Insanlardan iri,oldukça uzun boylu,ince ve kaslıdırlar.Aaa..."Bir an düşündü. " Kabileler halinde yaşarlar.Uygarlıktan neredeyse tamamen uzak kalmışlardır.Lordaeron'da nesilleri neredeyse Tükenmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...