Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fear the Walking Dead (2015) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk sezon gayet iyiydi. a breath of fresh air'dı. bu sezon lö leş olma yolunda baya. bakalım düzelecek mi yavaştan.

bu arada şu çocuk chris miydi neydi, walking dead'deki carl'dan, lori'den falan daha gıcık anasını satiim. böle rezil bi karakter yok.

ama alicia biraz fena be. full hatunu çeksinler izleyelim :D
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
masa said:

soru

nickin katıldığı kolonide adamın birini tören ile zombilere yedirdiler ilk bölümlerde. neden yaptılar onu?

cevap

Dedi ya dizide. Hasta ve ölecek olanları gönderiyorlar.

Mesaj tarihi:
valla aynen öyle. 2. sezon bitti şimdi.

walking dead'den çok daha iyi bence. tamam mal karakterler var ama daha 2. sezon olmasına rağmen 40 tane mekan değişti. 3 sezon hapisane 2 sezon zombisiz çiftlik dramasından çok iyi geldi.
Mesaj tarihi:
walking dead 4. sezon ortasından altıncı sezona kadar ki inanılmazlığından sonra bu iğrenç geldi bana. ikinci sezon sekizinci bölüme kadar geldim.

iyrenç iyrenç bölümler var litırıli HİÇBİŞEY olmayan 4 bölüm falan geçti
Mesaj tarihi:
yok walking dead katkat daha iyi. walking dead ikinci ve üçüncü sezonu hiç hesaba katmıyorum. en kötüydü onlar.

sırf terminus ve saviour muhabbeti yeterli walking dead'i kurtarmaya.

bunda hiçbişey yok. ölü görüyo onla konuşuyo falan böle o chris mi ne ne skim olduğu belli değil anlamsız anlamsız işler.

bitek nick iyi dizide. gerisi bomboş düzgün adam yok. straind falanda apayrı gerizekalı kafalar.
Mesaj tarihi:
yok walking dead katkat daha iyi. walking dead ikinci ve üçüncü sezonu hiç hesaba katmıyorum. en kötüydü onlar.

sırf terminus ve saviour muhabbeti yeterli walking dead'i kurtarmaya.

bunda hiçbişey yok. ölü görüyo onla konuşuyo falan amaaaaaaaaaan
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

ilk sezonun başları güzeldi farklı bi havası vardı ama walking dead dandikliğine döndü. yine de en kötü bölümü bile asıl walking deadten 14 kat falan daha iyidir

walking deadin de ilk sezonu iyiydi ki?
Mesaj tarihi:
walking dead s4 ve sonrasında acayip bir dizi oldu. o yüzden karşılaştırmak adil değil aslında. ama walking dead'in ilk sezonlarıyla kıyaslayınca yine zayıf kalıyor bu. acilen "shit just got real" moduna girmeleri lazım. o da en erken üçüncü sezona nasip olacak gibi.
  • 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...