BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 yok işletme binasını yıkıp yeniden yaptılar, amfi binasının da sadece yarısını yıktılar 2013-2014 öncesi mezunları diplomalarını bahçelievlerden alacakmış, ben gittim yükseği de aldım lisansı da hatta "oh verdik kurtulduk" dediler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 En son ben alırım sanırım sdlfkj. Bu arada İktisat, Maliye ve Ekonometri'nin olduğu binayı komple yıkmışlardı en son gördüğümde; sonra ne oldu bilmiyorum. İşletme binasını da daha ben lisanstayken mi, yüksekteyken mi ne yıkıp yeniden yaptılardı zaten. Gezegenin en gudubet kampüsü, seneler öncesi Davutpaşa yerine Halkalı'yı kampüs arazisi diye seçen rektörün aklına sıçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bugün eski hocayı görmeye gittim. öğrenci işleri tanıdı taa 7 sene öncesi sen diplomayı aldınmı dedi. yok dedim lazım değil niye para veriyim. artık ücret alınmıyor dedi verdi diplomayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 çünkü ak parti çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 30 yıllk memur diploma alacaktı geçen yıl ne yaptı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar