Phillamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Mart ayı biter ayak başlık açayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 oyun oynamayı seviyorsun izlenimine kapıldım nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bana da arabaları seviyorsun gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 O arabayı masaüstüne koymana gerek yok zaten pencereyi açsan mahalle Başı her tarafta mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 atesbenicagiriyo said: O arabayı masaüstüne koymana gerek yok zaten pencereyi açsan mahalle Başı her tarafta mevcut 2015 M3 Sedan mı her mahalle köşebaşında mevcut? Ankara'da yaşıyorum, özel okulda okuyorum, henüz hiç görmedim. 430K'lık fiyatının etkisi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Heh güzel Ankaradayım özel ünideyim /Bilkent/ neyse dediklerim m serisi değil ama sonucta kasa olarak hepsi görünüşte aynı, daha geçen hafta etimesgutta normal bi sitenin önünden geçerken aynı renkte olanını gördüm bunun, 100-150bin arası bir arac zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 lel zevksizler ney 430k mıymış, yarım trilyon paranız olsa alacağınız araba bu mu şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 fakirlere de laf anlatılmaz ama anlatayım adamın ogluna vs lamborghini alıcak parasıda var ama laf olur söz olur çocuk şımarır park sorunu satamama sorunu vs bundan alıyolar parasına bakmıyolar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 atesbenicagiriyo said: Heh güzel Ankaradayım özel ünideyim /Bilkent/ neyse dediklerim m serisi değil ama sonucta kasa olarak hepsi görünüşte aynı, daha geçen hafta etimesgutta normal bi sitenin önünden geçerken aynı renkte olanını gördüm bunun, 100-150bin arası bir arac zaten Olay M olması zaten. Normal 3 serisini koymam zaten duvar kağıdı olarak. Dediğin gibi 100-150 arası olan normal 3 serisi araçlardan çok fazla görüyorum tabiki. Özel okulda okuyorum dememin sebebi de, hani spor ve pahalı araçları görme ihtimalim normal bir insana göre daha yüksek. O anlamda dedim, yoksa kendim de aile arabamız olan Avensis ile gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Tori said: lel zevksizler ney 430k mıymış, yarım trilyon paranız olsa alacağınız araba bu mu şimdi sdf Fiyatı Euro'daki değişimden dolayı 460K olmuş. Malesef bu fiyat her arabada olduğu gibi vergiden kaynaklanıyor. Vergiler hariç liste fiyatı 57.570 Euro. Vergiler dahil 167.841 Euro oluyor. Aynı arabanın Almanya'daki liste fiyatı 60.336 Euro ve orada vergi oranı %19. Vergiler dahil 71.800 Euro anahtar teslim fiyatı. Almanya'daki ortalama mühendis maaşının 18 katı. Senior engineer'ın çok rahatlıkla alabileceği bir araç. Ancak Türkiye'de 460.000/18=25555 TL maaşı olan normal bir mühendis mevcut değil. Kurumsal firmalara danışmanlık yapan mühendisler o kadar alır anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Güzel masa üstü . Görünce suyum aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 http://i.imgur.com/7Q19U1S.jpg KONGOU SHIMAI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rigby Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 O kadar oyunu ve programı ne ara kullanıyosunuz la? Hazırlık falan mı okuyon bro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Rigby said: O kadar oyunu ve programı ne ara kullanıyosunuz la? Hazırlık falan mı okuyon bro? Yok hayır, son sınıftayım. 10 gün sonra mezun olacağım. Bayağıdır pek vakit olmuyor oynamaya. Oyunların çoğunu yılbaşı vs. indirimden ya da humblebundle'dan falan almıştım, Hitman, Max Payne falan hep yarıda kaldı. Grid Autosport, Live For Speed'e falan da canım Drift atmak istediğinde giriyorum. Okul bitince oynarım diye döşedim hepsini, bittiği gün sırayla bitireceğim oyunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar