Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bende bisi sorayim rogue la ilgili rogue un target in yonunu degistiren bi ozelligi varmi ? yani onu donukken arkasini donmesini saglayan bi rogue un bu tarz bisi yaparken gordumde sorma firsatim olmadi combat log dada yazmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Insan ırkında bi özellik var o konuda. "Reflex". Pasif geliyo bide "P" ye basınca görünmüyo :P[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 dw agi ye gidebilirsin dodge icin. wing clip cakican zaten mlee ye giren olursa aksi taktirde zaten hunter ile mlee yi dushunme bile. yuksek lvllarda plate yetmiyor chain ile baalinda dedii uzere tame eylerler adami. boshver 300-500 vurmayi bas wing clip i uzamana bak.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: BaaL, 18 Ocak 2005 17:59 tarihinde demiş ki: bide bu thotbot'a character profile koymak için gereken addon u nerden bulabilirim bilen varmi ? baktim bütün 60 rogue lara aytim fakiri hepsi koyayimda item görsün biraz garibanlar :p [Bu mesaj BaaL tarafından 18 Ocak 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] hala yapmadıysan cosmos sitesinden cosmos.exe indir/çalıştır. yüklerken nasıl yükleyeceğini soruyor, beta&alpha falan var, ordan thottbot only seçersen sadece thottbot için gerekli addon'u yükler. hiç kullanmadım ama daha sonra oyundan çıktıktan sonra tekrar cosmos.exe yi çalıştırıp upload ediyormuşsun galiba dataları.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eet yaptım aynen de update ederken ,yapiyor negzel updatei falan sonra siteye log olup zimbirtilari upload edeceginde "connection failed : not connected ?" diye hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 wow'a koim stop.iyiki bırakmışım stop.ne kasmışım arkadaş zamanında.stop ve bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 aaaah aaaaah toplam 327 UBRS run yap. Hala bi rend main hand in olmasın kadermi be =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 omg mali yıktın beni :D nerelerdesın yav :D ben hala BL deyim valla nasıl gıdıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Yanlış hatırlamıyorsam tek runda setini droplamıştı rend yada ardı ardına denk geldi aklımda öyle kaldı ;p Benim ilk dal'rend setini almamda komedidiydi toplam 3 run da 3 run dada rogue yoktu fury warrior yoktu testisine needlemiştim ;p (Sonra DE protsuxtion afedersiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ya bişi cıkınca illa böyle bi laf söylenicek. eski güzeldi eskiden iidi falan. yapmayın abi siz o zamanları özlüyosunuz o zamanlardaki oyunu deil. her konuda böyle insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar