darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 toplu sirket toplantilarindan tiksiniyorum. there. koca ergenler gibiyiz salak salak motiv. zirvalari. kacamazsam daha da gicik ediyo insani. lise de de okul toplasmalarini sevmezdim. hayati sacma salak islerle harciyoruz. yarin da olurum zate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 vohuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 motiv zırvalarında bizi kanatçı haydara bayramoğluna fala ngoturuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 WaNTeD said: motiv zırvalarında bizi kanatçı haydara bayramoğluna fala ngoturuyolar O muthis motive araci abi. Burda da alpha teta beyin dalgasi hede hodo geziyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 kahvaltı yapma kuru pastanı çayını iç çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 git sikayet et. motive olmuyoruz. daha cok soguyoruz. bu ne bicim motivasyon de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 abi gidin iş çıkışı random bi biranede 8-10 bira için, al sana motivasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 darkwingduck said: WaNTeD said: motiv zırvalarında bizi kanatçı haydara bayramoğluna fala ngoturuyolar O muthis motive araci abi. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/I-dont-believe-you.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 topluca rusa gidilse ne motiv olur halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 yapıyorum yapıyorum deyip işin ortasında kaçma diye yapıyorlardır dinle bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 PrudenT said: yapıyorum yapıyorum deyip işin ortasında kaçma diye yapıyorlardır dinle bence :/ ben bunu unuttum tamamen ya kusura bakma =/ umarim buyuk sorun olmamistir. ofisteki yogunluktan arada kaynadi bayram sonrasiydi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 küstüm olum. üç gün uyumadım onun (senin) yüzünden lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar