Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Reçeteni yazıyorum: 3-4 yıl bekle. Şu anki algı düzeyin ve toplumun sana dayattıkları bu buhrandan çıkmanı imkansız kılıyor. Zaman biraz arınma yaşamanı sağlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ya sen de bi felsefik olmuşsun ki sorma emrah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Hedonist bir yaşam sürmek için ilk adımlarını at anhora, daha mutlu olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 -Deno- said: ya sen de bi felsefik olmuşsun ki sorma emrah Ben 10 yıldır falan böyleyim ya. Felsefe, sosyoloji vs. sevdiğim konular. İki üç maçtan nasıl bir karakter tahlili çıkarmışsan artık :) RamsesII said: Hedonist bir yaşam sürmek için ilk adımlarını at anhora, daha mutlu olursun dis. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 İşte bunlar hep sekssizlikten oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ramses doğru noktaya parmak basmış fakat aşırı parmak basmış. biraz ei'ı kısmak lazım. olm bak büyük paticikler locası ve sons of anarchy karışımı gibi bir oluşumunuz var ve beni davet etmiyorsanız çok pis kırılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Wishmaster said: -Deno- said: ya sen de bi felsefik olmuşsun ki sorma emrah Ben 10 yıldır falan böyleyim ya. Felsefe, sosyoloji vs. sevdiğim konular. İki üç maçtan nasıl bir karakter tahlili çıkarmışsan artık :) RamsesII said: Hedonist bir yaşam sürmek için ilk adımlarını at anhora, daha mutlu olursun dis. (tu) sen topçu olacaktın, goller atacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Sabahlar olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 OP hep bir dertli gordugum kadariyla. Yasca biraz genc bir arkadas sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 “Happy people produce. Bored people consume.” ― Stephen Richards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 yine akşam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=RcUWwR1FPo8 lyrics It's a sight to behold When you got small words to mold And you can make 'em your own Still love it would be much better Love it would be much better I'm told It's like golden corn And i love its golden glow It's the little head inside your little hole And out spring some sparkling thoughts Still love it would be much better Love it would be much better Love it would be much better Love it would be much better It's like finding home In an old folk song That you've never ever heard Still you know every word And for sure you can sing along But love it would be much better Love it would be much better Love it would be much better Love it would be much better I know, I know Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Kısır döngü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Gökle bir olmadıkça, yerle bir oluyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Anhora said: “Happy people produce. Bored people consume.” ― Stephen Richards genelde happy olmayanlar produce ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bana öyle geliyoı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar