Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kürtler apoya kızgın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://rudaw.net/turkish/middleeast/turkey/210320153

Şu adamların sitesini takip ediyorum,fikirlerini ve düşüncelerini anlamaya çalışıyorum,yorumları okursanız anlarsınız, genellikle barış istemek yerine kürdistan bağımsızlıgı peşinde hepsi. Apo nun barış istemesi liderlik vasfını sarmış gibi duruyor
Mesaj tarihi:
apo esasında hiçbir zaman kürtlerin mustafa kemal'i olmadı zaten. en başta önderler grubundan biriydi tek başına başkan değildi sonrasında tek kaldığında öne çıksa da hiçbir vasfı olmayan bir adamdı. yakalandıktan sonra da zaten deli gibi eleştirildi pkk tayfa tarafından. şuan heryerde görülmesinin sebebi 1. kürt hareketine sözde de olsa bir lider lazım. 2. hapiste kaldığı sürece kendisini geliştirmesine ve biryandan bağlantılar kurmasına akp döneminde izin verildi.
esasında hiç bir şey değil yani zaten, şuan için akpnin kuklası.
Mesaj tarihi:
hasan atilla ugur'un kitabi var apo nun sorgusuyla ilgili okuyun onu.

Askerde pekekeliler atti benim kitabi bi yere bulamiyorum sdcb. Okumustum ama Allah'tan.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

apo yakalandığında idam edildi zaten, yerine başkasını geçirdiler. şimdi soruyoruz bu kadar barış isteyecek ne vardı.

Yossi Kohen mi?
Mesaj tarihi:
bi cozum surecidir gidiyor ama adamlarin ne istediklerinden kendilerinin dahi haberi yok

bizim de ne verecegimizden haberimiz yok

kapali kapilar ardinda kim bilir ne pazarliklar donuyor

10/10 best reconciliation ever wud reconcile again
  • Yeni Oluştur...