atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 http://rudaw.net/turkish/middleeast/turkey/210320153 Şu adamların sitesini takip ediyorum,fikirlerini ve düşüncelerini anlamaya çalışıyorum,yorumları okursanız anlarsınız, genellikle barış istemek yerine kürdistan bağımsızlıgı peşinde hepsi. Apo nun barış istemesi liderlik vasfını sarmış gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 apo esasında hiçbir zaman kürtlerin mustafa kemal'i olmadı zaten. en başta önderler grubundan biriydi tek başına başkan değildi sonrasında tek kaldığında öne çıksa da hiçbir vasfı olmayan bir adamdı. yakalandıktan sonra da zaten deli gibi eleştirildi pkk tayfa tarafından. şuan heryerde görülmesinin sebebi 1. kürt hareketine sözde de olsa bir lider lazım. 2. hapiste kaldığı sürece kendisini geliştirmesine ve biryandan bağlantılar kurmasına akp döneminde izin verildi. esasında hiç bir şey değil yani zaten, şuan için akpnin kuklası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 yani ne bekliyorsunuz ki..hepsi birilerinin masasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 keske bu keke yakalandiktan sonra, terorik olmayan adam gibi birini bulsalardi aralarinda(lel). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 esas senaryo tut ki bunun basina bir is geldi ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 apo yakalandığında idam edildi zaten, yerine başkasını geçirdiler. şimdi soruyoruz bu kadar barış isteyecek ne vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 hasan atilla ugur'un kitabi var apo nun sorgusuyla ilgili okuyun onu. Askerde pekekeliler atti benim kitabi bi yere bulamiyorum sdcb. Okumustum ama Allah'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 o konuda apoya ben de kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 askerde pekiki ler de cok kotu ya..hani askerde onde izci arkada kumandan sonrasi pikiki enseden sıktı sıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ben nuke yapıyorum evde .... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 benim annemde türktü eğer bir hizmet gerekiyorsa yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 http://dostuozle.cloudvent.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 k1nJo said: apo yakalandığında idam edildi zaten, yerine başkasını geçirdiler. şimdi soruyoruz bu kadar barış isteyecek ne vardı. Yossi Kohen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 adını bilmiyorum. meksikalı bir budist rahip diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 uykusuzluktan tam göremiyorum ekranı kürtler spoya kızgın diye okudum anlamdırmaya çalışıyorum kafamda sdfgdsgfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 hep game of thrones yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 kürtleri bölmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 kürtler bölünmüş vaziyette zaten yarısı hdp ye oy vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bi cozum surecidir gidiyor ama adamlarin ne istediklerinden kendilerinin dahi haberi yok bizim de ne verecegimizden haberimiz yok kapali kapilar ardinda kim bilir ne pazarliklar donuyor 10/10 best reconciliation ever wud reconcile again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 apo'ya 1 apoyu lider belleyenlere 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 b zamanlar ibneyiz.biz diye bi site vardı noldu ona ya pikiki sitesi dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ele geçirildi diye önderini satmak. ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Kuddusi tier baslik sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar