Asriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Rewendor said: İlla götümüz tutuşacak da hesap kitapta son ihtimale gelince skor almaya başlayacaz. Letonya'da napıyodunuz demezler mi adama? Ya o mac cok extrem bu durumdu ama.O kadar pozisyona yenemiosan yapacak bisey yok.Yoksa ben o maçta son bı kaç yılın en iyi oyununu gördüm milli takım için.Ha Fatihe uyuzuz o yüzden üzülmedim.Oh olsun adi herife.Şu andaki jenerasyon gayet iyi bence.Hele sistemde değişmişken iyi bir td ile zaten üst üste 2-3 turnuvaya gider bu takım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Fatih Terim: "Allah bana Hollanda maçı sonrası hazırladığım açıklamayı 21:30'da yapmayı nasip etsin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Arda çok bitik ya. Antrenmana filan da mı çıkmıyor bu adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Dark_Soul said: Roben niye yok hacilarİzlanda maçında 31.dk da sakatlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 şimdi geldim eve bi baktım 2-0 noluyo lan iyi oyunla mı öndeyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Milli maçlar konya'da oynansın bi süre. Stadımız belli olsun artık. Hem ulaşım rahastlığı var , hem sahip çıkıyorlar. Senelerdir ilk defa ev sahibi gibi hissettiğimiz bir stadda oynuyoruz. Zemin falan da gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ginaly said: şimdi geldim eve bi baktım 2-0 noluyo lan iyi oyunla mı öndeyiz? Normal milli takım futbolu. Letonya maçından daha iyi değiliz. Ama Hollanda'dan iyiyiz. Hollanda'nın ne kadar kötü olduğunu burdan çıkartabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 su an cekler de yendigi icin bi ske yaramiyo bu galibiyet zaten =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 tunch said: Milli maçlar konya'da oynansın bi süre. Stadımız belli olsun artık. Hem ulaşım rahastlığı var , hem sahip çıkıyorlar. Senelerdir ilk defa ev sahibi gibi hissettiğimiz bir stadda oynuyoruz. Zemin falan da gayet güzel. Umarım devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Letonya maçını izlememiştim, arka planda açıktı, ara ara bakıyordum. Bu maçta da 2-0 olduktan sonra son 10-15 dk'ya baktım, olumlu buldum. Oturmuş bir taktik var, ezbere bir diziliş var, kimin nerede olduğu belli, atak da defans da organize ve düzenli yapılıyor, temiz futbol oynuyor takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 kizillelma said: tunch said: Milli maçlar konya'da oynansın bi süre. Stadımız belli olsun artık. Hem ulaşım rahastlığı var , hem sahip çıkıyorlar. Senelerdir ilk defa ev sahibi gibi hissettiğimiz bir stadda oynuyoruz. Zemin falan da gayet güzel. Umarım devam eder. ya allah bismillah sesleri ile tum dunyaya gercek gucumuzu de gosterebildigimiz guzel bir stad ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Şimdi hangi daldaki kuşa taş çarpınca çıkıyor bizim takım. Çeklerin kaybetmesi yetiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Gol yicez sol bek kaçırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 miyaw33 said: Şimdi hangi daldaki kuşa taş çarpınca çıkıyor bizim takım. Çeklerin kaybetmesi yetiyor mu Bütün maçlarımızı kazanıcaz, o arada Çek Cumhuriyeti'ni de yenicez. Çek Cumhuriyeti de tüm maçlarını (şu an 2-0 önde olduğu Letonya, Türkiye ve Hollanda) kaybedecek. Anca öyle. Adam gibi Letonya'yı yenseydik bize ve Hollanda'ya yenilmeleri yetecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 3. olup playoff falan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 2. olup playoff olmamasi ihtimali bile var, en kotu birkac grup ikincisi playoff disinda kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Gereksiz geri çekilmeler başladı yine.Önde olduğumuz maçları oynamayı bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 NTVSpor da müsabaka sonrası Matematiksel ihtimalleri ODTÜ lü istatistik uzmanı anlatacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Bok mu var volkan şen de töre yi alsaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ginaly said: 3. olup playoff falan yok mu Şimdi baktım da ilk 2 direkt katılıyor, 3.'ler playoff oynuyor galiba. Eğer öyleyse katılabiliriz playofflara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Eniyi 3. direk katılıyor diğerleri play off mu ne oynuyor diyolardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Evet ben de öyle okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Hoş bu gidişle beraberlik içten bile değil ama hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mehmet Topal güzel değişiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Zaten tutuk olan hollandaya alın top sizde olsun, belki bir gol atarsınız da açılırsınız diyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar