Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

İlla götümüz tutuşacak da hesap kitapta son ihtimale gelince skor almaya başlayacaz. Letonya'da napıyodunuz demezler mi adama?

Ya o mac cok extrem bu durumdu ama.O kadar pozisyona yenemiosan yapacak bisey yok.Yoksa ben o maçta son bı kaç yılın en iyi oyununu gördüm milli takım için.Ha Fatihe uyuzuz o yüzden üzülmedim.Oh olsun adi herife.Şu andaki jenerasyon gayet iyi bence.Hele sistemde değişmişken iyi bir td ile zaten üst üste 2-3 turnuvaya gider bu takım...
Sosyal ağlarda paylaş

Letonya maçını izlememiştim, arka planda açıktı, ara ara bakıyordum. Bu maçta da 2-0 olduktan sonra son 10-15 dk'ya baktım, olumlu buldum. Oturmuş bir taktik var, ezbere bir diziliş var, kimin nerede olduğu belli, atak da defans da organize ve düzenli yapılıyor, temiz futbol oynuyor takım.
Sosyal ağlarda paylaş

kizillelma said:

tunch said:

Milli maçlar konya'da oynansın bi süre. Stadımız belli olsun artık.

Hem ulaşım rahastlığı var , hem sahip çıkıyorlar.

Senelerdir ilk defa ev sahibi gibi hissettiğimiz bir stadda oynuyoruz. Zemin falan da gayet güzel.

Umarım devam eder.

ya allah bismillah sesleri ile tum dunyaya gercek gucumuzu de gosterebildigimiz guzel bir stad ayrica.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Şimdi hangi daldaki kuşa taş çarpınca çıkıyor bizim takım. Çeklerin kaybetmesi yetiyor mu

Bütün maçlarımızı kazanıcaz, o arada Çek Cumhuriyeti'ni de yenicez.

Çek Cumhuriyeti de tüm maçlarını (şu an 2-0 önde olduğu Letonya, Türkiye ve Hollanda) kaybedecek.

Anca öyle.

Adam gibi Letonya'yı yenseydik bize ve Hollanda'ya yenilmeleri yetecekti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...