Peka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 "Bulutbey altı yaşındayken Diyarbakır'da bir köyden satın alınıp İstanbul'a getirilir ve burada mafya tarafından yabancı dil, satranç, silah kullanımı, patlayıcı madde uzmanlığı ve dövüş sporları gibi konularda yetiştirilir. Şimdi 25 yaşında yakışıklı, fişek gibi bir delikanlı olan Bulutbey profesyonelce cinayetler tasarlamakta ve uygulamaktadır." Satranç mı? Aynalı Tahir, Deliyürek, Bulutbey vs. gibi dizileri yayınlayan kanallar bir taraftan da "Satanizm gençleri öldürüyor" ya da "FRP tipi oyunlar intihara sürükler" diye bas bas bağırıyor. Timsah yavrusunu yerken ağlarmış hesabı. Sokaklar satanist diye tanımladıkları tiplerden çok bu dizilerdeki "delikanlılar" gibi giyinen, saçlarını onlar gibi yapan ve onlar gibi davranmaya çalışan suni olarak sinirli ve kavgaya hazır "delikanlılar"la dolu. Kim bilir belki ceplerinde silah bile taşıyorlar.[hline]Kroyum ama para bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 satanizm olayı gerçek olsa da genelde haber olmuş olması için çıkartılan bişi polisler zaten intihar eden birisinde delil melil bulamayınca olayı direk satanizme bağlıyo delilsizlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 ehe yanlız amma geyik.. adam adamının kulaını kesiyo(tek darbede:))sonra çocuk geliyo adam bulutlara bakıyo arka taraftan(o sesin adamın bitaraflarından geldiine dair şüphelerim var:)) hemen şak diye bulutbey olsun bunun adı diyo allam:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 Bulutbey’i yetiştiren Kudret bu durumun farkına varır ve onu Burcu’dan uzaklaştırmaya çalışır. Başaramayınca da Bulutbey’e son bir iş adı altında Burcu’nun babasını öldürme görevi verir. Bulutbey görevi tamamlamak üzereyken yeni kurbanının Burcu’nun babası olduğunu anlar ve onu öldürmez. Bu noktadan sonra Bulutbey ve Kudret karşı karşıya gelirler hehe manyak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 katanayi almis sw kasiyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 Ehueeh hareketlerine hastayım walla adamın max payne mübarek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bulutbey şimdi napıyo?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bulutbey kim yaw ?[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 neden upluyorsunuz sunnarı anlamıyorum[signature][hline] Under Construction . Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 00.00'dan sonra illaha kurtadamlar dönüşcek diye bişey yok de mi? benimde beyindeki bazı olayların şekli değişiyo, deliriyom galiba[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 neydi o matrix efektleri :P ne güzel de upladınız, wallahi 3 yıl kadar uplamışsınız tebrik ederiz.[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 upper lar sızı[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Şu gereksiz uplayanlara da şöyle bir sıfat ve avatar takdim edilse de bonzi gibi, şöyle uzaktan tanıyabilsek kendilerini...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 1 bölüm yayınlanıp sonra kaldırılmıştı yayından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 amaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 nostaljiyi hatırlatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 abi bu dizi 20. dakkasında gösterimden kalkmadı mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Rewendor said: Şu gereksiz uplayanlara da şöyle bir sıfat ve avatar takdim edilse de bonzi gibi, şöyle uzaktan tanıyabilsek kendilerini...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 uplayınca noluyo bulut bey bir fusin tekmesi kullanıcısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ben o fui sin kelimesini milletle dalga geçmek için açmışken milletin bunu ciddiye alıp benimle dalga geçmek için kullanması durumu trajikomik yada zeka geriliği göstergesi. algılanması hiç zor bişi değil çünkü troll olduğunun. herneyse upladım evet. upladım nedir yani! sanki günde 100 milyon topic açılıyor hala 3 gün öncesinin konuları var ilk sayfada hayret bişi.. tayyip geymiş diye topic açsam hepiniz dalarsınız ama +1 abi aynen yaaa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bi an dedim yoksa yeniden mi başlatıyolar diziyi. ülkeyi terketme gerekçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bence güzel diziydi sim kart yerine telefonu yokediyordu falan denenmemiş şeyler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=RP5u96jE1R4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Chaotic said: ben o fui sin kelimesini milletle dalga geçmek için açmışken milletin bunu ciddiye alıp benimle dalga geçmek için kullanması durumu trajikomik yada zeka geriliği göstergesi. algılanması hiç zor bişi değil çünkü troll olduğunun. herneyse upladım evet. upladım nedir yani! sanki günde 100 milyon topic açılıyor hala 3 gün öncesinin konuları var ilk sayfada hayret bişi.. tayyip geymiş diye topic açsam hepiniz dalarsınız ama +1 abi aynen yaaa diye kanka ben senin tarafındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Türklerin holivood'tan hiç farkı olmadığını kanıtlayan, MATRİKS efektleri yapabildiğini gösteren eser. Biz türkleri kimse durduramaz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar