monoscope Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Merhaba, Spordan sonra saunaya girmeye basladım baya rahatlatıcı oluyor benim için. Sonrasında buhar odasına girsem çok mu ağır olur bir yararı olur mu nasıl bir yol izlemeliyim. Buhar odasında duş başlığı var soğuk su için, saunadan çıkıp soğuk su geçirsem vücuttan sonra bi 10 dakika da buharda takılsam pek sıkıntı olmaz gibime geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bence önce sauna buhar odası yap , üzerine spor yapıp duş al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Bence once buhar odasinda dus al sonra saunada spor yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 duş başlığı nasıl tırtıklı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 once bir dinlen soluklan..olup gidicen basimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 buhar odası kadar leş bir ortam yok , sauna yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 sauna yeterli olmalı. spordan önce değil kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Sporda vücudun baya su kaybedicek + olarak da bi daha saunaya girip ekstra su kaybetmek iyi olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 idman sonrası saunaya girip bayılan insan biliyorum. pre-workout niyetine 5dklık sauna yapılabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 buhar odası hem nemli hem sıcak,tam bakteri üreme merkezi,fakir saunası hem sauna hem buhar odası varsa girmeyin buhar odasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Haftada bi gün böyle spor mpor yapma, sırf sauna, şöyle kapalı havuzda biraz yüz tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 cidden sporda su kaybediyorsun üstüne bir de sauna ulan ben ne cahilmişim para veriyorum diye spordan sonra önce buhar banyosu sonra sauna sonra hepimiz bahçıvana yapıp duş alıp çıkıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 özellikle ağırlık çalışıyosan haftada 1 günü ayırıp şöyle relaxation day yapmak şart ya. O günü kendine ayırıcan yoga, spa, sauna vs ne varsa rahatlatıcı hepsinden ufak bişeyler. Tercihen pazar günü, pazartesi fitness rutinine motive ve zinde girmek için. Bright said: Haftada bi gün böyle spor mpor yapma, sırf sauna, şöyle kapalı havuzda biraz yüz tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 saunadır buhar odasıdır ağır bir idman sonrası girilmez o işlere. şöyle düşün sporda metabolizmayı oldukça yükseltiyorsun. akabinde olması gereken vücut sıcaklığının çok üstünde bir ortama girip o yüksek metabolizma hızını çat diye düşürüyorsun. he yalan yok arada ben de yapıyorum bu hatayı ama yapmamakta fayda var. hatta bugün idman sonrası sauna ve fin hamamına girdim çıkışta da yüksekken düşürdüğüm metabolizma hızını eve koşarak tekrar yükselttim asdf. sigarayı bıraktım vücut toparlasın istiyorum ondan bu malca tutumum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Ben de sigarayı bıraktım ondan giriyorum saunaya toksin atar vucut belki diye sdf. Havuz sonrası sauna iyi olabilir haftasonu bir deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 sigarayı bıraktıysan direk buhar odasına dal. ciğerleri bir rahatlatıyor ilk günler aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 İşte o lazımdı bana sdf. Vücudu soğuk suya batırıp çıkardıktan sonra mı giriyoruz buhara yoksa direk terli terli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 antreman sonrası önce jakuzi sonra sauna sonra buhar odası yapıyorum kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ben o şok havuzudur, soğuk duştur oldum olası sevemedim. terli terli girerim terli halimle çıkar ılık suyla duşumu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 moriarty said: antreman sonrası önce jakuzi sonra sauna sonra buhar odası yapıyorum kafam rahat. arada kokoyu eksik etmiyorsun umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 macera duşu diye bi şey var gel beraber girelim senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 her turlu maceraya varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bi saniye sabunumu düşürdüm sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 spor + soguk duş + sauna + soguk duş masterrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 idman sonrası buz gibi duş akar ya nasıl kendine geliyor vucut var ya bi idman daha çıkartsırsın üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar