Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spordan sonra sauna ve buhar odası

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Spordan sonra saunaya girmeye basladım baya rahatlatıcı oluyor benim için. Sonrasında buhar odasına girsem çok mu ağır olur bir yararı olur mu nasıl bir yol izlemeliyim. Buhar odasında duş başlığı var soğuk su için, saunadan çıkıp soğuk su geçirsem vücuttan sonra bi 10 dakika da buharda takılsam pek sıkıntı olmaz gibime geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

özellikle ağırlık çalışıyosan haftada 1 günü ayırıp şöyle relaxation day yapmak şart ya. O günü kendine ayırıcan yoga, spa, sauna vs ne varsa rahatlatıcı hepsinden ufak bişeyler. Tercihen pazar günü, pazartesi fitness rutinine motive ve zinde girmek için.

Bright said:

Haftada bi gün böyle spor mpor yapma, sırf sauna, şöyle kapalı havuzda biraz yüz tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

saunadır buhar odasıdır ağır bir idman sonrası girilmez o işlere. şöyle düşün sporda metabolizmayı oldukça yükseltiyorsun. akabinde olması gereken vücut sıcaklığının çok üstünde bir ortama girip o yüksek metabolizma hızını çat diye düşürüyorsun.

he yalan yok arada ben de yapıyorum bu hatayı ama yapmamakta fayda var. hatta bugün idman sonrası sauna ve fin hamamına girdim çıkışta da yüksekken düşürdüğüm metabolizma hızını eve koşarak tekrar yükselttim asdf. sigarayı bıraktım vücut toparlasın istiyorum ondan bu malca tutumum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...