Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 baca gibi tüten adamım normalde hayır bende içiyorum sigara ok tamam da ,lan salak herif o izmariti ne diye aşağıya atıyon öküz, yok mu kültablan çöpün vs daha ben 1 tane içip de izmarit atmamışım bahçeye, her çıktığımda en az 10-15 tane izmarit görüyorum bahçede, gazete kağıt parçasına sarılıp atanı mı ararsın direk normal atılanı vs bıktım lan bi ara yöneticiyle konuşucam yazı mazı bişeyler assın panoya sonra pislik yapmaya başlıycam evet ne pislik yapılır bu adamlara karşı evde köpek var benim böyle köpek boku falan atasım var balkonlarına misilleme olarak ama daha yaratıcı fikirlere de açığım bi de 2 ci kattan yukarsına yetiştiremem herhalde o bombayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Hangi pencerelerden atılıyor tespit edebilirsen, kapılarına çöp falan koyarsın, izmarit atarsın ya da doğrudan. Biraz mesaj olur belki. Ben daha sigara içip de külüne, izmaritine sahip çıkan görgülü adamı çok az gördüm zaten. Arabasının küllüğünü kirletmez yola atar, evinde küllüğü/çöpü kirletmez camdan aşağı atar, sokakta küllük/çöp kutusu aramaya kasmaz yere atar, kimisi üzerine basıp söndürmeye bile tenezzül etmez... Sigara içenden çok da şey beklememek lazım zaten daha baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 apartman giriş kapısına gece görünmeden şablon ve sprey boyayla bahceye izmarit atan puşttur ibnedir yazmak en kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ya bırak atsın baska derdin mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 adamin camindan gorulucek sekilde her gun odun koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Baggio said: Sigara içenden çok da şey beklememek lazım zaten daha baştan. aynen hayvanız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 izmaritlerini biriktir, adama kargola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 gazete kağıt parçasına sarılıp atanı ahah bu ne lan, neden yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Adam evinde rahat rahat sigarasını bile içemeyen bir duruma gelmiş birisi ve sen adamın hayatına bir rahatsızlık daha katmayı planlıyorsun yok köpek bokuydu yok kapısına izmarit bırakmaydı falan. Kendinden hiç utanmıyorsun di mi zavallı bir adamla uğraşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Balkonu temizlerken alttan gelen geçene su fışkırtan bunak asabi teyzeler, İzmariti odada içip te penceren sallayan mallar. Geçende birisi kafama gelebilirdi önüme düştü. Sokağa sümküren, köpeklerini parklara kaka yaptırıp temizlemeden defolup giden, yol vermeyip tabakhaneye bok yetiştiren... nefret ediyorum şu ülkeden. Biz burada de da ayrı yazalım diye uğraşırken!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 evet öğrendik ki evinde rahat rahat sigara içmek balkon aşağı izmarit sallamakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ve tabii ki bırak yapsın diyen çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Yegane akıllıca iş yöneticiyle konulmak olur. Yazı assın toplantıda söylesin falan filan. Muhtemelen de üst evin genci gece herkes yatınca Kafayı çıkarıp falan sigara içiyordur sonra atıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 sapan yada havalı tüfekle adamın gözünü falan da çıkarasım var ama ucu bana dokanır onun yok mu sağlam troll şöyle ? çok hırslandım şerefsize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Smoke said: Yegane akıllıca iş yöneticiyle konulmak olur. Yazı assın toplantıda söylesin falan filan. Muhtemelen de üst evin genci gece herkes yatınca Kafayı çıkarıp falan sigara içiyordur sonra atıyordur. post nick uyumu sdf yok ya valla öyle öğrenci modunda ayyaş falan olsa dokunmam, iki konuşur hallederim hepsi evli barklı iş güç mevki sahibi o.ç. ları resmen evini kokutmaya hanımı izin vermiyo kesin gelip bahçeye atıyo pezevenkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 bende koku öyle olmaz böyle olur diye sallıycam sonunda köpek bokunu camından içeri o olcak yok mu daha iyi öneri bomba hazırlamaya başladım balon alıyorum içini boklu suyla doldurup sallıycam camından içeri hadi daha iyisini yapabilirsiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 alt kattan yukariya el bombasi at dendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 şundan gönder https://shipyourenemiesglitter.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 onu ben dedim zaten daha yaratıcı fikirler bekliyorum koku bombası falan satılıyormu misal şakacılarda filan ? böyle haftalarca çıkmasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Auril said: evet ne pislik yapılır bu adamlara karşı çok basit öncelikle malzemeleri sıralayalım: kalp kafatası kemik et mum yaban yasemini bıçak kalp, kafatası, kemik ve et parçamızı, önceden yakmış olduğumuz mumlarla oluşturduğumuz çemberin içine kurbanın bedenini en iyi temsil edecek şekilde yerleştiriyoruz; ardından yaban yasemini ile ovalamış olduğumuz bıçak vasıtasıyla bu temsili kurbanı sıcak öğlen güneşi yerini ayın serin yüzüne bırakana kadar bıçaklıyoruz ve dış sesle olmak suretiyle talebimizi iletiyoruz: "sweet mother, sweet mother, send your child unto me, for the sins of the unworthy must be baptized in blood and fear." bunları tamamladıktan sonra yapmanız gereken tek şey oturup arkanıza yaslanmak ve rahatlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 saeros ''YENİ KESİLMİŞ KUZU KALBİ'' adlı topiği hatırlattın bana http://forum.paticik.com/read.php?20,5990176#bottom asdasdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 noyana curse atırrırım parasıylan ya daha fiziksel lazım bana, çok spiritüele girmeyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 gidip yüz yüze halledemiyo musun? gelip buradan ne fikri bekliyosun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 @rasmon 4 kat var üstümde, daha atan puştları kesin belirleyemedim zaten yönetici ile konuşcam baktım devam ediyorlar bana B planı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Bahçeye benzin döktüm diye yazı as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar