Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 +15 "İnce düşünene kalın girer" "Fukaranın sigişi zalım olur" Akıl sik değil ki sokasın Anonim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 "tekne limanda güvendedir;ancak teknenin üretiliş amacı bu değildir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 "sevdiği işi yapmayan herkes fahişedir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 "sordum soruyu soktum boruyu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 bu forumda kim yazmıştı ince düşünene kalın girer diye. bir yerden çalıp mı yazmıştı hatırlamıyorum da hayatın özeti bir özlü sözdür. severim. ene yukarda yazmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 "ölüm ölüm dediğin nedir gülüm, bekle, rezzer çağırayım" -kınayt online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Ayıplı özlü sözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aquilus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 "Yavaş yürüyor olabilirim, ama hiç bir zaman geriye doğru yürümedim." Abraham Lincoln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 yüz verme yetime, döner koyar gödüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aquilus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 "Bizi olgunlaştıran şey geçen yıllar değil de, aldığımız yaralardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 said: Dünle beraber gitti, cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım "Her gün bir yerden göçmek ne iyi. Her gün bir yere konmak ne güzel. Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş. Dünle beraber gitti, cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım" mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 said: beynini viskide eritmiş marksist dönek bkz. seksenlerdeki bir yazı kavgası sırasında, uğur mumcu'nun çetin altan'a hitaben söylediği söz. sebebi ise altan'ın mumcu'nun mit ve yabancı istihbarat örgütleriyle organik bağları bulunduğu iddia etmesiydi. tıpkı gene mumcu kaynaklı olan puşt iksiri lafı gibi söyleyince rahatlatıyor, haz veriyor. neerde o eski polemikler azizim? beyoğlu çok bozuldu. https://eksisozluk.com/beynini-viskide-eritmis-marksist-donek--3054019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 "şu yalancı dünyada her canli bir eş arar taşun kalbi yok ama oni da yosun sarar" pokut türküsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Ağaç demiş ki baltaya Sen beni kesemezdin ama Ne yapayım ki sapın benden RUHİ SU - IRMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 her koyun kendi bacanagiylan basilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 baldız baldan tatlıtuğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Ben on dört yaşımdayken babam o kadar cahildi ki, yanımda olmasına dayanamazdım. Ama yirmi bir yaşıma geldiğimde öyle çok şey biliyordu ki, yedi yılda nasıl öğrendiğine şaşırdım. –Mark Twain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 said: 'bir insan bir yere bakiyorsa orada ilgilendigi bir sey vardir. bir insan bir yere hiç bakmiyorsa orada ilgilendigi bir sey kesinlikle vardir.' freud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Bi bakip bi bakmiyorsam peki? Tam bakacakken gozlerimi geri kaciriyosam mesela. Bakacakmis gibi yapip hop baska yere bakiyosam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 işte onlar "hiç" bakmıyor kümesine giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 "vay halime hala bu zindanda mıyım? lanet olası pis bir oyukta mıyım?" veya "Vay! hâlâ bu zindanda mıyım? Yere batası, pis oyukta mıyım!" goethe- faust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 "Hakkımda hangisinin daha hayırlı olduğunu bilemediğim için darlık ve bolluk günlerimin hiçbirine aldırış etmedim." Hz. Ömer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 "Savaş bittikten sonra borazanı g.tüne sok!" ankara/sakarya bi dayı (maç izlerken 85 de gelen oyuncu değişikliğine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 "kendimi katolik bir insan yaparak britanny ve vendee'ye barış getirdim. kendimi italyan yaparak italya'daki zihinleri fethettim. kendimi müslüman ilan ederek, mısır'da egemen oldum. eğer yahudi milletini ben yönetseydim, süleyman tapınağı'nı da kendi ellerimle yapardım." napoleon bonaparte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 "bugünün gençleri, lüks ve gösteriş düşkünü, saygısız, başkaldıran, geveze ve obur yaratıklardır." sokrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar