orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 warmı??? bu n herkes göçüo oraya buraya...[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ben de mi satsam ya, fiyatlar iyice düşmeden MBH / MPistoleer.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sanirim oyunun eskileri biraz bayildi oyundan. bastan baslamak super olurdu.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 City of heroes'a beklerim :)[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sus konuşma sen :) ayrıca biz daha buralardayız :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: orcun_okm, 09 Kasım 2004 13:41 tarihinde demiş ki: warmı??? bu n herkes göçüo oraya buraya... Ben satmadım. Satacak kadar geliştiremedim çünkü:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ne kadar ilginç degilmi. Elinde bu kadar super bir oyun varken SOE nin patlamasına ramak kaldı. ( swg açısından )[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sosti senin konuşmaya hakkın yok!! :) şaka biyana satmayın be abi... bende uzun süredir oynuorm ama baymadım ha bazen wayıyorm bi hafta oynamıorm sora rüyalarıma giriyo :P[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 belki günün birinde oynamayı bırakabilirim ama asla satmam.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ben satmadım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sufi +1 hem heydin benden daha beter birilerinin eline geçtiğini düşünsenize? aman allahım :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice [Bu mesaj heyd tarafından 10 Kasım 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben aylardir acmiyorum bile ama asla satmicam. 2 sene de beklesem satmicam.o zamn swg 2 cikar mi:) belki jedi olsaydim vede 1000 dolar veren biri bulsaydim satip yeni bi tane alirdim.:)[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master(dim) ayrildim:(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ben de bıraktım ama asla satmayı düşünmüyorum. Hatta combat revamp'ı bi göreyim döner miyim bile dedim - heyd ikna edecek gibi :) Hakkını yememek lazım oyun, online oyun tarihine damgasını vurmuştur. Ben de çok keyif aldım zamanında. Ancak şunu da kabul etmek lazım, oyunun ciddi bir kısmı, çok da eğlenceli olmayan bazı şeyleri, sürekli tekrarlamaktan ibaret. Ben de bir süre sonra çok sıkıldım. Gerçi mimar hero'mun tadına çok da varamadan bıraktım biraz daha craft yapsaydım keşke, ama wall yapmaktan gına gelmişti artık. Şimdi CoH seviyorum, çıkınca Dark and Light oynamak istiyorum bu iş böyle, sıkıldığım şeyi neden devam ettireyim ki?[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hep diyorum craftın tadına varamadın diye daha master bile değildin bu arada city of heroes çok sarmış seni. "crafter hero" demenden belli. "dünyayı kurtaran mimar" :D[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben satmadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 xanadu ailesi hep swg de olur gibi:)[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 amin :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hele şöyle bir oyunda gelişelim birazda sonra belki satar d&d onlinea geçeriz.[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 az kaldi[signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Satmam asla!belki birakirim ama satmam[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 sen sus pis manda :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: preas, 13 Kasım 2004 12:27 tarihinde demiş ki: Satmam asla!belki birakirim ama satmam sen para için rebellionu bile satarsın :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ben Satarim lol :D Hatta satiom isteyene Master Doctor:Master Fencer a yakin 2. acc Master Dancer /Master Sw[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: heyd, 13 Kasım 2004 14:49 tarihinde demiş ki: said: preas, 13 Kasım 2004 12:27 tarihinde demiş ki: Satmam asla!belki birakirim ama satmam sen para için rebellionu bile satarsın :) Haha belki olabilir ama menfaatlerim rebellion diyor :P[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ehehe şaka bi yana bende satmıyorum belki wow'a tav olurum ama arada dönerim bu diyarlara ortam hafiften çatışmalara sahne oluyor zaten(Tatooine'de). Bende doctor olayım dedim. Çulsuz ama sağlıklı bir şekilde geziyorum işte. Bu arada Healthwound ve Stimpack A'ları sudan ucuza satıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar