Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Armut.com


DavidMills

Öne çıkan mesajlar

Yeni taşınacağımız eve çevreden ilaçlama için fiyat aldık. Yurdum insanı yolunacak kaz görmeye görsün, hemen tencerenin altını ateşliyor. Taşınacağımız sitede mal sahibi ve ilaçlama firması olan kişi 750 TL dedi, sitenin çalışan görevlisi 100 TL ilaç, 300 de ben alırım dedi. (P....g ayda 1000 tl alıyor her iş için, 1-2 saat lik iş için 300 TL istiyor. Hey allam)

Neyse uzatmayım, internette araştırırken armut.com u keşfettim. Nakliye, boya-badana, temizlik, ilaçlama her türlü iş için ticket ını açıyorsun, detayları giriyorsun. Bütçeni, m2 ve ya özellikle belirtmek istediklerini yazıp bekliyorsun. Ardından teklifler gelmeye başlıyor. Hatta biraz beklerseniz teklifler kendi aralarında kapışıyor. Örneğin ben ilaçlama işi için 150 TL bütçe yazdım, 2 firma 145 ve 135 tl den teklif verdi. 1 saat sonra fiyatlar 100 ve 99 TL olarak güncellendi. İş sonunda yorum ve puan hakkınız da var. Bu da bir nebze kaliteyi düşürmüyor.

Ankara'dan taşınma için Ankaralı firma 3500 TL fiyat vermişti. Bunuda burası aracılığı ile halletmeyi düşünüyorum. Gelişmeleri yazarım.

* Arama da bulamadım, belki açılmıştır. Tavsiye edilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hacı nakliye işi vs yapıo mu bu site şimdi onu söyle bize nakliyeci lazım.

bir de teklif verecek kişilerden para kesiomuş peşin peşin böyle kaçırırsınız havuzunuzu. peşin para kesmek yerine, gelirinizden % şeklinde yapın sistemi daha cazip olur satıcı ve teklif veren için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

hacı nakliye işi vs yapıo mu bu site şimdi onu söyle bize nakliyeci lazım.

yer istanbul mu? bizim taşınırken kullandığımız ve sonra eşe-dosta tavsiye ettiğimiz bir firma vardı. herkes memnun kaldı. telefonunu bulamadım şimdi, akşam eve varınca kartvizitlerin arasına bakarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 liraya japon pazarından ilaç pompası alıyorsun.
15 liraya bayerin k-othrine diye bi ilacı var. kokusuz bi şey, insana zararlı da değil direk içmezsen veya feels good diye şap şap suratına dökmezsen.

ilacı sulandır evin heryerine duvarlar dahil püskürt. yazın duvara konan sinek bile gg. baya etkili bi şey. 20 liraya 1 saatte halledersin yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...