Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 25. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 22 Mart Pazar - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rakip oyuncunun dediği "HANGİ BİRİNİ VERECEKSİN ARTIK LAN" cümlesinden dolayı bizim futbolcumuza kırmızı kart gösteren hakemdi bir de değil mi dün sahadaki :D
Mesaj tarihi:
ahahahah bi dakka
ayni hakemden bahsediyoruz degil mi? emenike'ye emre'ye kirmizi kart gostermeliymis, ok. veli peki dibindne gecerken kufredince sari gosteren hakem mi? ilk yarida arkadan serdar'in cekmesine, motta'nin tekmesine, tolga'nin, motta'nin zaman gecirmelerine sari karti dk 80'e kadar vermeyne hakeme mi agliyosunuz?

abi besiktasli olmak cok zor ya, neye aglayacagini bilmiyosunuz.
Mesaj tarihi:
ya varya şu kuyt denilen adam fenere o kadar fazla bir adam ki. yani fenerbahçenin yıkılmaz bir kaç tabuları vardır. birincisi takıma gelen adam 3 gün içerisinde mahalle karısının bi tık üstü bir levela yükselir. klübün klasik bir dızo traşı yapan berberi vardır. saçlar egzantrik suratta barzo sakalı. karşısındaki takıma sıfır saygı falan. sanki kontratta bu 3 5 şeyi gerçekleştirme yükümlülüğünü kabul ediyorumun altına kaşe vurup imza atıyo kamiller.

abi bunca senedir şu kuyt ı izliyorum herif hiç mi bozmaz kendini ya? hangi takıma gitse geberene kadar efor sarfeder takımın bekası için.
Mesaj tarihi:
emre'yi vs. anlarım da emenike'nin formasını çıkarması, sahayı terketmesi, tekrar girmesi vs. bunlara kart gösterilmemesinin bir açıklaması yok kanımca. çok ilginç cidden.
Mesaj tarihi:
Sixoms said:

emre'yi vs. anlarım da emenike'nin formasını çıkarması, sahayı terketmesi, tekrar girmesi vs. bunlara kart gösterilmemesinin bir açıklaması yok kanımca. çok ilginç cidden.

görmemiş arkadaşım
anlamıyor msuun
çık çık
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

ya varya şu kuyt denilen adam fenere o kadar fazla bir adam ki. yani fenerbahçenin yıkılmaz bir kaç tabuları vardır. birincisi takıma gelen adam 3 gün içerisinde mahalle karısının bi tık üstü bir levela yükselir. klübün klasik bir dızo traşı yapan berberi vardır. saçlar egzantrik suratta barzo sakalı. karşısındaki takıma sıfır saygı falan. sanki kontratta bu 3 5 şeyi gerçekleştirme yükümlülüğünü kabul ediyorumun altına kaşe vurup imza atıyo kamiller.

abi bunca senedir şu kuyt ı izliyorum herif hiç mi bozmaz kendini ya? hangi takıma gitse geberene kadar efor sarfeder takımın bekası için.

kuyt'u ihya ederken fenerbahçe'yi de yerin dibine sokmuşsun yiğidim.

yapmayaydın iyiydi.
Mesaj tarihi:
abi eğri oturalım doğru konuşalım. şu söylediklerimden hangisi yanlış? fenerbahçe'ye takım olarak saldırmadım bak hayatta da yapmam. fener beşiktaş olmazsa biz olmayız. top oynayan dızolardan bahsediyorum abi.
Mesaj tarihi:
fizban said:

ahahahah bi dakka
ayni hakemden bahsediyoruz degil mi? emenike'ye emre'ye kirmizi kart gostermeliymis, ok. veli peki dibindne gecerken kufredince sari gosteren hakem mi? ilk yarida arkadan serdar'in cekmesine, motta'nin tekmesine, tolga'nin, motta'nin zaman gecirmelerine sari karti dk 80'e kadar vermeyne hakeme mi agliyosunuz?

abi besiktasli olmak cok zor ya, neye aglayacagini bilmiyosunuz.

emenike "dakikalarla" zaman geçirirken ok, başkası yapınca kart ahahaha
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

yani fenerbahçenin yıkılmaz bir kaç tabuları vardır. birincisi takıma gelen adam 3 gün içerisinde mahalle karısının bi tık üstü bir levela yükselir.

uA alert,
ibretlik,

Mesaj tarihi:
macin tekrarini bulamadim, bulsaydim alacaktim bi vine, gosterecektim veli'yi. kismet.

emenike zaten kart gormeli bence de prosedur olarak. dogrudur. peki dedigim sarilari niye hic sallamiyosunuz?

hakem kotuydu, maci bjk'nin kazanmasini isteyen uc gs'li ile izledim onlar da aynisini dusunuyodu hatta. ama fener lehine kotu oldugunu soylemek komedi.
Mesaj tarihi:
adam alkış yapıyor diye aldı yahu
hayır yani bir ton daha sarı kartlık olay var iken
emrenin tepinmeleri falan
gitti veli sarı yedi : )
beşiktaşa koaly çıkıyor reis kartlar bunu sizde kabullenin
Mesaj tarihi:
Kartlar besiktasa kolay cikmiyo, fenere kart cekemiyosun got korkundan olay o.

Baska da bi olayi yok bu ulkenin.

Gs ye ceksen fenerli atar yapiyo fenere ceksen gs yardiriyo.

Besiktastan korkan olmadigi icin, olmasi gereken yapiliyo besiktasa Azi ya da fazlasi degil.
  • Yeni Oluştur...