Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 rakip oyuncunun dediği "HANGİ BİRİNİ VERECEKSİN ARTIK LAN" cümlesinden dolayı bizim futbolcumuza kırmızı kart gösteren hakemdi bir de değil mi dün sahadaki :D
Theridone Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 fener yine tersten. gözyaşları sel. şu hayatta en sevdiğim şeylerden biri gs li gözyaşı, daha da sevdiğim beşiktaşlı gözyaşı.
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Theridone said: fener yine tersten. gözyaşları sel. şu hayatta en sevdiğim şeylerden biri gs li gözyaşı, daha da sevdiğim beşiktaşlı gözyaşı. Bu ay 2 defa sevindin. Hadi iyisin :P
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Firat aciklama yapmis, Emenikenin ciktigini gormemis, emrenin kufur ettigini duymamis gormemis, 4. Hakeme sormus o da gormemis/duymamis aq komedi gibi arkadas ya:))))
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 olm bu renkli taraftarları saçmalamıyorlar mı çok gülüyorum asjkhd
fizban Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ahahahah bi dakka ayni hakemden bahsediyoruz degil mi? emenike'ye emre'ye kirmizi kart gostermeliymis, ok. veli peki dibindne gecerken kufredince sari gosteren hakem mi? ilk yarida arkadan serdar'in cekmesine, motta'nin tekmesine, tolga'nin, motta'nin zaman gecirmelerine sari karti dk 80'e kadar vermeyne hakeme mi agliyosunuz? abi besiktasli olmak cok zor ya, neye aglayacagini bilmiyosunuz.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ya varya şu kuyt denilen adam fenere o kadar fazla bir adam ki. yani fenerbahçenin yıkılmaz bir kaç tabuları vardır. birincisi takıma gelen adam 3 gün içerisinde mahalle karısının bi tık üstü bir levela yükselir. klübün klasik bir dızo traşı yapan berberi vardır. saçlar egzantrik suratta barzo sakalı. karşısındaki takıma sıfır saygı falan. sanki kontratta bu 3 5 şeyi gerçekleştirme yükümlülüğünü kabul ediyorumun altına kaşe vurup imza atıyo kamiller. abi bunca senedir şu kuyt ı izliyorum herif hiç mi bozmaz kendini ya? hangi takıma gitse geberene kadar efor sarfeder takımın bekası için.
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 emre'yi vs. anlarım da emenike'nin formasını çıkarması, sahayı terketmesi, tekrar girmesi vs. bunlara kart gösterilmemesinin bir açıklaması yok kanımca. çok ilginç cidden.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Llama said: velinin küfür ettiğini nerden duydun ? maçı izleyen arkadaşları söylemiş
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Sixoms said: emre'yi vs. anlarım da emenike'nin formasını çıkarması, sahayı terketmesi, tekrar girmesi vs. bunlara kart gösterilmemesinin bir açıklaması yok kanımca. çok ilginç cidden. görmemiş arkadaşım anlamıyor msuun çık çık
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Fransuxa said: ya varya şu kuyt denilen adam fenere o kadar fazla bir adam ki. yani fenerbahçenin yıkılmaz bir kaç tabuları vardır. birincisi takıma gelen adam 3 gün içerisinde mahalle karısının bi tık üstü bir levela yükselir. klübün klasik bir dızo traşı yapan berberi vardır. saçlar egzantrik suratta barzo sakalı. karşısındaki takıma sıfır saygı falan. sanki kontratta bu 3 5 şeyi gerçekleştirme yükümlülüğünü kabul ediyorumun altına kaşe vurup imza atıyo kamiller. abi bunca senedir şu kuyt ı izliyorum herif hiç mi bozmaz kendini ya? hangi takıma gitse geberene kadar efor sarfeder takımın bekası için. kuyt'u ihya ederken fenerbahçe'yi de yerin dibine sokmuşsun yiğidim. yapmayaydın iyiydi.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 abi eğri oturalım doğru konuşalım. şu söylediklerimden hangisi yanlış? fenerbahçe'ye takım olarak saldırmadım bak hayatta da yapmam. fener beşiktaş olmazsa biz olmayız. top oynayan dızolardan bahsediyorum abi.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 abisi sen çekil az lama falan tame et. spawn kovala hadi koş.
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 fizban said: ahahahah bi dakka ayni hakemden bahsediyoruz degil mi? emenike'ye emre'ye kirmizi kart gostermeliymis, ok. veli peki dibindne gecerken kufredince sari gosteren hakem mi? ilk yarida arkadan serdar'in cekmesine, motta'nin tekmesine, tolga'nin, motta'nin zaman gecirmelerine sari karti dk 80'e kadar vermeyne hakeme mi agliyosunuz? abi besiktasli olmak cok zor ya, neye aglayacagini bilmiyosunuz. emenike "dakikalarla" zaman geçirirken ok, başkası yapınca kart ahahaha
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 @lama kanki sana bok atmış gibi oldum sori
Goering Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Fransuxa said: yani fenerbahçenin yıkılmaz bir kaç tabuları vardır. birincisi takıma gelen adam 3 gün içerisinde mahalle karısının bi tık üstü bir levela yükselir. uA alert, ibretlik,
fizban Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 macin tekrarini bulamadim, bulsaydim alacaktim bi vine, gosterecektim veli'yi. kismet. emenike zaten kart gormeli bence de prosedur olarak. dogrudur. peki dedigim sarilari niye hic sallamiyosunuz? hakem kotuydu, maci bjk'nin kazanmasini isteyen uc gs'li ile izledim onlar da aynisini dusunuyodu hatta. ama fener lehine kotu oldugunu soylemek komedi.
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 adam alkış yapıyor diye aldı yahu hayır yani bir ton daha sarı kartlık olay var iken emrenin tepinmeleri falan gitti veli sarı yedi : ) beşiktaşa koaly çıkıyor reis kartlar bunu sizde kabullenin
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Olm doktora yaptin profluga oynican hala vazgecmedin kahvehane fenerlisi dusunce yapindan la Uzuluyorum olm yapma boyle
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Kartlar besiktasa kolay cikmiyo, fenere kart cekemiyosun got korkundan olay o. Baska da bi olayi yok bu ulkenin. Gs ye ceksen fenerli atar yapiyo fenere ceksen gs yardiriyo. Besiktastan korkan olmadigi icin, olmasi gereken yapiliyo besiktasa Azi ya da fazlasi degil.
Öne çıkan mesajlar