KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 imamizer said: breaking bad izleme. hayatımda hiç bu kadar abartılmış bi dizi görmedim. aslında soa, the wire izledikten sonra ben de böyle düşünüyorum yahu. goa zaten malum. kaldı ki the americans bence hakkı yenen bir dizi. edit: düzeltiyorum. breaking bad izleme demem,bence güzel dizi. ama ondan çok daha iyi diziler bence yukarıya yazdığım diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 e yani.. bi sezon true detective izliyorsun, hannibal izliyorsun her bölümü her diyaloğu milyon dolarlık vizyon filmi gibi got izliyorsun prodüksiyon harikası zaten sonra ilk sezon breaking bad izliyorsun bu ney lan diyorsun. hiç birinizden korkmuyorum olm BREAKING BAD BOK GİBİ DİZİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 hahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 beyler ben şimdi friends seviyorum. çok mu mainstream'im? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 "32 yaşından gün aldın, bütün arkadaşların evlendi bi sen birini bulamadın" dizisi friends. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 retro cool olmaya çalışıyosun, evlilik aile gibi bağlar senin için önemli değil ama yine de bi kapağı atsan hayatının amacı yerine gelmiş olacak. friends kitlesi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 imamizer said: e yani.. bi sezon true detective izliyorsun, hannibal izliyorsun her bölümü her diyaloğu milyon dolarlık vizyon filmi gibi got izliyorsun prodüksiyon harikası zaten sonra ilk sezon breaking bad izliyorsun bu ney lan diyorsun. hiç birinizden korkmuyorum olm BREAKING BAD BOK GİBİ DİZİ! http://img.pandawhale.com/post-28704-Heisenberg-Hector-Salamanca-Di-93Ql.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 imamizer level düştü forumda bu yorumuyla beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 retro cool örselemesini kaldıramadım esh. çünkü mad men, downton abbey ve twin peaks falan da izliyorum. gerçekten çok ağır geldi. biraz true detective'e tutunmaya çalıştım fakat olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 retro cool dediysem hipster gibi 1995 model dizi izlemenin anlamı yok demeye çalıştım. mad man e laf attığım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Alf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ben anlamam arkadaş retroluğuma laf geldi. retrocuysak retrocuyuz. dönemsel olarak da tarihsel olarak da daha iyi gibi geliyor abi ne yalan söyleyeyim. mesela güncel olarak takılıp abi almost human varmış çok süper ya da grimm var işte çerezlik diye gelen dostlarımı da sevmiyorum. bi kere çerezlik dizi demek gidip adam gibi çikolata yemek varken şu marketlerdeki iki liralık garip adı bilinmeyen sürme çikolatalara talim etmek demek. oysa retro öyle mi lan. adamlar çekmiş. unutulmamış günümüze kadar dilden dile gelmiş. adeta toprağın hafif altındaki cevher gibi. tozlu tozlu. ösym türkçe sorusu gibi paragraf yazdım sizin yüzünüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 vasat dizi abi breaking bad kusura bakmayın. imdb deki 9,5 puanı haketmiyor. o kadar güzel dizi varken bunu baştacı etmek tam olarak akp kafası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 VURUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 konumu kirletmez misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 the americans denmiş hakkaten başlarda iyiydi de 3. sezonu ortasında bıraktım ben o derece saçmaladılar hani premisei bu kadar iyi olan diziye, ancak bu kadar dandik story arclar yazılabilir, imdbde redditde falan da paso sövüyorlar zaten senaryoya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Kime vuruonuz lan adam olun! sahipsizmi sandınız imamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 boşver sen bunları editor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Esh said: retro cool olmaya çalışıyosun, evlilik aile gibi bağlar senin için önemli değil ama yine de bi kapağı atsan hayatının amacı yerine gelmiş olacak. friends kitlesi bu. retro cool'unu bilemem de evlilik muhabbeti cuk oturuyor. dizi muhabbeti acilinca ilk friends den sozu acan kizlar cok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 barbu said: lierozip said: Legend of the Seeker Dünyanın en kötü dizisini önermiş bu arkadaş. Hemen title verilsin. Konu içeriği olarak taş gibi sağlam romanları bok gibi dizi nasıl yapılırın örneğidir bu seri. O zamanlar yapılıp içine edilmemiş olsa, şu anda game of thrones a rakip süper bir dizimiz olurdu. http://youtu.be/f0qRSQ9_gMs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Marty said: Esh said: retro cool olmaya çalışıyosun, evlilik aile gibi bağlar senin için önemli değil ama yine de bi kapağı atsan hayatının amacı yerine gelmiş olacak. friends kitlesi bu. retro cool'unu bilemem de evlilik muhabbeti cuk oturuyor. dizi muhabbeti acilinca ilk friends den sozu acan kizlar cok tehlikeli arada ally mcbeal lafı açanlar diğer kızlar arasında patrol atan elite mob gibiler. daha azlar ama daha fenalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 arada ally mcbeal lafı açan kızlar ne abi 1999da mı yaşıyorsunuz yada hedef kitleniz 35+ mı, literally 15 sene olmuş İMAM MATURECI ÇIKTI RIZA BABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Breaking Bad konusunda ben de imamizer'a katılıyorum. Hatta dizi oyuncularına verilen adını unuttugum odulu almıs o genc oglan. Daha da bi tiksindim diziden. İlk sezonunu komple izleyip ikinci sezonunu hic merak etmedigim tek dizi. Breaking Bad boktan bir dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 toggie said: Breaking Bad boktan bir dizidir. biralar benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Tori said: arada ally mcbeal lafı açan kızlar ne abi 1999da mı yaşıyorsunuz yada hedef kitleniz 35+ mı, literally 15 sene olmuş İMAM MATURECI ÇIKTI RIZA BABA Hayır biz yaşlandık... ayrıca 35+ değil 30+ uygun :) Ayrıca Mature 40+ dır öğren bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar