Katibim Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 elite donanımında standart özelliklerine ek plarak Sunroof ve otomatik park etme özelliği geliyor.... araç nasıl ?? Size göre piyasadaki golf yada aurisle yarışabilirmi ? En azından navigasyonlu media playerı 1.9k ... volkswagen gibi 7.5k ya satmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 vosvos toyota gereksiz abartilmis arabalar. tamam arabalar dayanikli saglam ama bu yuzden bir imaj olusmus diye olmasi gerekenin 2 kati pahali satiyorlar neredeyse.. bakmayin siz baslangic fiyati su dediklerine o fiyata 20 30 ekleyin..anca o zaman araba birseye benziyor..o arabayi dayanikli super saglam araba diye alanlar da 5 6 sene sonra arabayi satip yenisini aliyor. e ama sen evladiyelik diye arabaya 20 fazla saymistin ? yok..direkt yeni modeli.. ha alip da 30 sene bineceksen tamam ama 10 senede satacaksan neden fazla para verip bunlari aliyorsun..zaten o prototip insan deli surat yapmaz sakin kullanir..git orta halli arabani al 5 senede degistir.yuksek suratte zaten hicbir aracin seni koruma ihtimali yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 üstüne koy golf al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 i 30 da gayet pahalı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Hyundai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Selam, i melih gökçe gibi geliyor bana hep yaa...i 30... sevmiyorum... soğuk ve itici kore ürünü n'olcek! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Zikko said: üstüne koy golf al +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 3 aydır elite dizel i30um var. gayet memnunum arabadan. Otomatik park etme özelliğim yok ama onu duymadm hiç. Arabadan beklentin düşük yakıt tüketimi ise alma, dizel için gayet yüksek seviyelerde tüketim. Donanım olarak baya abartı ancak GPS'li media playerı çok kötü, sonradan ekleniyor ve tam entegrasyon sağlanmıyor o yüzden ekletmedim ben, tavsiye de etmiyorum. Direksiyondaki sürüş modları da yalana yakın. ona da kanma. Arabanın sunduğu ve hakkını verdiği en önemli özellik konfor. cidden inanılmaz rahat bir araç. hem sürücü hem de yolcu için. donanım konusunda dediğim gibi çok abartılı ama benim gibi takıntılı bi herifsen ufak ufak bir sürü can sıkıcı şey bulabiliyorsun bu donanımlarda. bazıları sırf "o da var" demek için eklenmiş. tercihimden memnunum. 3-5 sene daha sürmeyi planlıyorum arabamı. Ama Golfün yaklaşık donanım paketlisiyle falan da kıyaslamak manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Hyundai vs. böyle ıvır zıvır donanım koyarak satıyor arabaları işte. i30 bence meh bir araba, Golf'e çıkamayacaksan Auris (gerçi auris de az değil ama aynı fiyatta daha donanımlı) ya da Seat Leon falan daha mantıklı bence. Bir de alt segment örnekleri ama iş arkadaşımda i20 var, bende polo 1.2tsi var; 100km'de 1.5 litre oynuyor benzin tüketimimiz. Arkadaş sürüşün daha keyifli olduğunu söylüyor, yine ıvır zıvır bir sürü donanımı var i20'nin de polodan farklı olarak ama polonun güvenlik pakedi daha dolu, varolan teknolojiler poloda daha iyi ve kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 hyundai mi araklamış toyota mı bilmiyorumda auris ile i30 dış görünüm 1 e 1 aynı denecek kadar benzer. donanım ve performans olarak toyota her türlü ezer ama hyundai ye gelince istanbul gibi nispeten düzgün yollarda kullanılacaksa alınır ve götürür. ama hor kullanıcam dersen yemez 2 seneye ses gelmeye başlıyor araçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar