Creus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Power Supply'ı da ben almış bulundum ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Pascha said: sabonis said: kimisi 59 fps'ye düştü mü kafayı yer, buda nası bi manyaklıksa insan gözü algılıyor mu 1 fps düşmeyi. algilayan adama saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 abi ne gözü allah aşkına maksat artistlik yapacak başka hiç bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 algılanmaz olurmu yahu beni rahatsız ediyor, özellikle moba larda çizik çizik kesikler oluşuyor 60+ oynayıp frame limiter kullanmak. 55 olsun oynayamam şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Artist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 psu ve ramler hariç satış devam, bölündüğü için ufak indirimler yaparmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar