suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Merhaba arkadaşlar ; konu basit başlıktan anlaşılacağı üzere ; biz 8-10 kişilik bir arkadaş grubu olarak istanbulda heray 1 kere ayrı bir meyhanede rakılanmak istiyoruz. Burdaki tavsiyeleri değerlendireceğiz arkadaşlar ile , var mıdır önerebileceğiniz yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Kadıköy barlar sokağı(rexx'in sokak) agapia meyhanesi. Bahane Kültür'ün yanına doğru. Beyazlı lacivertli ahşap bir bina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 yeşilköy ogün ve figaro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Anadolu yakasıysa birtat meyhanesi var hem koşuyolu hem kadıköyde şubesi var.Sakatat olayında çok iyiler. Aynı şekilde k.koy'de Taş Plak Piraye var. Karşı tarafta ise Şişli Balıkçısı var, pek bir özelliği yok fiyatları uygun mezeleri de lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Wishmaster said: Kadıköy barlar sokağı(rexx'in sokak) agapia meyhanesi. Bahane Kültür'ün yanına doğru. Beyazlı lacivertli ahşap bir bina. Götürsene beni bigün, haydari ezme rakı yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Tavanarası var taksim de Beşiktaş Çarşı'da hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Üsküdarda kışlanın orda biyere gitmiştim eskiden kuzenle , acaba duruyor mu hala orası? birtat mış ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 orası kapandı.Dediğim yerlere açıldı 2 tane işte.Ama konsept aynı. Git ve takıl baboli. Hatta bana da bi duble ikram et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 paticiklede yapalım bunu varsa gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bana uyar yapalım. Birtat'ı söylemenden ötürü ve samimi şekilde rakı ısmarlamamı istemenden dolayı o gün seni de bekliyorum masaya ramsescim. bu cmt gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 peki koşuyoluna mı gitmeli kadıköye mi? var mı farkları filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Ooo paticik rakı event'i. Kusmuk ve testesteron. Mmmmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Taksim-Çukur Meyhane Taksim-Tabelasız Meyhane Yedikule-Safa Meyhanesi Salaştan uzaklaşırsak favorilerim Taksim-Refik Taksim-Latife Hanım Taksim-Galata Meyhanesi Ogün de güzel ama söylenmiş zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 küçük meyhane, şehir meyhanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 cicibeybe said: Yedikule-Safa Meyhanesi baska yer aramayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 akın balık/karaköy kışın masanın altına köz koyuyorlar insanları ısıtması için ufo vs. yerine. dahiyane fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 suBzer0 said: peki koşuyoluna mı gitmeli kadıköye mi? var mı farkları filan? Abi farkları var mı bilmiyorum açıkçası, kadıköydeki rıhtıma yakın yerdeydi.Herhalde aynıdır, tabi koşuyolundaki daha sosyetik bir yerde olduğu için görünümü daha güzel olabilir (bunlar sadece tahmin). Cumartesi günü müsait olursam uğrayacağım yanına bak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 kadıköy: piraye taş plak / benusen / bi de haydarpaşa içindeki yer var da açık mı hala bilmiyorum beylerbeyi: incir altı maltepe: argos meyhanesi kandilli: suna'nın yeri burgaz ada: barba yani samatya'da bir kaç yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yav said: akın balık/karaköy kışın masanın altına köz koyuyorlar insanları ısıtması için ufo vs. yerine. dahiyane fikir. buraya gitmeyin bence garsonların müşteriye davranışları ve servis berbat karaköyde karaköy lokantası var ama meyhane diyemesemde çok güzel bir yer rakı içmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 https://tr.foursquare.com/v/salk%C4%B1m-meyhanesi/4cfa7b5adccef04d798ab59c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 dusuncelihayvan said: Tavanarası var taksim de Beşiktaş Çarşı'da hepsi Tavanarası rakı mekanı ya da meyhane değil yalnız. Hatta rakı yoktu sanırım menülerinde. İstanbul'da dışarıda içmeyeli o kadar zaman oldu ki aklıma hiç bir yer gelmedi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Nasıl yok yahu :) rakılık mekan 2 hafta önce içtim daha hatta arkadan da veriyorlar incesaz'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 tavanarasına her gidişimde orda yangın çıktığını hayal edip yediğimi içtiğimi kendime zehir ediyorum :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 rakı kokuyo burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Kadıköy sarnıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar