Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul salaş meyhane

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar ;

konu basit başlıktan anlaşılacağı üzere ; biz 8-10 kişilik bir arkadaş grubu olarak istanbulda heray 1 kere ayrı bir meyhanede rakılanmak istiyoruz. Burdaki tavsiyeleri değerlendireceğiz arkadaşlar ile , var mıdır önerebileceğiniz yerler?
Mesaj tarihi:
Anadolu yakasıysa birtat meyhanesi var hem koşuyolu hem kadıköyde şubesi var.Sakatat olayında çok iyiler.

Aynı şekilde k.koy'de Taş Plak Piraye var.

Karşı tarafta ise Şişli Balıkçısı var, pek bir özelliği yok fiyatları uygun mezeleri de lezzetli.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Kadıköy barlar sokağı(rexx'in sokak) agapia meyhanesi. Bahane Kültür'ün yanına doğru. Beyazlı lacivertli ahşap bir bina.

Götürsene beni bigün, haydari ezme rakı yapak
Mesaj tarihi:
bana uyar yapalım. Birtat'ı söylemenden ötürü ve samimi şekilde rakı ısmarlamamı istemenden dolayı o gün seni de bekliyorum masaya ramsescim. bu cmt gidicez.
Mesaj tarihi:
Taksim-Çukur Meyhane
Taksim-Tabelasız Meyhane
Yedikule-Safa Meyhanesi

Salaştan uzaklaşırsak favorilerim
Taksim-Refik
Taksim-Latife Hanım
Taksim-Galata Meyhanesi
Ogün de güzel ama söylenmiş zati
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

peki koşuyoluna mı gitmeli kadıköye mi? var mı farkları filan?

Abi farkları var mı bilmiyorum açıkçası, kadıköydeki rıhtıma yakın yerdeydi.Herhalde aynıdır, tabi koşuyolundaki daha sosyetik bir yerde olduğu için görünümü daha güzel olabilir (bunlar sadece tahmin).

Cumartesi günü müsait olursam uğrayacağım yanına bak ;)
Mesaj tarihi:
kadıköy: piraye taş plak / benusen / bi de haydarpaşa içindeki yer var da açık mı hala bilmiyorum

beylerbeyi: incir altı

maltepe: argos meyhanesi

kandilli: suna'nın yeri

burgaz ada: barba yani

samatya'da bir kaç yer var
Mesaj tarihi:
yav said:

akın balık/karaköy
kışın masanın altına köz koyuyorlar insanları ısıtması için ufo vs. yerine. dahiyane fikir.

buraya gitmeyin bence
garsonların müşteriye davranışları ve servis berbat

karaköyde karaköy lokantası var ama
meyhane diyemesemde çok güzel bir yer rakı içmek için
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

Tavanarası var taksim de
Beşiktaş Çarşı'da hepsi

Tavanarası rakı mekanı ya da meyhane değil yalnız. Hatta rakı yoktu sanırım menülerinde.

İstanbul'da dışarıda içmeyeli o kadar zaman oldu ki aklıma hiç bir yer gelmedi lol.
  • Yeni Oluştur...