Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş - Club Brugge | 19 Mart Perşembe - 22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

applev0dka said:

sostizm said:

Transfer olursa cezası da gidiyor mu gittiği takıma?

evet

abi şaka gibi takımın bu kadar kolay dağılması ya, yaş ortalamasına veriyorum

BJK'nin yaş ortalaması 26, Brugge'ün yaş ortalaması 24. Onlar dağılmadığı gibi iki maçta da en kritik dakikalardan birinde gol yiyip maçı çevirdiler.

Seni ne yapacağız kenke bilmiyorum ya, şu maçtan sonra bile Bilic'e laf edemiyorsun :(

Adam net vasat ötesi, hani karşıda da nasıl mükemmel TD olunur örneği olan adam vardı. Ona bakıp Bilic'i sorgulamak gerek az :(

biliç yine iyi 11 çıkartıp sonrasında sıçtı abi tipik biliç.

hani gol atar atmaz atibayı alabilirmiydi, bence alsa suan turu geçmiştik, ama hoca bir yana, Tolga o topa cıkacak emenike, ötesi yok yani.
Mesaj tarihi:
Kithnos said:

totemic said:

Türk futbolcusuyla avrupa kupası olmaz.. Bu kadar çabuk demorilize olan başka bir millet daha yoktur heralde. Bak elin gavuru Gol yesede 5 dakkada atıyor golünü..

2000 yılda birkez olur. O da size denk geldi işte..
Mesaj tarihi:
totemic said:

Kithnos said:

totemic said:

Türk futbolcusuyla avrupa kupası olmaz.. Bu kadar çabuk demorilize olan başka bir millet daha yoktur heralde. Bak elin gavuru Gol yesede 5 dakkada atıyor golünü..

2000 yılda birkez olur. O da size denk geldi işte..

Evet, evet kurayla. Yazılın bakalım çıkıyor mu ?
Mesaj tarihi:
taraftara yazık ya valla ona uzuldum ben 65k adama orda futbol yerine dan dun biseyler izletiyosun ilk yarı ve devaminda da hicbir degisiklige gitmiyosun olcayın atilmasina gelince cok iyi oldu cok da guzel iyi oldu ayakta durmayi ogrensin once neandertal tipini gondikledigim
Mesaj tarihi:
O yuhalayanlar ayri mal , hepsi tek tek beyin ozurlu, zaten morali bozulmus takimi iyice dagittilar.Mac 1-1 ken daha 25 dakka vardi, adam gibi takimi gazlasalar toparlanabilirlerdi.Bi 10 seneye gorur bidaha buralari mal surusu.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

derbiler iyi top oynayana bakmaz morale bakar.

bjk-gs derbisinde biz iyi oynuyorduk o sıralar, gs geldi çaktı gitti.

morale bakmaz. tecrübeye bakar.

gs ile dalga geçiyoruz ama yanılmıyosam beşiktaş bizi 2005ten beri yenemiyo kadıköyde. 10 yıl olmuş.
Mesaj tarihi:
taraftarda 60.dakkada kaleci yuhlamıyacak abi.tolga kadar suçlular en az.

birde brugge yerine roma-inter-torino vs gelse fazla zorlanmadan geçerdi bence bjk.brugge e resmen kurada çekildiğinden itibaren topkek muamelesi yapıldı.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

applev0dka said:

derbiler iyi top oynayana bakmaz morale bakar.

bjk-gs derbisinde biz iyi oynuyorduk o sıralar, gs geldi çaktı gitti.

morale bakmaz. tecrübeye bakar.

gs ile dalga geçiyoruz ama yanılmıyosam beşiktaş bizi 2005ten beri yenemiyo kadıköyde. 10 yıl olmuş.

tabi tecrube etkisi büyük zaten.

hani ben onu biraz derbilerin favorisi olmaz şeyi ile söylemiştim :) sahadaki top kalitesi değil sadece
  • Yeni Oluştur...