Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş - Club Brugge | 19 Mart Perşembe - 22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arabayla gidiyorsanız benim son yaptığım gibi kuzey tarafından gidip, oradaki otoparka bırakmayın. otoparktan çıkıp, doğu bağlantısına gitmek 1.5 saat almıştı liverpool maçında...

biz bu sefer direkt metroyla gideceğiz.
Mesaj tarihi:
Ev bahçeşehirde normalde ama araba alamıyorum, hele geçen maçta arabalara neler yaptıklarını görünce eheh. 2 adımda eve gidebileceğime levent e geri döndüm resmen. Ters tarafa giden vasıta yok, taksi desen bulursan bile burun kıvırıyor.
Mesaj tarihi:
Millet arabaların üstünden geçiyor tepiniyor vs, bizim arkadaşda arabaları patlatıyorlar diye almıyor artık. O taraflarda hırsız çok abartı, geçen kar yağdığında millet arabayı yol kenarında bırakmış mecburen, onların hepsini patlatmışlar içerlerine hep kar dolmuş :p

Liverpool maçında 1.5 saatte anca çıkabildik, 45 dk normal maçta anca, 60k adam varken çok zor.
Mesaj tarihi:
yol kenarına araba mı bırakılır abi ya zaten, yani güven vermeyi bırak açık hedef bölgesi oralar zaten asfsd otoparka 10TL vermemek için yol kenarlarına bırakıp bir de trafik vs. yapıyorlar...
Mesaj tarihi:
onu bilmiyorum. ben hep doğu'ya bırakırdım zaten düzenli vs. mekan. bu sefer kuzey'e girdim hata edip işte yerde bulamadım. bok gibi, hem de metrodan gelen insanlar vs. bir ton. metroya yakın bir yerde çöp konteynırı itip bıraktık.

benim hiç içime sinmedi, kesin patlatırlar diyordum da bayrakçı bir çocuk geldi. abi serebilir miyim bayrakları arkasına vs. dedi. ser ama arabaya bak dedim. tamam demişti, döndüm valla bakmış çocuk asfasd

mümkün olduğunca yakınlara bırakmak vs. gerek. uçları direkt kör nokta sonuçta patlatmaları mümkündür.
  • Yeni Oluştur...