Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 hadi kartalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 bjk tur atlar kadıköy de puanı bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ne olursa olsun turu geçmemiz lazım. en azından çeyrek finali hakediyor bu takım. sonra zaten wolfsburg çıkar çeyrekte eğleniriz.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 GOLLER BA TÖRE OLCAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Gidiyoruz olimpiyata bakalım, 10 da maç, kaçta eve döneriz kim bilir :P uzatma penaltı vs olursa sabahlarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 arabayla gidiyorsanız benim son yaptığım gibi kuzey tarafından gidip, oradaki otoparka bırakmayın. otoparktan çıkıp, doğu bağlantısına gitmek 1.5 saat almıştı liverpool maçında... biz bu sefer direkt metroyla gideceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 dönemessiniz kapatırlar metoruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 uzatıyorlar ya öyle maç olunsa saatleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Ev bahçeşehirde normalde ama araba alamıyorum, hele geçen maçta arabalara neler yaptıklarını görünce eheh. 2 adımda eve gidebileceğime levent e geri döndüm resmen. Ters tarafa giden vasıta yok, taksi desen bulursan bile burun kıvırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 arabalara ne yaptılar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 45 dk içerde bekleyince araba filan kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Millet arabaların üstünden geçiyor tepiniyor vs, bizim arkadaşda arabaları patlatıyorlar diye almıyor artık. O taraflarda hırsız çok abartı, geçen kar yağdığında millet arabayı yol kenarında bırakmış mecburen, onların hepsini patlatmışlar içerlerine hep kar dolmuş :p Liverpool maçında 1.5 saatte anca çıkabildik, 45 dk normal maçta anca, 60k adam varken çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 yol kenarına araba mı bırakılır abi ya zaten, yani güven vermeyi bırak açık hedef bölgesi oralar zaten asfsd otoparka 10TL vermemek için yol kenarlarına bırakıp bir de trafik vs. yapıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Otopark da patlatıyorlarmış yanlız, 10TL ücreti verdikten sonra orada duran kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 onu bilmiyorum. ben hep doğu'ya bırakırdım zaten düzenli vs. mekan. bu sefer kuzey'e girdim hata edip işte yerde bulamadım. bok gibi, hem de metrodan gelen insanlar vs. bir ton. metroya yakın bir yerde çöp konteynırı itip bıraktık. benim hiç içime sinmedi, kesin patlatırlar diyordum da bayrakçı bir çocuk geldi. abi serebilir miyim bayrakları arkasına vs. dedi. ser ama arabaya bak dedim. tamam demişti, döndüm valla bakmış çocuk asfasd mümkün olduğunca yakınlara bırakmak vs. gerek. uçları direkt kör nokta sonuçta patlatmaları mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 serdar'da yırtık var 10 gün yok. bruge ve fener gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 serdar yok maçlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 abi harbiden brugge gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 sol kanattaki zenci patates edecek cok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 abi of biz de yencez besiktasi sonra. bari alper oynasa onla yensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 serdar yoksa opare var. sağ sol farketmez, koy zenciyi oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Opare motta var ama fener maçında yabancı sınırına takılıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Serdar'ı amma abartıyorsunuz. Modifyeli şahin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 futboldan anlayanlar gelse de konussak güzelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar