Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 seiyuu'ler AKIYOR bu arada. listeyi kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 12 bölüm olacakmış. :( umarım ikinci sezon olur sonra gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 İlk bölümü haz alarak izledim,hastasıyım Gakuto'nun. Biz yoncayız demesi, of of of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Secretary şu pantolonu giymese en iyi olacak da :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 boşver pantolonu daha ouroboros var medusa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Hana pantolonlu haliyle bile best girl zaten (tu) Ouroborosa kadar gider mi ya? Oraları görmemize imkan yok bence. Gerçi çok hızlı geçtiler herşeyi, ilk bölüm 6 chapter geçti ama yine de 12 bölüm yetişmesine imkan yok (o kadar hızlı gitmesinler zaten, ilk bölüm bile fazla hızlıydı bence). Bu hızda giderlerse ilk arcın sonuna yetişirler işte, ama onun için bile ya materyali aynı hızda son sürat geçmeleri lazım, ya da bayağı bir şey atlamaları lazım. S2 gelir de görürüz umarım diycem de ouroboros için 24 bölüm bile yetmez, S3 gelirse anca yetişirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 yetismesinin imkani yok ya. mangayi dusunerek soylemistim ben //kaede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ilk bolumun pacing'i muazzamdi. hep boyle gitsin bence. gereksiz hic muhabbet yoktu neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ikinci bölüm çıktı Hana Senpai best girl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 3. bölüm çok iyiydi ya, her sahnesi gülmekten kıvrandırdı. Malum sahne zaten mangada en çok güldüğüm sahneler arasında 2. filandı sanırım. Bir de bu tempoyla animeyi tam da 1. arcın sonuna yetiştirecekleri kesin gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 aa manga basligina yazmisiz her seyi fjsdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 buraya koyayım bari, öbür başlıktan silebilirsiniz. :p Sam said: AHAHAHAHAHAHAHAH off dövündüm ya, sonra tekrarlarda da ağladım. o malum bir dakikayı beş kere üstüste çevirdim, şimdi bunu yazıp tekrar çevireceğim. ATO WA TANOMU YO.. http://z.mfcdn.net/store/manga/9013/02-017.0/compressed/c017.jpg gakuto, you magnificent bastard. https://i.imgur.com/aWqrzxe.jpg 3 banyo sahnelerinde de yarıldım, sonra kanaldan kaçışta da, efsane bölüm olmuş direkt anime klasikleri arasında. bugün de 4-5 kere çevirdim o sahneyi, tam bir klasik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 4 cıkmıs saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 İlk bölümü izledim. Geberdim gülmekten ahah. Çok iyimiş bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 http://im.ezgif.com/tmp/ezgif-2023623258.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Oha çıktıgını bilmiyordum, here we go. İyi mi şu ana kadar? Manganın tadını yakalayabilmişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 mangaya daha baslamadim ama animeden iyiyse... http://img14.deviantart.net/b502/i/2015/118/c/a/onizuka_eikichi_by_vigortheillustrator-d8rf3d2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 xunn said: Oha çıktıgını bilmiyordum, here we go. İyi mi şu ana kadar? Manganın tadını yakalayabilmişler mi? bayağı yapmışlar, ses kaydetme sahnesini 10 kere çevirip izledim ya. biraz hızlı gidiyor sadece ama onun dışında sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 anime çok güzel de, biraz değil, aşırı hızlı ya. önceden mangayı okumuş olmasam tadını alamazdım gibi geliyor. her bölümde 6-7 chapter filan geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Abi yavaşlatsınlar pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 hızlı olsa da müthiş gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Abi iyi geçmiş animeye. 3 bölüm izledim, gayet on numero. Tabii ki o manganın verebildigi tension verilememiş ama olur o kadar, yine de keyifle izledim. Hana best grill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 7 of ADAMIN HASI gakuto de gozaru. bir gakuto anı daha izledik. http://i.imgur.com/b1rLqdn.jpg anzu da iyi de şingo o yalanlar poponu ısırsın. "tuvalette buldum" kısmı da çok iyiydi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 manganında dün yeni bölümü çıktıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Göğüs çizimlerinde bir tuhaflık vardı bu bölüm ajgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar