chrome Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 bütün sene eşek gibi çalıştım. haziran ya da temmuz ayında tek başıma tatile çıkmaya karar verdim. fazla vaktim de yok. güzel sakin bir yerde tatil yapmak istiyorum. öyle hello are you sex peşinde de değilim. sığır gibi yatmak istiyorum yemeğim önüme gelsin doğa güzelliği olsun deniz plaj da olsun bunların peşindeyim. kesin vardır bildiğiniz bir yer diye topic açayım dedim. max 5 gece 6 gün vaktim var haftasonu 2 günü olacak şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 the best exotic esh'in otel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 hangisi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 4.5 fazla yurtiçinde bu tatile, yurtdışı düşünmeme sebebin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 yurtdışına gidince evlenmeden duramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 taharet yok yurtdisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Abi hem lüks hem doğal güzellik falan mı istiyorsun yoksa lüks olması çok önemli değil der misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 tek başına gidiyosan, yurtdışı - hindistan net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 tek kişi yurtdışı sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 ben yurtdışını sevmiyorum abi. bir de o parayla yurtdışına vasat bir tatildense burada güzel bir tatili tercih ederim. lüks de olsun, doğa güzelliği de olsun, her şey olsun. hiç araştırdığım konu değil. tecrübesi olan varsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 yurtdışı ve vasatlık mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 yerim içerim ben. avrupaya gitsem çok para harcarım istemiyorum. onun dışında seyşellere maldivlere falan da yetmez o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Maxx royallerden birine go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 4.5 lira tek kişi heryere yeter 5-6 güne be, amerika fln tabi ucak biletinden pek bişi yapmaya vakit kalmaz da sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 royal adam&eve nasıl tek kişi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 adi hic tek kisiye uygunmus gibi degil asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 çift kişilik otel ora, tabi yeni balayına çıkmış hatun fantazin varsa ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 gogo akyaka-gökova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paloma zincinden herhangi biri olabilir. Pişman olan pek olmaz. Bi tık daha pahalıdır diğer herheydahilcilerden ama yemekler, temizliği, güvenliği, hizmeti tartışmasız kalitelidir. http://www.palomahotels.com/tr Bodrumu mesela çıkardılar zincirden bazı sebeplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Ucak biletini 2 binin altinda bulabilirsen. -genelde bulunuyor erken alinca- direk jeju adasina bas git kiyi resort otellerinde kalirsin 2500 - 3 bine rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Doğa filan diyorsan Prima Donna'ya bak. Gerci bu dedigim butik otel. O para anca yeter zaten. Bu grubun diger otellerini de inceleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 chrome said: royal adam&eve nasıl tek kişi için? havva'n olmadan olmaz,odalar ambiyans ışık ve ayna ile dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 sen yurt içine gidiceksen tek kisi de,iki kisi de gitsen aynı parayı oduyeceksın. Alsana paticikten partner. Seç begen al, beleşci dolu forum. http://galeri7.uludagsozluk.com/226/zengin-ailelere-evlat-olunur_503888.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 sostizm said: Paloma zincinden herhangi biri olabilir. Pişman olan pek olmaz. Bi tık daha pahalıdır diğer herheydahilcilerden ama yemekler, temizliği, güvenliği, hizmeti tartışmasız kalitelidir. http://www.palomahotels.com/tr Bodrumu mesela çıkardılar zincirden bazı sebeplerden. websitesini de bazı sebeplerden servis dışı bırakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar