photographer Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 15-18 nisan tarihlerinde biletler satista. 5-6 kasim cuma cumartesi 2 gün. Hesapladım persembe gidiş pazar dönüş hersey dahil 5k TL tutuyor. Gitmeyi düşünüyorum. Var mi gidecek olan? Dunya gözüyle bi blizzcon goreyim diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 bir sürü masraf bir kenara da bir de bilet alabilmek sıkıntı diyorlar, bir saat içinde direk sold out zaten millet saldırıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 apple gibi bir sey oldu bliz. gereksiz oyunlar announce edip, ustune reklamini yaptigi seyin biletini para ile satiyor, millet birbirini yiyor ustelik alabilmek icin. 10 sene once ne kadar cok severdim bu adamlari. nerden nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Namessar said: apple gibi bir sey oldu bliz. gereksiz oyunlar announce edip, ustune reklamini yaptigi seyin biletini para ile satiyor, millet birbirini yiyor ustelik alabilmek icin. 10 sene once ne kadar cok severdim bu adamlari. nerden nereye. europeaccordingtoturks.jpeg https://arzumuzun.files.wordpress.com/2011/08/5058625212_0620bc4b81_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Namessar said: apple gibi bir sey oldu bliz. gereksiz oyunlar announce edip, ustune reklamini yaptigi seyin biletini para ile satiyor, millet birbirini yiyor ustelik alabilmek icin. 10 sene once ne kadar cok severdim bu adamlari. nerden nereye. reklam mı ? .. tam türk kafası https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/1e/ef/7b/1eef7b613022288d5d3154613b3f06b1.jpg http://bulk2.destructoid.com/ul/214284-belf4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 biletler 200$. http://imagizer.imageshack.us/a/img855/9049/ejwz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 ibne götick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 o kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 nigri, please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Namessar said: apple gibi bir sey oldu bliz. gereksiz oyunlar announce edip, ustune reklamini yaptigi seyin biletini para ile satiyor, millet birbirini yiyor ustelik alabilmek icin. 10 sene once ne kadar cok severdim bu adamlari. nerden nereye. Bir etkinliğe katılmak, turnuvalarda oynamak, benzer kafada insanlarla tanışıp geyik yapmak, normalde satılmayan ürünleri almak, canlı konser izlemek, developerlara soru sormak vs için gidiyor insanlar. Apple'la alakası nedir, bildiğin Convention. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 gereksiz, editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Blizzard ve blizcon ile ilgili elestirime cevap vermek yerine bana kendinizce convention nedir onu anlatan sarkastik postlar yapiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Dünya gözüyle bi BlizzCon görelim diye 4 arkadaş geçen kasımdakine gittik, tabi sırf onun için gidilmez diye gezi formatına soktuk, toplam 10 gün kaldık ve en keyifsiz ve sıkıcı günlerimiz BlizzCon'da geçti sdf Edit: Ha 3-4 el Overwatch oynadık da o zevkliydi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 sanırım inanılmaz wow nerdü dielsen ve zaten orda takılacağın kendi grubun büyükce yoksa baya sıkıcı bı olay. sc2 falan izlenir acna işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 en eğlencelisi soe live idi ve imkanım olsa ona katılırdım ama sonuncusu geçen seneydi ve bir daha olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Namessar said: Blizzard ve blizcon ile ilgili elestirime cevap vermek yerine bana kendinizce convention nedir onu anlatan sarkastik postlar yapiyorsunuz. Blizzard son yıllarda F2P oyunlarla kendi ismi üstünden para kazanmaya başladı, yaratıcılığı öldü, ona katılıyorum ama Blizzcon'un kötülenecek bir yanı yok onu belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 evettt bir blizzcon a daha hoşgeldiniz :p 22:00 de başlıyor sanırım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 korsan paralel stream bulursanzi paylasin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 kotick de bizi görecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 world of candy crush :D overwatch konsola gelcek deniyordu gecen gun birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 haydin hypelanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Twitch linki falan yok mu izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 d3 expansion bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 birşeyler gelmeye başlamış Legion Releasing by September 2016 The regular version costs $50 The Digital Deluxe edition costs $70. Pre-purchasing gives you a Level 100 Boost. Pre-purchasing gives you at least one week early access to the Demon Hunter class. You will need a level 70 character to create a Demon Hunter and you can only have one Demon Hunter per realm. Legion is expected to release on or before 09/21/2016. This is not a release date. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 D3 expansion ya da Hearthstone'a adventure gelir muhtemelen. D3'e expansion güzel olur yoksa meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar