BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 panpa zengini unuttun. balta gizli hayranım çıktı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 adam caktirmadan sana yaziyor mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 yok ya yine isemeli sicmaliya baglariz bu basligi da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 dana22 said: elhamdullillah klaninda dana22 said: elhamdullillah klani dana22 said: elhamdullillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Aynen ya ben sustum bu konuyla alakalı. adamın güzel topiğini hiç etmeyelim.. siz bana saldırmaya devam edebilirsiniz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 imamizer said: şimdi bakın çok enteresan, biz bu tip şeyleri kürtler için söylesek vauvv.. forumda şikayet tuşu kırılıyor, nefret söylemi, ırkçılık, faşitlik alıyor gidiyor. işin komik tarafı alıntıladığım postun üstünde ki ithamların "kimler" tarafından yapıldığında belli neyse (zaten konu sahibi büyük ihtimal hastane de yatarken konusunu piç etik :) mazur görür umarım), bunu böyle diyorum her seferinde çünkü, "kürt" milliyetçilerinin izledikleri saçma yolda ilerlemeye devam ederlerse neler ile karşılaşacaklarının küçük bir örneği işin enteresan tarafı da şu, bu yeni bir şeyde değil genel "türk" karakteristiği, içinden çıkıtğı kabı beğenmeme, zamanında kaşgarlıyı da delirtmişler böyle, adam oturmuş kitap yazmış.. ha hazır hata vermişken ek yapayım, bu tür davranışlar toplumun belli kesim ve sınıfları terbiye edilmediğinden bütün ülkeye yayılma tehlikesi içinde oluyor ve artık sınıf/zümre/ırk/kabile gibi indirgemelerin dışına çıkmaya başlıyor... belli bir terbiyeyi alan nesil de kaybolduktan sonra işler daha da zor vahim olabilir akp ile 10+ senenin faturası daha ağır olabilir bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 suBzer0 said: @bonepart bu nasıl bir nefret lan Türk insanına karşı? bu kadar kompleksli olmayın abi , biraz kendinize güvenin , saçma salak genellemeler ile bir millete nasıl böyle laflar söyleme lüksünü buluyorsun kendinde sen? terbiyesiz herif. aslında konuyu sıra ile takip etiğimiz zaman, şu anda bahsi geçen tartışmanın başlama nedeni, thailand ahalisine "saçma, salak genellemeler" yapılmasıydı ama "türk" insanın bir kötü özeliği de olan "vur deyince öldürme" sarmalına yakalanmış vaziyetteyiz :) thai leri öveceğiz diye kendimize giydirmeye başlıyoruz... bu arada aklıma geldi, gerçekten bizde "kavga kültürü yok" avrupa ahalisi 2000 yıllık bir "eğlencelik" kavga etme kültürü var, bizde bu yok, daha çok ölümüne vurma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 bizde kıtlık var şartlar çetin orta asyadan zor atmışız kendimizi aç kalınca o yüzden tehditi direk öldürüyoruz içgüdüsel hayatta kalma savaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 özellikle mhplilerde var bu.şimdi subzero'yu 1-2 kişi destekleseydi burayı savaş alanına çevirirdi ama alakasızca agresif girdiğinden dolayı kimse destek vermedi ve ortada sap gibi kalınca geri vitese aldı.gerçek hayatta da böyleler,eğer tek başına olurlarsa uyumlu ve sosyal oluyorlar ama 3-5 tanesi birbirini bulunca agresif hareketler,kavga etmek için sebep aramalar gırla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 subzero askerliği bedelli mi yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 NE VARMIŞ LAN IRKIMDA sdfsdf bunun gibi birşey olmuş thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Tolkien orÇ'lari yaratirken turklerden esinlenmistir. Daha fazla tartismayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 orkların ilk başta elf olduklarını unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 şu konunun içine etmeyi nasıl becerdiniz lan? gezi anılarını iç etmişsiniz. mod beyler temizlik yapın plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Napolyonn said: özellikle mhplilerde var bu.şimdi subzero'yu 1-2 kişi destekleseydi burayı savaş alanına çevirirdi ama alakasızca agresif girdiğinden dolayı kimse destek vermedi ve ortada sap gibi kalınca geri vitese aldı.gerçek hayatta da böyleler,eğer tek başına olurlarsa uyumlu ve sosyal oluyorlar ama 3-5 tanesi birbirini bulunca agresif hareketler,kavga etmek için sebep aramalar gırla oluyor. neyi agresif benim çıkışımın? suBzer0 said: @bonepart bu nasıl bir nefret lan Türk insanına karşı? bu kadar kompleksli olmayın abi , biraz kendinize güvenin , saçma salak genellemeler ile bir millete nasıl böyle laflar söyleme lüksünü buluyorsun kendinde sen? terbiyesiz herif. adam barzo ,iğrenç toplum vs. kelimelerini kullandı diye ona "terbiyesiz herif" demem mi? Toplum olarak alıştınız siz hepiniz rte söylemlerine maşallah , "onlaaarrr şöyleler , bunlaaarrr böyleler" demeye. adam gerçekten başarılı demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Zikko said: subzero askerliği bedelli mi yaptın ? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu trollemeseniz ne güzel olacak... amaç neydi nereye gelinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Laurelin ameliyattan çıkmadan toparlanmaz bu konu.. inşallah tez zamanda sağ salim aramıza katılır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 milliyetçilik bıdısından dolayı sormadım yanlış anlama, ülke insanını yakından tanıma fırsatını kaçırmışsın, bu da belli oluyor o yüzden sordum. suBzer0 said: Zikko said: subzero askerliği bedelli mi yaptın ? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ben şantiyeciyimabi , az çok farkındayım olayların. Ben zaten ülke böyle değil demedim dikkat ederseniz , ben sadece bu şekilde konuşma hakkını nerden buluyorsun kendinde dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Eveeet topigin icine sicmis olmaniz gercekligine aldirmadan gunluk yazimi yaziyorum, oneri uzerine muzigi basa koyiyim bu defa http://youtube.com/watch?v=vVYCU2dhwIY hastaneye yattim bugun, tekrar kontroller ve hatirlatmalar yapildi ve hazirliklar tum gun surdu. Total 8 gun kalicagim odaya yerlestim http://i.imgur.com/NTNWxdy.jpg http://i.imgur.com/8SX8Ax0.jpg http://i.imgur.com/SMg05Ie.jpg Uluslararasi yiginla hasta almalarina ragmen personelin ingilizcesi les otesi, cogu zaman yazdirmak zorunda kaliyorum cunki telaffuz edemiyorlar. Oglen yemegi icin bir saat cebellestik, tavuklu makarna istedim ve mucize bir sekilde kizarmis pirinc icinde karides haslama getirdiler, yanlis getirdinizi anlatmaya calisirken tavuk ve baliga alerjim oldugunu cikardi neresinden anladiysa, anestezi uzmani mudehale etmese yanmistim ahahah. Yemekler klasik hastane yemegi berbatliginda, hamburger soyledik 7/11 dan microdalga hamburgeri getirmisler domuz eti, neyseki o konuda sorunum yok. Hastanede interneti ozellestirmisler hastalar icin, 20 kusur tl ye yakin sifre satiyor her alet icin ama internet rezil otesi ve verdikleri o aptal sifreyi 60dk da bir yeniden girmek gerekiyor. Laptopu baglamayi beceremedim ki yardim cagirdim onlarda beceremedi. Bir mesaj atiyorum 3dk da filan gidiyor, o derece kotu internet. TR saati ile gece 3 gibi alicaklar operasyona, birazdan sizarim zaten uyku hapi verdiler. Sabahta birsuru hazirlik vs var. kesme bicme geyikleri hakkinda Bu konuda konusmak istemiyordum ama zaten yeteri akdar iclis disli oldum o yuzden cizgimi bir kerelik bozuyorum, oyle sanildigi gibi "kesme" "atma" "saklama" vs yok, her milimetrekarelik doku kullaniliyor rekonstriksiyon isleminde, gittigim doktor birebir biyolojik bir yapi ile ayni ozelliklere sahip bir sonuc cikartabiliyor, o yuzden dunyanin obur ucuna geldim zaten. Ameliyat ve iyilesme donemi basarili gecerse butun bu durumdan zararim steril olmak ile kemik yapim olucak, kayip yillarimi saymiyorum :p bu konuda merak eden gugildan bakabilir zaten gerci hep eski teknikleri anlatiyorlar heh. Yarin son bir guncelleme daha atarim girmeden, ondan sonra olmez sag kalirsak devam ederim postlarima bir sure :D asil gezdim tozdum kismi 2-3 hafta sonra basliycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Laurelin Laurelin said: ondan sonra olmez sag kalirsak yok öyle birşey. Herşey güzel olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 geçmiş olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar