dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Ya ulan zaten ben bir şeyi ne zaman öğrenirsem o zaman moda olmuş olur. Ama bilmeliydim şu sürekli sevişen sex and city imajı çizin bloglerlardan biri geçen instagramda paylamıştı terarrium yapmayı öğreniyorum diye. neymiş la bu tertoryum dedim ki bi baktım ne hoş bir şey ben de yapayım bunu... Neyse modaymış efenim 100 -200 tl bayılıyormuş millet hazırına. bu beni biraz soğutmuş olsa da.. bu terrarium ile uğraşan var mı hiç? Ya da nereden bulabilirim kallavi bir tuto? Bu minyatürleri falan nerden nasıl temin ediyoruz? teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 takip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 google bildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 patide bunun tutosu vardı hatta wow tbc deki gate i yapmıştı biri akvaryuma bulamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 cok cesitli terrariumlar var ne besleyeceksin mesela terrariumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Aynen ne besleyeceğini söylemen lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 böyle mi? http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2267504/The-sealed-bottle-garden-thriving-40-years-fresh-air-water.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ilk baş ufakçana bi gezegen bulup biraz oksijen+su patlatıyosun sonra bi kaç dna serpiştiriyosun evrim falan derken bol hayvanlı bitkili bir sistemin oluyor. biraz uzun sürer ama içerisinde kendi terrariumunu oluşturan insancıkların bile oluyor ilerde. bolca güneş görsün yeterki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar