Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 adamlar ayakta duramıyor bu takım bitmiş ben şubat sonu diyordum ama mart sonu hiç bir hedef kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ya bu cenk napıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 cenk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Cenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 şu kötü takıma yenilirsek abv bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 öne geç sonra mal mal goller ye yine, her tur mal bir penaltı yaptırma kaidesi var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 kerim'in göbeği besiktasin özeti asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 şu dandik takıma elenmeyelim ya. her yerden top şişiriyo adamlar, hiç bi numarası yok. gayet şanslı 2 gol attılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 3 olsa tur gitmişti adamlar bulmuşken kitlemediler 3-4, dakka 60dan itibaren bilic bitti, ne tempo düşürmek için oyuna müdahale etti ne doğru adamı seçebildi. Ba'yı bence direk kesmeliydi ikinci yarı çok kötü oynadı Ba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 benjani said: bence yenilcek bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Sivas çok daha iyidi bu arada bruggeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 gayet şanslı değil, rakibin zayıf karnını bulup ona göre formasyon değişikliği yapıldı ve o andan itibaren oyuna üstünlük kurarak adamlar kazandı. şansta, ota boka bağlanmayacak kadar rezil bir yönetim vardı yine. maça uygun kadro çıkarınca bilic bir avrupa maçı da sıçmaz diyorduk ama rezilliğini yine gösterdi. Ben bugün Preud'homme'u görünce iyice emin oldum ya. Bilic benim için vasat değil, çok kötü hoca statüsüne falan indi. Bilic'in oyun düzeni çözüldüğünden beri kazandığımız her maçı rakiplerin yetersizliği, şans veya Liverpool maçında olduğu gibi enderde olsa üst düzey mücadele ile kazanabildik. Oyun anlayışı, düzeni yok. Oyunu okumak yok, çözüm üretmek yok. Ya adamlar çift forvete geçtiler, iki gol buldular ve oyuna hükmettiler. Bari ben de çift yapayım belki atarım diye resmen Mustafa'yı aldı. Sorsan kaç kere ileride adamlarını topla buluşturabildin diye cevap veremeyecek, utanacak falan ama yok. Maçın net en kötüsü Gökhan'ın Robben vari, üst düzey bireysel yetenek golü olmasaydı tur şansı da kalmazdı. En azından içeride yine mücadeleye dayalı bir oyunla tur atlama imkanı halen var. Ha o maçtan sonra hafta sonu Fener bize öyle bir koyacak ki burada yine şerefli ikincilik naraları atılmaya başlanacak. Yok ya Bilic harbi net kötü hoca. ben zaten bir şey beklemiyordum bu sene bu takımdan da işte Liverpool maçı nedense yeniden umutlandırmıştı. Adamın kariyeri tamamen şans üzerine kurulu başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 benjani said: benjani said: bence yenilcek bjk boyun goge mi erdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 liverpool öncesi sevinmeler başlamış :) 2. maça saklayın sonra siz patlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 pascalnouman said: benjani said: benjani said: bence yenilcek bjk boyun goge mi erdi ? tahminde mi yapmayalım, rahatsız mu oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Bu arada brugge taraftar desteğini kullandı gayet iyi, ilk golden sonra özellikle takımın ateşlenmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 şu maç için bilicin tek hatası atınç la başlamamak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Darksun said: liverpool öncesi sevinmeler başlamış :) 2. maça saklayın sonra siz patlamayın. Yine tur atlarız, ama işte rövanş maçı %90 falan olması gereken olasılık %55'e falan indi direkt. Brugge'e karşı gol ararsan atarlar, yani bugün oynayan takım atar en azından. aktiftablet said: şu maç için bilicin tek hatası atınç la başlamamak bence Başlamamak değilde Preud'homme işte gördü stoper hattının ne kadar kısa ve dağılmaya müsait olduğunu. iki adamında sarı kartı varken yüklenirsek bir şeyler çıkabilir dedi. Formasyon değiştirip, çift pivot santrafora ve kanat oyununa döndü. Oulare'nin bebesi özellikle yıktı geçti resmen, ceza sahası paso karışıktı. Adam 1-0 geriye düştükten sonra sahayı orman yangınına çevirdi, taktiği tuttu. Bizim vasatta Sivas maçındaki gibi izledi, belki atarız diye işte. Orada Atınç'ı alsan işte pivotlara inen topların en az yarısını tek başına karşılardı. Çok ekstrem ortalar vs. değildi. Zaten sorun orada Necip'in iki forvetinde beline geliyor oluşuydu. Necip'te de hata yoktu ki... TD'lik nedir, nasıl olmalıdır görün işte. Aylardır Bilic'e laf sokuyoruz diye üstüme geliyorsunuz, laf söylüyorsunuz ama adamın çapı burada bir kez daha gözüktü. Elinde gayet oyun tutacak malzemesi vardı bu seferde, adam çapsız. Öyle adam mı vardı yeaaa diyecek bir şeyi de yok. Ha keza oyun anlayışıyla buna adamda kalmaz ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 atibanin sakatligindan forma sansi bulmus oguzhan mi desem sacina sakalina saaptigim olcay mi desem yoksa herkesten calim yiyen sirdar mi desem herkes ayrı ayrı dokuldu bu mac hasbelkader bi gol bulduk ve resmen ustune yatmaya calisti biliç adamlar ikinci yarıya o kıvırcıkla basladi bilicten de beklerdim oyle bi hamle hic olmadi oguzhani cikarmasi lazimdi hadi olcayı tutuyosun sahada ya da mustafa iyilesmisse cikar ba nin yerine al mıstafayı yani maci izleyen herkes bunlari gorebiliyorken bilic ve dadaşlarının gormemesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 benjani said: pascalnouman said: benjani said: benjani said: bence yenilcek bjk boyun goge mi erdi ? tahminde mi yapmayalım, rahatsız mu oldun besiktasli olmadigin belli sana ne desem boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 haftaya yine olimpiyatta sürünmeye bekliyorum =D ben orada olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Bilicin zaten oyuncu değiştiremediği çok belli oldu, sıkıştı resmen kendi kurgusundan koptu orda, 60.dk ile 70.dk arası kayboldu bilic orda verdi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 maçın heycanından oyuncu değiştirmeyi unuttu :D 10 dk sonra ana dedi hemen değiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 DarKRideR said: 0-0'lık skor hayal kırıklığı oldu. Çok pozisyon bulduk ama değerlendiremedik, kendi evimizde turu geçeceğimize inanıyorum. -Brugge maçından sonra Slaven Bilic http://i.imgur.com/pYNRCSo.jpg Ben yine iyimser davranıp 0-0 falan berabere biter diyordum. Orası dışında yine şaşmamışım. Diyince Dark yine saçmalıyor diyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar