applev0dka Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ısınıyor la ısınmıyor demedim, sadece 5dk farkla yanan 2 ampulu elle ayıramazsın dedim :D bilmiyorm patlama sesi sana gelmezse yukarı cıktın mı sıçtın :D patlatma bence cevap ısınma olayı doğru aslında. ama ampullerin hepsini değil 1 tanesini ısıtman yeterli, 1 düğmeyi açsan biraz beklesen, sonra onu kapatıp, başka birini açsan, yukarı çıktığında yanan ampul 2. bastıgın düğme sıcak olan ilk bastıgın, yanmayan ise hiç basmadığın oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Ren said: k1nJo said: a-)diğer iki mavi gözlünün birbirinin gitmesini beklediğini düşünür zaten. (1. gün için) fakat 2. gün birbirlerinin mavi gözlü olduğunu anlayıp ikisinin de gitmesini bekler. malesef onlar da aynı şeyi düşündüğü ve 2. gün kimse gitmediği için kendisinin de mavi gözlü olduğunu anlar. b-)bunun diğer bir deyişi: ben mavi gözlüyüm varsayımıdır. bunda da 2. gün diğer ikisinin gitmediğini gördüğü vakit 3. gün kendini gitmeye hazırlar. tam olarak bunu söylüyorum zaten. a'da kendisinin kahvrenengi gözlü olabileceğini söylüyor fakat 2. günde olamayacağını anlıyor ve 2. günün gecesi gitmesi gerekiyor. b'de kendisinin mavi gözlü olabileceğini söylüyor fakat 2. gün tekrar iki mavi gözlü görüyor. bu durumda tıpkı 100. günde 100 mavi gözlünün gittiği gibi, 3. günde 3. mavi gözlü olarak gidiyor. a şıkkı ile b şıkkı çelişiyor. hangisine göre gidecek? a şıkkında da b şıkkında da 3. gün gidiyor abi. birinde 2. diğerinde 3. gün değil yani, çelişen bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 lambalardan sadece birini yakarım. yukarı çıktığımda yaktığım düğme-ampul belli olur. yanmayan iki ampulden birini söker kısa devre yaptırır düğme kısmını kızartırım. aşağı inerim. açtığım düğme- yanan ampul kızarttığım düğme - söktüğüm ampul dokunulmamış düğme - yanmayan ampul problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Tavuk mu kizartiyon abi ayrica asagi inemiyosun cikis serbest sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 tavuk olsa da kızartsak lan. şu mavi gözlü olayı çok bozdu beni ya. gerge banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar