Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

overly attached girlfriend

yloibx

Öne çıkan mesajlar

Bazı şeyleri fazla ciddiye alıyorsun. Bir varoş için boşuna kasmışsın kendini. Çok banal bir drama kraliçesi ya. Ben bunun daha kompleks versiyonlarıyla uğraştım. Sen fazla düz geldin şimdi. Klasik olarak seni fazla umursadığım varsayımına dayanarak kendini yüceltme çabasına girmişsin. Aşığım sana Gizem. Ondan böyle oldu. :( kusurabakmakine (hem bitişik hem varoş ağzı)

Şu kişilik bozukluğu tanımını tekrar tekrar oku bakalım. Belki birkaç madde sana tanıdık gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Gülümseyen smile kullanınca da laf soktum sanılması çok sevimli gerçekten.

Ben de lisedeyken böyle yapardım, bir yanlışım düzeltilince hemen ısrarla onu yapmaya devam ederdim. ''Ben böyleyim ya halla hallaa'' havaları. Asilik işte.

Sen yine kullanma, en azından kişi zamirleriyle ilgili yazı okumuş oldun.
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:

Gülümseyen smile kullanınca da laf soktum sanılması çok sevimli gerçekten.

Şu alttaki de çok sevimli bak. Lisedeyken bile yapmadım:

ivy said:

Tam bir asi, tam bir çılgıns.

Okuduğunu anlayabilmek de önemli mesela. Açıklayayım sen de biraz aydınlanıver. Yok öyle bedava bilgiçlik taslamak.

ivy said:

Dayak atarım yazman bile, hmm şey, nasıl anlatayım, BERBAT.

Esprili bir şekilde, konuyla da alakalı olarak, yukarıdaki üsluba sahip bir kıza yaklaşılmamasını önerdim. Sen de döşediğin wot'ta üslup konusunda seni yargılayamayacağımı, zira insanları "bu, şu" gibi zamirlerle belirtmemin kaba ve dilbilgisine aykırı bir kullanım olduğunu söyledin.

Bense senin direk "Dayak atarım yazman bile BERBAT." demek yerine araya "hmm şey, nasıl anlatayım" gibi tümceleri cümle içine katmanın, anlatımını zenginleştirmek amacıyla uyguladığın gereksiz bir süsleme olduğunu ima etmiştim. Bu tarzdaki aşırı ve yerinde olmayan süslü anlatımlar kullanan insanların, erkek/kadın ayırt etmeksizin, karakter bozukluğuna sahip olduklarına burada birçok insan katılacaktır. Yani aslında, ne sondaki BERBAT yazışını kaba bulduğum için, ne de dilbigisi olarak düşük bir şey yazmış olduğun için eleştirmiştim. Tamamen anlamsal ve sosyal bir yorumdu. Sense karşılık olarak bu iki anlayış üzerinden bana cevap verdin. Ama ben şu an senin bunu yanlış anlamandan dolayı sana "anlamamışsın, olsun" demeyeceğim çünkü yaşadığımız hayatlar ve cinsiyet farkımız dolayısıyla algılarımızın farklı frekanslarda olması doğaldır.

ivy said:

Sen yine kullanma, en azından kişi zamirleriyle ilgili yazı okumuş oldun.

Tebrikler, sonu gelmeyen, basit(bayağı anlamındaki basit ha, yanlış olmasın) ve giderli laf koyuşlarınla gerçekten ne kadar lise üstü bir zekaya sahip olduğunu hepimize gösteriyorsun.

Atın şunu dışarıya. Bu niye geldi? Bunlar ne yapıyorlar? Aslında günlük dilde hepimiz zamir olarak kullanıyoruz bu kelimeleri. Anlamsal olarak, pek fazla sallamadığın kişilerin değersizliğini vurgulamak için kullanılıyor. Yazılı dille, günlük kullanılan dil arasında bazı farklar var. Buradan yürümen gülünç yani.

Ben yine de, halk dilinde kullanımına çokça rastlanılan, kişi zamiri olarak kullanılan "bu, şu" kelimelerini dilbilgisi yanlışı yapma kaygım olmaksızın hatalı şekilde kullandığım için tüm paticikten özür dilemeyi borç bilirim.

tl; dr:
bi halt yazmadım aslında. okumanıza gerek yok. şekilli şuküllü bir şeyler yazmanın matah bir şey olduğunu zannediyorlar. ofis bugün çok sıkıcı, herkes ankara'ya projeye gitmiş. bomboş etraf.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Muhabbetim falan yok. Uzatmayacağım daha fazla zaten.

dedikten sonra uzun uzun yazan Wishmaster, sana iyi çalışmalar. Keşke ben de oturup sana cevap yazabilecek kadar bi anlam bulabilseydim o son postunda.

Benim için tartışma bitmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

tl; dr:
bi halt yazmadım aslında. okumanıza gerek yok. şekilli şuküllü bir şeyler yazmanın matah bir şey olduğunu zannediyorlar. ofis bugün çok sıkıcı, herkes ankara'ya projeye gitmiş. bomboş etraf.

seni götürmeme sebeplerini alalım. canım çok ofis geyiği çekti :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...