Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Preview gelmis, indiriyorum simdi: http://products.office.com/en-gb/mac/mac-preview Ekran goruntuleri: http://imgur.com/a/9E3ww Type acisindan bir yenilik var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 nedense ben iwork harici kullanamıyorum, numbers ve keynote çok başarılı bence bir tek excel var yüklü oda sql'den pivot table çekmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Şirket office 365e geçicek o zaman herhalde mac için outlook kullanabilirim, ne kendi maili ne airmail istediğim gibi çalışmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Satın almayacak olsanız da bunu indirip içinden font klasörünü alın bence. OS X Windows'da olan çoğu fonta sahip değil, web sitelerinde sorun çıkartıyor bu bazen. Yeni Office'i sevdim ben. Programlar sonunda tam olarak OS X application gibi davranıyor. Tüm parçaları ayrı ayrı yüklüyor, istediğini siliyorsun sonra. Ben de sadece Word var şu anda, ötekilere gerek yok. Outlook'u denemedim, Postbox ile mutluyum. Airmail 2'yi alsam mı düşünüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Office diyince, Word'de latex tarzı equation yazabilme şansım var mı? Ne bileyim; equation penceresinde E((x^2 + y^2)/2k) yazınca çevirsin otomatikman. Salak salak kutucuk tıklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Equation penceresine yazarsan on cevirir zaten, ceviriyor yani. Ille de yukardakileri kullanman gerekmiyor, Latex gibi kutunun icine duz yazabiliyorsun ama syntax'ini tam bilmiyorum. Bir kac tane yaz, deneyeyim istersen, Latex ile uyumlu mu syntax ogrenelim. Google'a sorsak da olur tabii. Senin yazdigini cevirdi ama. http://cl.ly/image/0V0S3L0P0c1y/Screen%20Shot%202015-03-10%20at%2000.01.00.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 GERGE said: Satın almayacak olsanız da bunu indirip içinden font klasörünü alın bence. OS X Windows'da olan çoğu fonta sahip değil, web sitelerinde sorun çıkartıyor bu bazen. Yeni Office'i sevdim ben. Programlar sonunda tam olarak OS X application gibi davranıyor. Tüm parçaları ayrı ayrı yüklüyor, istediğini siliyorsun sonra. Ben de sadece Word var şu anda, ötekilere gerek yok. Outlook'u denemedim, Postbox ile mutluyum. Airmail 2'yi alsam mı düşünüyorum ama. Airmail 2 kullanıyorum exchange server ile, kolay kullanışlı vs ama bi derdi var oda adressler acaip geç geliyor ya bulamıyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Benim boyle sikintilarim vardi konuyla ilgili yakin tarihli. http://forum.paticik.com/read.php?6,7754246,7754506#msg-7754536 Postbox kullaniyorum o zamandan bu yana.Tik demedi.Gorevini layigi ile yerine getiriyor.Tek bir sorunum var.Gmail hesabimi ekledigim zaman gmailin serverdaki (8 gb) butun mailleri bilgisayara download ediyo.Protokolu beceremedim heralde.POP imap, nedir napicaz nasil cozerim bunu bilemedigim icin sahsi mailimi tarayicidan kontrol ediyorum. Nasil yapicaz bu mailleri download ettirmeden sadece goster seysi var mi bunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 allahıma şükürler olsun. vm'i silicem bilgisayardan bayaa bi yer açılacak ama bir sürü eksği olur muhtemelen :/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Postbox exchange server desteklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Hala pinch to zoom yok, koylu gibi zooming ile ugrasiyoruz. Pages ne kadar guzelsin... default save secenegini docx olarak ayarlayabilsek tum izdirabim biticek. Resmen sadece outlook,excel ve word icin vm kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Epey guncellediler bu arada. Benim gordugum kadariyla Word ve Powerpoint'in tum sorunlari giderildi, hizli ve hafifler. Artik indirip rahatca kullanabilirsiniz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 geldimi 2015? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 geldimiki 2015? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Preview cikali 3 ay kadar oluyor iste. Ciktiginda preview oldugunu gosteriyordu ama artik saglam epey. Yakinda kendisi de cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bu arada hemen preview'i indirdikten sonra guncellemeleri kontrol ettirin. Buyukcene bir guncelleme geliyor guncelleme kontrol edince. Setup dosyasi guncel degil o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 dunyanin tum buglari ayni yere toplanmis. vm sildirtmez daha. omur torpusu gibi guncellemeler geliyor her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Word ilk ciktigi hale gore cok iyi, otekileri kullanmadigimdan bilmiyorum. Arada sirada PowerPoint aciyorum, hizlandi o da. Hala Mellel'den daha iyi word processor gelmedi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 2013 aire kurdum bugün, 2011 Office for mac çok daha hızlı, açılışı 3-4 saniye sürüyor bunun. 8gb ram lazım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 apache openoffice neyinize yetmiyor lan microsoft'a gelir kaynagi oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 2016 olmus adi, bir de Yosemite istiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bayaadır kullanıyorum. Henüz hala çok feature eksik. PowerPoint başarılı. Excel biraz dertli özellikle karmaşık Excellerde. Word 'ü pek kullanmıyorum. Outlook en son sürümde kendine geliyor yavaş yavaş. Ama daha çok yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 excel'inde ADODB.connection varsa şuan alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Su an bedava zaten, indir bak. Excel kullanmadigimdan onu sildim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar