Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Office for Mac 2015 cikiyor

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Satın almayacak olsanız da bunu indirip içinden font klasörünü alın bence. OS X Windows'da olan çoğu fonta sahip değil, web sitelerinde sorun çıkartıyor bu bazen.

Yeni Office'i sevdim ben. Programlar sonunda tam olarak OS X application gibi davranıyor. Tüm parçaları ayrı ayrı yüklüyor, istediğini siliyorsun sonra. Ben de sadece Word var şu anda, ötekilere gerek yok.

Outlook'u denemedim, Postbox ile mutluyum. Airmail 2'yi alsam mı düşünüyorum ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Equation penceresine yazarsan on cevirir zaten, ceviriyor yani. Ille de yukardakileri kullanman gerekmiyor, Latex gibi kutunun icine duz yazabiliyorsun ama syntax'ini tam bilmiyorum. Bir kac tane yaz, deneyeyim istersen, Latex ile uyumlu mu syntax ogrenelim. Google'a sorsak da olur tabii. Senin yazdigini cevirdi ama.

http://cl.ly/image/0V0S3L0P0c1y/Screen%20Shot%202015-03-10%20at%2000.01.00.png
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Satın almayacak olsanız da bunu indirip içinden font klasörünü alın bence. OS X Windows'da olan çoğu fonta sahip değil, web sitelerinde sorun çıkartıyor bu bazen.

Yeni Office'i sevdim ben. Programlar sonunda tam olarak OS X application gibi davranıyor. Tüm parçaları ayrı ayrı yüklüyor, istediğini siliyorsun sonra. Ben de sadece Word var şu anda, ötekilere gerek yok.

Outlook'u denemedim, Postbox ile mutluyum. Airmail 2'yi alsam mı düşünüyorum ama.

Airmail 2 kullanıyorum exchange server ile, kolay kullanışlı vs ama bi derdi var oda adressler acaip geç geliyor ya bulamıyor bir türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim boyle sikintilarim vardi konuyla ilgili yakin tarihli.
http://forum.paticik.com/read.php?6,7754246,7754506#msg-7754536

Postbox kullaniyorum o zamandan bu yana.Tik demedi.Gorevini layigi ile yerine getiriyor.Tek bir sorunum var.Gmail hesabimi ekledigim zaman gmailin serverdaki (8 gb) butun mailleri bilgisayara download ediyo.Protokolu beceremedim heralde.POP imap, nedir napicaz nasil cozerim bunu bilemedigim icin sahsi mailimi tarayicidan kontrol ediyorum.

Nasil yapicaz bu mailleri download ettirmeden sadece goster seysi var mi bunlarda?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...