Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

basketbol dersine giriyorum

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

1 saat sonra ilk defa hoca olarak gireceğim. arkadaşın işi çıkmışta derse sen girsene dedi asdfsd

3 sınıf çocuklarıymış ilk grup, genelde yaptıklarını anlattı ama kafana göre takıl dedi. sadece koşturma, bir de maç yaptırma dedi. top geliyor kafalarına ağlıyorlar uğraş dur vs...

ne yaptırılır la bu çocuklara güvenli, uzaktan çizgiye dizip sırayla şut attırmak dışında başka bir şey gelmedi aklıma

ben 3. sınıfta ülker'e giderken tam saha koşturup, hocanın adam adama savunmasına karşı turnike attırırlardı lan bize :( yeni nesil çok gg

13'te de 6-7. sınıflar varmış ama onlar bugün gelmez, kafana göre takıl maç falan yaptır dedi. bursluluk sınavları varmış bugün hepsinin maks 2-3 tane gelir o sınava girmeyen dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

said:
OYUN NO:6
OYUNUN ADI:Basketbol da Sepete Atış

OYUNUN YERİ: Salon veya Bahçe
OYUNUN ARAÇ VE GERECİ:Basketbol Topu

OYUNUN SÜRESİ:2-3 tekrar 2 ila 4 dakika
OYUNUN SEVİYESİ:10-12 yaş ve üzeri
OYUNCU SAYISI: Bir sınıf
OYUNUN AMACI VE EĞİTSEL DEĞERİ:Basketbol uygulamalarına ön hazırlıklarını geliştirebilme
OYUNUN AÇIKLAMASI:Mümkün olduğu kadar çok atış yapma- Gruplar 2 yada 4 takım oluşturulur. Orta çizgiden top sürerek zamana karşı topu sepete atarlar. Verilen zaman içerisinde en fazla topu sepete kim sokmuşsa oyunu o takım kazanır.

şunu yaptıracaktım zaten asdf iki takımlı versiyonu gerçi

önce top sürdüreceğim, sonra turnike çalıştıracağım sağ sol, sonra bu oyunu oynattırıp bitireceğim. yani böyle düşündüm de ne bileyim araya bir şeyler daha sokasım var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim ikinci sınıf grubunun yaptiklari:5 dakika ısınma hareketleri, kukalar arasında top sürme, paslasarak top sürme,yere serilmiş ip merdivenden geçiş, 2 gruba ayrılıp yarisahaya top sürüp geri dönme şeklinde ufak bir yarışma. En sonunda basket yarışması. Geçen haftalardan aklımda kalanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzağa tükürme yarışması
Uzağa işeme yarışması (hedef olarak kız öğrenciler seçilebilir böylece oyuna herkes dahil olmuş olur, veya gitsinler makrome yapsınlar bir köşede)
Uzun eşek
Etek kaldırmaca (yine herkesin dahil olabileceği bir oyun)
Rap battle/En hızlı hatim etmece
Sosyal ağlarda paylaş

o yaşta basket kursuna giderken en sevdiğimiz şey turnike yarışmasıydı. güner ümit'li olan değil la sdfsd. tam saha. 2 takıma ayrılıyorsun. takımlardan birer kişi karşılıklı yarışıyor. elenen sahanın ortasına çöküyor. o yaş için biraz hardkor aslında pvp kafası sdf. ama sonları çok heyecanlı oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

koç mu oldun lan nub

caretaker asfasd

ilk seans bitti eve döndüm. geyikti çocuklar. laf anlamıyorlar ve sürekli şu turnike oyununu oynamak istiyorlar.

kırmayayım çocukları, yarışma yok dedim düz atıyoruz hep berabre olacak dedim kabul etmediler. hırsla birbirlerini ezmek istediler vs...

iki kere yaptım. iki farklı oyun oynattık işte.

neyse 13'te daha büyükler var. onlara pas vs. de çalıştırmam

gerekiyor. ülker'de bize yaptıklarının aynılarını yaptırırım onlara çalışsın itler asdf

arcane said:

o yaşta basket kursuna giderken en sevdiğimiz şey turnike yarışmasıydı. güner ümit'li olan değil la sdfsd. tam saha. 2 takıma ayrılıyorsun. takımlardan birer kişi karşılıklı yarışıyor. elenen sahanın ortasına çöküyor. o yaş için biraz hardkor aslında pvp kafası sdf. ama sonları çok heyecanlı oluyordu.

bu işte oynadıkları oyun, ortaya çökmek yerine kenara aldım ama. hep bunu istediler, her hafta oynuyorlarmış garanti asfasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...