Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sarılı-siyahlı güzel oluyo ama gerisi yaramaz...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... [Bu mesaj Mandooo tarafından 15 Ocak 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 en guzeli dogal sarısın veya kumrallık ben bi kız hem kumral olsun hemde renkli gozleri olsun bakmadan edemem misal adriana lima....vsvsvs[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln [Bu mesaj Wordellion tarafından 15 Ocak 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Doğallık en güzel şey ya. Makyaj bile olmamalı bence[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: freeedom, 15 Ocak 2005 22:10 tarihinde demiş ki: said: Wordellion, 15 Ocak 2005 21:33 tarihinde demiş ki: adriana lima....vsvsvs ah andriana ah :) benim sevgililerim zaten hep bu kıza benzemistir :) ayrıldıklarından bana gondersene :D[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ohoo konu sapti. turk usulu manita diyoruz.turkish girls.oke?* =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 esmeri sarıya boyarsanız ziyan edersiniz, günah :P Esmer esmer halde güzeldir abicim naaptınız sarı saç falan :) esmerim biçim biçim ölürüüüm esmer için alem sana hayrandııııır....[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil [Bu mesaj McFrenzy tarafından 15 Ocak 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 turk erkegi sarisin sever sarisin kadinda esmer sever neyse kadini ne sevdigi pek onemli degilde turk erkegi sarisin hanim sever durumunda %20 birbirlerini taklit %10 baska bi seydusunemiyor olmalari %70 de BUSEsuuuu sende boyle yapsak hayWan olursaghn muhabbetlerinden oluyor[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sonuc gene zero =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bence yakışana çok güzel oluyor.Kimseye zararları olmadığı için devam[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Onu bunu bilmem ama böööööle cart sarı yapanlar "cinsel ilişki filmi" yıldızına benziyorlar[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2@hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Boojack, 16 Ocak 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Onu bunu bilmem ama böööööle cart sarı yapanlar "cinsel ilişki filmi" yıldızına benziyorlar :lol: belki de amaçları odur? bi de kafama takılan bişey var: sarı saç=sarışın kestane/kahverengi tonları=kumral siyah saç+koyu ten(arap kıvamında)=esmer bu durumda siyah saç açık tene ne deniyor??[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ehehe benim saçım doğuştan sarı siyah boyatmama gerek kalmadı =][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 malesef türk erkekleri yeniliklere pek açık diiil!mesela ben saçlarımı maviye boyatıp rastalatmak istiyorum ama zannetmiyorum bi erkek dönüpte güzel olmuş desin..gerçi böle bi olayada ihtiyacım yok ama şunu kesinlikle söleyebilirim biri bizim türk erkeklerinin genlerine "sarışınlar güzeldir,hepsi hatundur" bilgisini yerleştirmiş....yanılıomuyum yoksa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 harbiden katılıyorum 20 kızdan 18'inin saçı sarı[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Lol kızlara kırmızı da çok yakışıyo esmerlere hele[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ona bakılırsa artık kırmızı ya da kızıl herneyse boyatan çok var marjinaliz biz filan die...gerçi bazı hatunlarda cidden çok küsel duruo ama yinede hala daa farklı şeelere bulaşılması gerektiini düşünüyorum cesaret lazım biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tutturdu rasta rasta :) sorunlu.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 kel kalmak bile olsa sonunda yinede yaptırıcam işte!!!çünkü bu benim en çok istediim şeylerden biri ilk olarak çok şirin duruo ve şöle mi toplasam böle mi toplasam derdi olmuo ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 iyi peki. :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yand1k desenize[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: -alatariel-, 16 Ocak 2005 23:24 tarihinde demiş ki: malesef türk erkekleri yeniliklere pek açık diiil!mesela ben saçlarımı maviye boyatıp rastalatmak istiyorum ama zannetmiyorum bi erkek dönüpte güzel olmuş desin..gerçi böle bi olayada ihtiyacım yok ama şunu kesinlikle söleyebilirim biri bizim türk erkeklerinin genlerine "sarışınlar güzeldir,hepsi hatundur" bilgisini yerleştirmiş....yanılıomuyum yoksa??? mavi saç! sonuna kadar destekliyorum, ben de böyle düşünen kimseler yoktur kanısındaydım.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ne kan1 yaw[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 şahsen sarı saçtan nefret ediorum böööyk fln yani...En güzeli kızıl ve lacivert:) Sarı iğrenç duruo ya ...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 siyah saç en iyisi kızıl da fena deilde..walla tırstırıyolar erken bayazlar hede hödö..biri gaza getirse direk boyucam siyaha..[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: PhalanX, 18 Ocak 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Sarışının adı esmerin tadı. (Meali : sarışın bulamadım, esmere kaldım) [signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar