Mino Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Motorsiklet al rahat et, sadece git gel yapıyorsan işe. Niye kocaman arabaya kasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Yeniden dildo sat, ayrıl işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 bu joker dildocu olan mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 esasinda olur o plastik ebatlarinda vibrator diker temsili..mesaj verilmis de olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Şundan lazım sana anahtarla açınca o çember aşşağa iniyo akşamda kaldırırsın geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mino said: Motorsiklet al rahat et, sadece git gel yapıyorsan işe. Niye kocaman arabaya kasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mino said: Motorsiklet al rahat et, sadece git gel yapıyorsan işe. Niye kocaman arabaya kasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Motorsiklet al rahat et, sadece git gel yapıyorsan işe. Niye kocaman arabaya kasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 motorsikleti severim ama tehlikeli meret, hangi arkadaşım aldıysa ya çarptı yada ona çarptılar. hertürlü kaybeden sen oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Kendi işim olsun, başkaları sikimde değil mantalitesi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 bu mantaliteyi ben doğurmadım. benden önce gelenlerin mantalitesi, bu zamana kadar onların işi oluyordu ben siklerinde olmuyordum. öyle mantaliteye böyle mantalite evresi diyorum ben bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mantaliteyi senden öncekiler oturttu diye kimse düzeltmeye de çalışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 tamam çözümlere açığım seni dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Sana ait olmayan bir yere başkaları park etmesin diye duba koymayarak başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ne çözüm ürettin ama gene mesaisi erken olanların sikinde değil ve bana patlıyor. başlangıç noktasına döndürdün beni tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaisi erken olanın neden sikinde olsun ki? Gelecek, boş yer bulacak, aa ama şimdi benden 4 saat sonra mesaisi başlayan adama yer kalmaz ben buraya bırakırsam mı diyecek? Ya toplu taşıma yapacaksın, ya şirkete durumu anlatacaksın yer bulamıyorum diye sana otoparkı masraf olarak yazdıracaklar, ya da kendi cebinden vereceksin fellek fellek park yeri aramak istemiyosan. Herkesin her istediği her an olmuyor yani, sabah 6'da mesaisi başlayan adam da keşke mesaim 10 da başlasaydı da otoparka ekstra 250tl verseydim diyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Joker yine akpli gibi konusmus. Gercek bir akpli dildocu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Her şeyin en iyisini hakettiğini düşünen kız olayı olmuş birazcık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 şirketinde sikinde değil, diğer parkedenlerinde sikinde değil, belediyeninde, binaları yapan müteahhitlerinde. sonra diyorsunuz ki herşeyi ben hakkettiğimi düşünüyorum. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 arabanın değerini düşününce günde 10tl verilir gibi geliyor bana, ver 200tl kapalıya koy. ne dert etmişsin. ayda 200tl veremem diyorsan, toplu taşıma kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 abi park yeri konusunda türk insanı kadar çapulcusu yok ya. amk 500 s falan görüyosun kaldırıma yarım cıkıp parketmiş herif. git 5 lira park parası ver 500k € luk araba için di mi? yok. ha ben de uyuz oluyorum park parasına ama yapacak bişey yok. dünyadaki bütün büyük şehirlerde var bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Joker said: şirketinde sikinde değil, diğer parkedenlerinde sikinde değil, belediyeninde, binaları yapan müteahhitlerinde. sonra diyorsunuz ki herşeyi ben hakkettiğimi düşünüyorum. peki. Bu nasıl bir kafa lan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 bos alanlara 1 km de bir katli otopark yapacaksin..ustune kaldirima park edenlere cilgin ceza yazacaksin. istanbul plakali araclardan da hava parasi yillik 2 3 000 tl alacaksin..insanlar araba kullanmayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 kafada bişiyok ki, standart türk kafası (= yani içimizden biri bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Şirket sana öyle bir yan hak sunmak zorunda değil, işi kabul etmemek senin elinde. Diğer park edenler seni düşünmek zorunda değil. Müteahhitler her binaya otopark yapmak zorunda değil. Belediye her arabası olana ücretsiz park alanı temin etmek zorunda değil. Hiç biri de sana başkalarının özgürlüklerini kısıtlama hakkını tanımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar