Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati troll gücü göster kendini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
motorsikleti severim ama tehlikeli meret, hangi arkadaşım aldıysa ya çarptı yada ona çarptılar. hertürlü kaybeden sen oluyorsun.
Mesaj tarihi:
bu mantaliteyi ben doğurmadım. benden önce gelenlerin mantalitesi, bu zamana kadar onların işi oluyordu ben siklerinde olmuyordum. öyle mantaliteye böyle mantalite evresi diyorum ben bu duruma.
Mesaj tarihi:
ne çözüm ürettin ama gene mesaisi erken olanların sikinde değil ve bana patlıyor. başlangıç noktasına döndürdün beni tebriks.
Mesaj tarihi:
Mesaisi erken olanın neden sikinde olsun ki? Gelecek, boş yer bulacak, aa ama şimdi benden 4 saat sonra mesaisi başlayan adama yer kalmaz ben buraya bırakırsam mı diyecek? Ya toplu taşıma yapacaksın, ya şirkete durumu anlatacaksın yer bulamıyorum diye sana otoparkı masraf olarak yazdıracaklar, ya da kendi cebinden vereceksin fellek fellek park yeri aramak istemiyosan. Herkesin her istediği her an olmuyor yani, sabah 6'da mesaisi başlayan adam da keşke mesaim 10 da başlasaydı da otoparka ekstra 250tl verseydim diyordur.
Mesaj tarihi:
şirketinde sikinde değil, diğer parkedenlerinde sikinde değil, belediyeninde, binaları yapan müteahhitlerinde. sonra diyorsunuz ki herşeyi ben hakkettiğimi düşünüyorum. peki.
Mesaj tarihi:
arabanın değerini düşününce günde 10tl verilir gibi geliyor bana, ver 200tl kapalıya koy. ne dert etmişsin.

ayda 200tl veremem diyorsan, toplu taşıma kullan.
Mesaj tarihi:
abi park yeri konusunda türk insanı kadar çapulcusu yok ya.

amk 500 s falan görüyosun kaldırıma yarım cıkıp parketmiş herif. git 5 lira park parası ver 500k € luk araba için di mi? yok.

ha ben de uyuz oluyorum park parasına ama yapacak bişey yok. dünyadaki bütün büyük şehirlerde var bu iş.
Mesaj tarihi:
Joker said:

şirketinde sikinde değil, diğer parkedenlerinde sikinde değil, belediyeninde, binaları yapan müteahhitlerinde. sonra diyorsunuz ki herşeyi ben hakkettiğimi düşünüyorum. peki.

Bu nasıl bir kafa lan ahaha.
Mesaj tarihi:
bos alanlara 1 km de bir katli otopark yapacaksin..ustune kaldirima park edenlere cilgin ceza yazacaksin. istanbul plakali araclardan da hava parasi yillik 2 3 000 tl alacaksin..insanlar araba kullanmayacak..
Mesaj tarihi:
Şirket sana öyle bir yan hak sunmak zorunda değil, işi kabul etmemek senin elinde.

Diğer park edenler seni düşünmek zorunda değil.

Müteahhitler her binaya otopark yapmak zorunda değil.

Belediye her arabası olana ücretsiz park alanı temin etmek zorunda değil.

Hiç biri de sana başkalarının özgürlüklerini kısıtlama hakkını tanımıyor.
  • Yeni Oluştur...