Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow a eve sistemi Altınla Time code alma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim koyduğum grafik na grafiği, orada 25k'dan açılış yaptı sonra bi kaç saat içinde 31-32k'ya çıkıp hızla düştü fakat eu'da yükseliş devam ediyor.
Mesaj tarihi:
Çok az insan shoptan alıp koyuyor, millet beklemeden gold ile token çekiyor demek ki. Piyasadaki token miktarı azaldıkça gold fiyatı artıyor.

Normalde US'de 25k'dan açılıp %25 kadar artmıştı fiyatı, EU'da da %25 arttı fiyat ama %30a doğruda gidiyor. Demekki EU'da gold ihtiyacı olan çok daha az sayıda imiş, herkes elindeki gold ile token alma planı yapıyorki fiyat hala yükseliyor.
Mesaj tarihi:
Direk oyun içinden, karakter ekranından alınıyor. Hesap kapalı bile olsa oyuna gir, serverı seç, karakter ekranında kitli görünen bir karaktere girmek isteyince çıkan ekran seni yönlendiriyor.
Mesaj tarihi:
Karakter de 300k gold var not enough gold diyor. Var mı böyle sıkıntı ile karşılaşan ?

Edit : Logut yaptım şimdi düzeldi. authenticator olmasına rağmen hesap mı hacklendi diye korktum.

Bu arada 39k gold şuan beklemek mi lazım daha ?
Mesaj tarihi:
Düşmeye başladı, hesap kapalı ise mecbur alıcaksınız tabi yapacak birşey yok. Ama az sabredersiniz bu rakam 30 altına düşer. Hatta 1 aya 25 civarında sabitlenir diye umuyorum.
  • Yeni Oluştur...