toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 gamescom'da acıklanır exp muhtemelen. 2016 subat gibi cıkar exp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Son birkaç gündür blizzardın müdahele ettiğini düşünüyorum. Tüm regionlarda fiyat bir anda sabit hale geldi. https://wowtoken.info/ Son 3 güne bir bakın. Çin Kore ve Tayvan'da bile böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Fiyatların dengeye gelmesinin direk ban wave ile aynı ana denk gelmesi tesadüf olamaz. Çok mantıklı bir teorim yok. Bot kullanıp ağır gold kasan hesapların genel olarak tüm oyun süresi işini tokenlar ile hallettiğini zaten tahmin ediyorduk, tokenlar dibi görünce bir anda sistemden yüzlerce token çekiyor olmaları muhtemelendi. Bu sebeple piyasada daha az token satıldığı kesin. Ancak sisteme yeni token girişininde yavaşlayıp fiyatın aşağıya düşmemesi konusuna bir mantıklı açıklama bulamıyorum. Yani hem fiyat yüksek hem de token fazlası yok, o kısım ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bu ne lan yine dalgalanma başlamış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 41 den aşağı görmez olduk. inş korktuğum olup 50 lere dayanmaz. sırf legal diye 50 ye falan almaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 42 den aldıydım şimdi yine 47 hay şom ağzına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 namussuz blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Zengin Eu bebeleri yüzünden. USA da 22-25 arası değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 İlk çıktıgı zaman 30k ya düşmüştü .bende gittim aldım bir sürü tee kasım aralık civarına uzatmıştım. sonra banwave geldi bende göte geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 EU bebeleri oyunda zengin, gercek hayatta zengin olsalar daha dusuk olurdu token fiyatı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 abi eskiden oyunda tek tük adam gold kasardık cataclysm zamanlarında falan. şimdi herkes kasıyor. çevremde gold satmak istemeyen nerdeyse yok. chat te türke uygun fiyat gold satılır spam ı dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Bliz bi işler çeviriyor olmalı bu kadar pahalıyken bu kadar alan olmamalı 45 e 1 aylıkmı alınır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 millette çılgın altın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Ne kadar çok satılırsa blizz o kadar mutlu olur, fiyatın yüksek olması blizzardın işine gelen bir durum değil sonuçta. Ancak US'de fiyat 20k larda gezerken EU'da yakında 50k olacak gibi görünüyor. Harbi EU'da baya gold kasan adam varmış, bu durumdan bunu anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bedavaya aylık üyelik alıyorsunuz işte daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 30k civarı almayan kafama sıçayım şimdi almaya kalkınca 45'ten aşşağıya düşmüyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 arz düştüğü için de fiyat artabilir. 20 dolar verip token alan adam sayısı azalıyordur git gide. amerika'da pek azalacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 token alan yok, birilerinin token alması lazım. fiyat arttıkca aslında tokencıların da artması lazım ama yetisemiyorlar hıza. eu dısında lineer artıs gosteren baska yer yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 şaka maka 50k oldu şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 EU sapıttı hakkaten fiyat 50k oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 48-52 oldu marjin. vay emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Çok yüksek fiyatlar.Napacağız bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Bokunu çıkardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 45k'ya almak zorunda kaldım ben de geçenlerde. ilkini 36'ya almıştım ne güzel :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ilkini 32 mi 34 mü öyle bişeye almıştım. hayvan gibi şaaptılar fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar