toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 onlar para etmiyor garrison nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Dragonfire said: AH canlandımı? mine material satarak falan northun ben 1 gecede 15-20k para yapıyordum topladıklarımdan. OLmuyormu artık? 200lü stack, 300gold falan ediyor sanırım. servera göre değişiyordur da ben ortalama 250-350 arasında alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 3-4 karakterinize 6-7 tane treasure hunter follower yapın karakter başına her gün ortalama 1k ya yakın gold yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Nasıl yapılıyor ki bu? treasure hunter falan kısaca bi açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 http://www.wowhead.com/guides/economy/treasure-hunters-making-gold-with-your-garrison Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Tavern level 2 yapın en kolay yolu, haftada bir zahmetsiz treasure hunter trait li adam alırsınız. İsterseniz mevcut karakterede rerollayarak treasure hunter getirtebilirsiniz. Benim garona bile treasure hunter =p 250 gold luk 3 karakter isteyen mission 1k gold veriyor direk. Hadi bu rare diyelim, 3-4 tane her gün çıkan gold missionlarına gönderince bile deli para geliyor. 6-7 tane treasure hunter var, 2-3 mission full para alabiliyorum. Altlarınız varsa hele bir yığın follower boşluğu vardır, alın tavern 2 , her hafta 1 treasure hunter atın işte mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 süpermiş valla, oynuyorm da arada pvp okadar, ama şu gold olayı geldikten sonra laızm oldu işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 zaten Auction house ölü gibi ya bi ben mi bunun sıkıntısını çekiyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ah ölüyse oyunun yarısı ölü benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 AH bazı rare eşyalar vs haricinde bencede ölü, farmla uğraşmak istemeyenler resource alıyor, gerisi zaten o kadar kolay olduki alt karakterlerinizle rahatlıkla herşeyi yapabiliyorsunuz. Alt karakter oynarken gathering prof u olanlara kayıp gibi bakıyorum. Hiç bir halta yaramıyor gathering. O kadar yırtınacağınıza lvl 3 bina yapın garrisonda skill olmasa bile toplayın mis gibi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 yeni exp ile garrison olayı kalkacak zaten. eski canlılıgına kavusur ah. garrison guzel bi fikirdi ama multiplayer olayına ters dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Hatalı olan craft binası için 700 skill istememesi idi. Yani 1 skill ile 630 item yapabilmek mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 yeni expansion mı :) ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 neye güldün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 çok uzak bi tarihe gittin o zamana kim öle kim kala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 çok uzak degil yav. blizz in açıklaması var. Expansion olayını MOP kadar uzatmıyacaklar . aralıklar daha kısa olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 he beleş yaptılar ya aylığı exp'dan para alacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 aylık nasıl beleş oluyor abi? birileri parayla satın alıp koymuyor mu o tokenları sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 evet de biz fakir çinliler için konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 tamam da sen token ile 1 ay oyun süresi aldığında blizzardın kaybı nerde? o token'in parasını biri ödedi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Şu an Token gideri ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 40k gold bizim serverda dün gece baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 wowtoken.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bu blizzconda expansion açıklanır :) kasım 6-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 abi taiwan'da 300k bi token sdlkvhghsdgş orada 200k dan açılmış ama o niye yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar