emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 allahsız eu , lolipop us <3 herp beraber us ye geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 jowu said: geçen sene oyunu kesin bırakıcam diye tüm paramı arkadaşıma vermiştim. yok mu bu işin bir hinliği? trade atabilse falan alıcam, gidecek gül gibi 15 öro :(. bi de oyunda en op hangisi şu an :P ben de böyle kuzenime vermiştim, çarçur etmiş. öroya kaldık gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Token dalgalanmasının saatle çok alakası yok, tamamen alış satışla alakalı bir olay. Sabah 9 civarı max seviyeye ulaştı token o sebeple öğlen dip görmesini beklemek anlamlı olmazdı zaten. 8-10 saat içinde dibi görecek gibi görünüyor. Ancak herşey oyuncuların alış satış rakamlarına bağlı olan bir sistemde birşeyler iddaa etmek çok anlamsız. Ancak genel gidişe göre tahminde bulunulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 jowu said: geçen sene oyunu kesin bırakıcam diye tüm paramı arkadaşıma vermiştim. yok mu bu işin bir hinliği? trade atabilse falan alıcam, gidecek gül gibi 15 öro :(. bi de oyunda en op hangisi şu an :Pyeni actıgın karaktere para transfer edemiyor mu? level 20 e kadar karakterlerle girebiliyor olman lazım. bilmiyorum ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 yok abi level 20'ye kadar olan karakterlerle oynayabiliyosun. max 10 gold mu ne kazanabiliyorsun. inaktif bi hesabı tokenle uyandırmak için aynı serverdaki karakterlerinin toplamında token goldunun duruyor olması lazımmış. giremesen bile goldları sayıyor. verdim öroları dk 90'ladım. çok op valla diye yemin eden arkadaş inş beni yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Yememis emin olablirsin, baya iyi durumda dk enazindan pvp de.. Pvp de rankinglere bakarak gorebilirsin aslinda durumlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 serverlar arası para transferi mevcut mu şu sistemle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 euda fiyatlar 35-45k arası gidip geliyor, çinde durum daha acayip ama normal 75k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 çin serverlarında ah'de kimse satıs yapamıyodur yahu. kesin blizz piyasaya mal suruyodur orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 46k yı geçti bugün :) Kesin GOld satıcıları sürekli al sat yapıp piyasayı yükseltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 token'lerde al sat yok yalnız. parayla satın aldığın tokeni AH'ye koyuyorsun, satıldığında direkt olarak hesabına ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 millet gold ile abanınca game time'a normal olarak yükseliyor bence tokenleri playerlar dışında blizzardda koyuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ucuzlamasını beklerken fiyat daha da artmasın lan. ben butun planlarımı ona gore yapıyorum bak, yoksa alayım 2-3 tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Yarın sabah 32k olacak tüyo geldi erken kalkıp alımlarınızı yapın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Blizzardın kendi kendine AH'ye token koyması için hiçbir mantıklı sebep yok. Adamlar para ile sattıkları birşeyi niye kendileri koysun AH'ye, piyasadan gold mu çekicekler ne yapıcaklar kendileri koyup. Hani bazen öyle şeyler yazıyorsunuz ki böyle 2+2=5 eder durumu gibi birşey oluyor, troll mü acaba diye 1-2 dakika beynim duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Evet piyasadan gold cekicekler? goldsink itemlar ile defalarca yaptılar bunu zaten, hala yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Piyasadan 30-40k gold çekmek içinde 20 dolara satacağı birşeyi beleşe koyacak öyle mi??? Ciddi olamassın. Evet elbette blizzard piyasadaki goldu azaltmak isteyecektir. Bunun için blizzard açısından hiçbir kayıba sebep olmayan heirloomları gold ile satma, oyun içi binek, pet, hatta düşük level item satma sistemi gibi bir sürü yolda ekliyorlar zaten. Ama oyun içi goldu eritmek için, bize para ile saatığı aylık oyun süresini, oyun içi goldla direk blizzardın satması, dünyadaki en gerizekalı şirket polikatasından bile daha aptalca birşey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 millette cap gold varken gidip 40 tlyi kimse 30 güne vermez, twisting netherde 1k yı 0,5 0,6 tlye satan adamlar var ay içerisinde 25k goldu gördü token. Aynı şekildede kimse storedan 53tlye tokeni alıp 25-35k golda satmaz. Bence bunu satan adamda blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 bir sorunda şu, goldu napıcak ınsanlar? wowda gold bi işe yaramıoki? item alıosun mat alıosun falan fistan. Öle çok crucial bi olayı yok. Tamir paran yetiosa, raide mat vs pot mot alabiliosan aslında ihtiyacın yok. sistemin kusuru burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 3 tane charım var 1i main olmak üzere 2si ile raid yapıyorum sadece garrison-ah-raid arasında gidip geliyorum ve buna rağmen haftada 10-15k para geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Blizzard koyuyor kesinlikle ve tek amacı oyunu bırakmış insanları bir şekilde bedava dahi olsa oyuna döndürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 f2p yapsa döneriz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Yapmadan da döndünüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 trial aktive ettim sonra sıkıldım oyundan grind allah grind single player olsa daha zevklı olcak su oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar